92

Анонимен

преди 5 години

Бкп, бсп им смени имената и в смесени региони, според вас за кого да гласуват, Джамбазов е добър избор. От наши родопчанин сме чували да ни казват, не искаме бсп и герб, а са много умни, учили са с половинки те ни и с отлични дипломи по всички предмети по време на Живков, много качествен материал има от тях, работохолици, а и към християнската вяра в Гледка кръщават си внуците, макар, че от герб е пренебрегнат. Кво като е работил в мвр, човече е и винаги викаме него Отчето.

91

Черен Петър

преди 5 години

Парадоксално е един патологичен лъжец, какъвто е пипонестоглавият индивид на снимката, да обвинява друг в лъжа и производство на фалшиви новини. Четете в "Бултаймс" как въпросният "политик" е изловен в маса лъжи за масова консумация само в рамките на едно явяване по една телевизия и си направете извода що за *** ни "управлява"...И сериозно си помислете дали пак ще ги допуснем да управляват вече опропастената от самите тях "наша" държава...

90

1

преди 5 години

Коя новина е фалшива,бе др физкултурник,новината,че тъщата ви е подарила 6 апартамента,след това продаде единия ,и останаха 5,това фалшива новина ли е.

89

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

88

остави я тази

преди 5 години

Цецо не се гневи. Толкова и е капацитета на жената.

87

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

86

протест срещу бесепе

преди 5 години

всеки знае че бсп и дпс за заедно от зората на демокрацията

85

Донесение

преди 5 години

Обръщам се към НАП да му запорят заплатата на тоя двоен агент. Не може да получава две заплати.

84

до луи

преди 5 години

В Русия работят 30000 българи по официални данни от външно. Работят на добри позиции от които Русия има нужда от специалисти и парите хич не им са малко. За българите в Западна европа, 80% са момчета момичета ширпотреба за позиции низко платени които никой западняк не иска. Спор няма има и кадърни които са в болници,банки и Ай ти компании. Русия си наема чистачи и миячи от цяла азия бившия Ссср. Наис А??

83

Стратег

преди 5 години

До ЛуиВсички тия похвати - "фалшиви новини", "настройване на общественото мнение"; "отслабване на държавата" не са похвати на Москва. Никой не е виновен, че една създаден паралелен модел на България, вие схващате като "фалшива новина". Ми толкова ви е нивото;))), въвеждането му, изисква друга "настройка на общественото мнение". Ти на разстроена китара, свирил ли си;))) "Отслабване на държавата" - преди да създадеш новото, трябва да разрушиш старото! Слава на Тангра!

82

Луи

преди 5 години

До СтратегЩом сте мнозинство защо все губите на избори от проевропейски партии? Защо българите бягат в ЕС, а не в Русия или Турция?

81

Анонимен

преди 5 години

До 87...ГЕРБ и останалите.Сигурно са много истински? А ? Я слезте на земята бе!

80

Стратег

преди 5 години

До ЛуиЩе поеме по Българският Път! А вие, ще сте губещите, файтона от хора, които искаха България в Европа;))) Сега ние, мнозинството, които искаме Българският Път сме губещите, печелите вие, малцинството. затова, ние, ще ви отнемем правата, демократично;)))

79

Луи

преди 5 години

БСП е фалшива партия, представяща се за българска, а на практика прокарваща интересите на вражеска страна. Фалшивите новини са известен похват на слугите на въпросната страна с цел дезинформация, настройване на общественото мнение и отслабване на държавата. Дали България ще се отклони от европейския си път и ще поеме по този на мракобесието и диващината, зависи от българските избиратели.

78

НЯКОЙ

преди 5 години

От Америка съобщиха, че като били миналия месец на молитвена закуска Донълд им казал, че първо трябва да се помолят на Вовката а след това да закусват, ама те не та не, били много гладни и направи почнали закуската, затова сега се чудят какво да правят.

77

българин

преди 5 години

И ние това искаме! Да престанете да ни убеждавате.Колко велика и коректна партия е ГЕРБ! И как всичко върви по мед и масло! Ама не чувате.И само това си лаете! Е ще ви светнем на изборите! Време ви е да си ходите! Вони на развалена риба "управлението" ви!

76

Стратег

преди 5 години

Цветанов, в политиката, за да успееш трябва да си спокоен, не бива да се нервираш, че може да си фишек тънък, но пак да се разболееш я от високо кръвно, я от диабет с този стрес. Фактите са ясни,. Доган Сарай паша ви подкрепи по Коледа, официално, с Изявление. Ти, тогава, не каза, че Доган е льош, дори каза, е е един много далновиден човек;))) А, електората на ГЕРБ не иска ДПС, той затова се излъга по вас, щото вие казвахте: "Никога ДПС в управлението" или " Ако изберете БСП получавате ДПС".

75

Анонимен

преди 5 години

Ако този шмайзер остане в политиката още година, аз се изнасям!

74

въй

преди 5 години

Ако нещо е фалшиво и лъжливо, това е ГЕРБ.

73

Питащ

преди 5 години

До а знаете лиА сега, ПОИМЕННО, да видим: КОЛКО БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП СА В ТОВА НС!Приемаме, че БСП са комунисти.Да ги броим в " демократичната управляваща клика "!Съгласен??????