13

Рашко

преди 5 години

Тоя цирк сме го гледали вече. До лятото Очите ще вършее на Слънчака

12

BG СМЕШКИ

преди 5 години

този ше го гръмнат най- накрая ! много се разчу за него а и вече ми се струва че е бита карта ...така навремето опаткаха и Самоковеца и Поли Пантев след като натрупаха бая мангизи и почанахада се правят на велики и да пречат ...този е следващият ...

11

Анонимен

преди 5 години

Искат да го пазят и лекуват управляващите. А сега не управлява БСП а ГЕРБ. Както и последните 10 години...

10

Анонимен

преди 5 години

Дойдат ли на власт БСП е навън, все пак им е спонсор.

9

Съдия Левчев

преди 5 години

По очите му личи че е честен човек и на мравчиците прави път.

8

Анонимен

преди 5 години

Световна новина всички журналистки се подмокриха. Абе кво ни интересува нас нормалните хора че някакъв са го докарали от Турция. Какъв е тоя *** на управляващите които играят игрички с него и после се правят че го търсят. От вчера ли е в бизнеса с дрога и рекета аз поне го знам от 2000 година. Какво направиха сеяндурските пишман управници за 18 години. Нищо делкаха си мангизите и си трайкаха. Когато спря да се тчита там където трябва го подгониха. Не така бе не сме расли у саксия.

7

Кирил

преди 5 години

Митьо ли, о той е много болен и ще го пуснат..

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Митьо,Митьоо,що ли ти трябваше да се...върнеш.Да беше...свил към Южна Африка,или...братска Венецуела,можеше там и...аташе да те направят.

5

Анонимен

преди 5 години

Забавил се е, защото двадесет минути си е търсил полицейската карта. После мушмороците като видяли, че тя е с диагонали го изпратили и посрещнали с почести.

4

Анонимен

преди 5 години

На българска земя е друго ако не веднага то скоро ще е на свобода ,а пак какво толкова е направил рекет как ще докажат? Все пак това е бг и парите имат значение за решението на съда , забравих да кажа че Митю може би е много болен ......това също ще има голямо значение за едно бъдещо дело.

3

Вълчо Кумчев

преди 5 години

Традиционното Добре дошъл на родна земя господин Очите !

2

Анонимен

преди 5 години

Ся ще го пуснат домашен арест, преди лятото може би май, ще го пуснат под гаранция. Ще си живее живота и след 3 години ще го онивинят.. тия филми съм ги гледал, нищо ново под слънцето.

1

Анонимен

преди 5 години

Митьо си дойде за да се включи в Луковмарш