22

Бизнесменка

преди 2 месеца

Няма пари за заплати. Няма пари за вагони. Няма пари за локомотиви. Няма пари за данъци.

21

до 19

преди 2 месеца

До Анонимен 19,какъвто народа такава и държвата,даже е чудно,че при 7 млн.търтея тя все още съществува

20

iceblast88

преди 2 месеца

Без значение каква е причината за катастрофата в дъното на трагедията винаги стой държавата или по точно тоталното и отсъствие!
Дали заради липсата на поддръжка!
Дали заради липсата на контрол!
Дали заради липсата на контрол над частните фирми!
Дали заради липсата на координация такива опасни материали да не се превозват в рамките на градовете в такива големи количества!
Както и да го въртят или сучат винаги изпод *** се подава грозното лице на тотално колабиралата ни държавна администрация!

19

Тъпанар

преди 2 месеца

"Защо този локомотив е още в движение като се знае че с него стана инцидента в Хитрино."

Айде и ти! То и аз се питам, защо това правителство е още в движение при положение, че станаха множество инциденти с него и по време на него, но ей го...В...на!

18

Анонимен

преди 2 месеца

СЪСТОЯНИЕТО НА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ Е ТОЧНО ОТРАЖЕНИЕ НА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

Докато някои се представят за велики вождове, държавата се скапва.

17

ваш Буйку

преди 2 месеца

Aйде Булмаркет, платете си колкото ви казахме и няма да ви закачаме повече.

16

Анонимен

преди 2 месеца

и какво като е същия, ми гирмата има 6 ликомотива , да не са 106.
А и не ликомотива ви е птоблема. Замидлете се все около Пловдив в рамките на месец се случват едни неща. Побои, палежи на цехове, сега дерайлиран влак. И кво всичко ще да е случайно...хаха, бсламите умряха....ц и.г.а.ни има на всякъде в европа, унгария, чехия, румъния русия, но нашите за безбожно нагли и се мислят за недосегаеми. Не се ли чисти този цирей ще ни е страх скоро да пътуваме между градовете.

15

АнонимеН

преди 2 месеца

ЛОКОМОТИВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНО БОЯДИСАН ! ОТПРЕД Е ЧЕРВЕНО И ЧЕРНО А ОТСТРАНИ ПРЕДИМНО ЧЕРНО С МАЛКО ЧЕРВЕНО ПОЧТИ ПРИЛИЧА НА КАТАФАЛКА

ГООГЛЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ: ЛОКОМОТИВ ДЕРАЙЛИРА ПЛОВДИВ!

ВЛАЧИ СУМАТИ ЦИСТЕРНИ ЧЕРНО ЧЕРВЕНАТА КАТАФАЛКА!

14

Анонимен

преди 2 месеца

И кво като е същия, тя държавата дерайлирала те за влака се загрижили.

13

АнонимеН

преди 2 месеца

ТОЗИ ЛОКОМОТИВ Е ЧЕРВЕН НА ЦВЯТ И НА НЕГО ПИШЕ БУЛМАРКЕТ!!!

КОЛАТА КРИСТИН БЕШЕ ЧЕРВЕНА НА ЦВЯТ

12

Анонимен

преди 2 месеца

Защо този локомотив е още в движение като се знае че с него стана инцидента в Хитрино. Кой отговаря за подръжката на локомотивите и подвижният състав. Кой отговаря за ремонта на всички вагони и локомотиви които са пуснати в движение. Имали отговорници или всичко е пуснато на честна пионерска. Кой ще отговаря ако се случи инцидент с пътническа композиция и загинат хора. Има ли някой в тая държава който да носи наказателна отговорност при инцифенти. Не няма. Племето е виновно че ги качва на власт.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тази нощ Господ е пазил пловдивчани! Но ако цитирам Шекспир "Има нещо гнило в Дания...."

10

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо няма да се промени. Държава няма. Всичко е на самотек и на доизживяване. България си замина вече. Свършено е с нас. След няколко месеца пак ще избухне цистерна или ще дерайлира влак, ще се запалят вагони, ще гръмне автобуса и прочие. Това е.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 4

Няма, споко. Да не мислиш, че ще си играят, да го боядисват ... Пф ....

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ако има счупване на заключващият механизъм на срелката е от липса на подръжка. Такова счупване може да се получи и от дефектирала талига на вагон или цистерна. Някой правили прегледи на цистерните и вагоните. Правят ли им се профилактични ремонти. Сменят ли се редовни колелата на талигите преглеждат ли се за счупени и износени лагери. Въпросите са много но няма кой да даде отговор. 40 години съм работил в подръжката на вагони и локомотиви такива инциденти не се допускаха защото всички в затвора.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Основните проблеми са в инфраструктурата. Локомотивите са стари и доста кърпени и ремонтирани, доколкото може, но ако някой се разходи по релсите, ще види колко крепежни елементи липсват. Не е чудно, че е дерайлирал влак, чудно е как се случва толкова рядко досега...

6

телерапон

преди 2 месеца

Сега джурналята да ходят да питат що тъй тоз локомотив пак прави същата ситуация. Това не е ли основание за повторно разследване срещу фирмата Х за неизправно превозно средство. Там НСБОП-аджиите шо не се сезират и разледват фирмата за тероризъм?

5

А бе

преди 2 месеца

До Анонимен
Не е в машиниста проблема.а във фирмата,която причини бедствието в Хитрино,а сега и в Пловдив.Ако я бяха осъдили яко,сега нямаше да се повтори същото!Машинистът е карал бавно(знаейки какво може да стане),но композицията е прекалено тежка за тоя релсов път!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Някой трябва да отговори защо продължават да използват вече катастрофирал локомотив. Надявам се, че сега няма пак да му ударят една боя и да го пуснат отново

3

Анонимен

преди 2 месеца

този локомотив достатъчно пакости направи, редно е да го дават на скраб