78

Анонимен

преди 5 години

Географски Турция не е част от Европа. И стига толкова спекулации.

77

анонимен

преди 5 години

Като българин се чувстван заплашен от исляма.Особено турския.Единственото решение е сплотен отпор.

76

турски мингянин

преди 5 години

До Ахмет75типично турско мислене на долен червейДай да те заколя за да те спася.А не мое ли ние да ви позаколим за да ви отървем?Питам само.

75

манипулират коментар

преди 5 години

забележете как режат коментарите и орязват плюсовете и минусите.Манипулират общественото мнение по този наин.И режат само българските коментари.на турците-НЕ.

74

Не понасям пуйки

преди 5 години

До АхметЩо не си пръснеш нещастната чутура, която явно не може на две магарета сламата да раздели?

73

Не понасям пуйки

преди 5 години

До Осман Защото 500 години сте избивали народа ни, защо? Не е ли ясно? Ако ние сме правили това на "твоя" народ ти би ли ни обичал?

72

Ахмет

преди 5 години

До анонимен Виж да ти обясня господине през 500 годишно присъствие не имало кланетаЗащото: Без кланета БГ тогава е било под милион население, А жените сигурно са били около 400 хиляди и годни за раждане навярно около 200 хиляди то да бяха ги отвели в ДИАРБЪКЪРА. Без кланета нямаше да има БЪЛГАРИЯ сега, направи математическа сметка и ти самият ще се увериш в това

71

смях

преди 5 години

един турчин пита защо българите го мразяттоя реза изби рибата:)

70

драпат като луди

преди 5 години

но Европата е само за бели и нормални.Турция е само 3 % бяла.Потомците на крадените деца-еничари и специално подбирани 12-13 годишни момиченца с руси коси и сини очи.Крали са ги полуофициално.Ако родителите протестират,турците идват и изколват другите им деца.Слушайте прабабите си .Не пренаписаната история.

69

анонимен

преди 5 години

архивите за кланетата и потурването на българи се крият и не се търсят защото ще настане огромен международен скандал. Голяма част са унищожени ,но има.А политиците си искат спокойствието за каражбите.Никой не иска да рови в ла-йн-ата,но те са изсрани от турците и са факт.Ненапразно всички ги мразят.Тия хора са проклети.Където са стъпили-страшни неволи ,омраза , войни.*** .Ква Европа,кви пет лева.Там не е за турски ислямски психопати.

68

анонимен

преди 5 години

само като им чета имената и ми се драйфа.

67

Centurion

преди 5 години

Естествено!!!Достатъчно много пискюли се намъкнаха в Европа.Сменете си религията,променете си манталитета и забравете за гнусните си обичаи и тогава евентуално някой може да се замисли да ви приеме!!!Но трябва да покажете устойчивост поне 100 години!Живеете на територията на велика Византия,на мястото на Православието.А Европа трябва да се занимава с собственото си прочистване от *** и нелицеприятни твари,смърдящи на овча лой и чесън!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Ердогане, ще ви приемем в ЕС, но само европейската част, изтеглете турското население в Анадола и в Азия, където ви е мястото. ЕС е само за европейски страни. Вие си правете там някакъв ислямско - азиатско - африкански съюз и това е за вас. Европа е за европейците, Азия е за азиатците. Ясно ?!

65

Анонимен

преди 5 години

Ислямът като философия представлява пълно отрицание на всички човешки добродетели.

64

Анонимен

преди 5 години

Ще приемем само европейската част, след изтеглянето на турците, и ще стане европейски протекторат.

63

Анонимен

преди 5 години

Арменците не са хубави хора , трябвало е да ги изтребят до крак

62

Миро

преди 5 години

Не съжалявате .Така сте си много по- добре. Имате си всичко и ще запазите идентичността си.

61

Ахмет

преди 5 години

Ако говорим за геноцид, то не само да убиваш някой народ, геноцид е когато го унищожиш като народ и най съвременния геноцид стана през 1984- 1985 година в НРБ,като се помъчиха да уно.ожат Турското население живущи в БГ. Кой може да го отрече, ама не успяха. И Тачев личи си че си неграмотен БЪЛГАРИН До колкото за Европейският съюз,пазете си го защотото може да рухне. Недейте да слушате Ердоган ако Турция реши твърдо да влезе в този съюз сигурен съм ,че ще го приемат, Ама и двете страни танцуват,

60

Тачев

преди 5 години

До 58 моя дядо на 15 години с родителите си бягът от село булгаркьой сега saripolat единствената ми утеха беше през 89 та като запасняк бях ротен командир на рота предимно запасняци софиянци и маджури три села бяха почистени от ф е с о в е те но торгут йозал бързо затвори границата а уж ги покани всичките а нашите продажни политици искаха и да ни съдят.

59

хюго бос

преди 5 години

Никпй нормслен не искс ислямски башибозьук в дома си, че да му дава и наклон в живота. Анадола не е в Европа, к'ъв ЕС сънува!?