27

ПЕНКО

преди 5 години

ПУ-ПУ ...ДА НЕ ОТКРИЯТ /НАШИТЕ ИЛИ ДРУГИ/ ГАЗОВИ ЗАЛЕЖИ В АНТАРКТИДА !!! ПИНГВИНИТЕ ОРЪЖИЕ НЯМАТ И КОНТИНЕНТА " ЗАМИНАВА " !!! ПА И Е ЛЕСНО ДА ГО ЗАМРАЗЯВАТ...ГАЗЪТ ДЕ !!!

26

Анонимен

преди 5 години

Територията на кюрдите е триъгълник, естествено защитен от едната страна от Ефрат, от втората страна е Ирак, а от третата -Турция, която без разрешение от Тръмп не смее да ги пипне. Вътре са нефтените залежи и най-голямата ВЕЦ. Борбата с ИДИЛ нарочно продължи толкова, за да имат възможност кюрдските бойци да добият боен опит.

25

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че благодарение на Тръмп бе разбит Халифата. Преди него Халифата се бе разпрострял на огромна територия върху няколко държави, а Обама и другите лидери говореха че ще трябват десетилетия за това. Тръмп обеща за няколко месеца. Така и стана.Това за което става дума в статията(в която се избягва да уточнението), е за някакви си 5(пет) квадратни километра.(2.5 на 2 километра), където шепа джихадисти пускат на предна линия деца и жени. И Ердоган му обеща на Тръмп, че ще справи с това

24

Анонимен

преди 5 години

А, много сме доволни от американската политика. Благодарение на американската политика, нашите военни заводи започнаха да печелят стотици милиони долари.

23

Osman

преди 5 години

Този кога ще го усмирят или импийчнат? Господарите на Сирия вчера се срещнаха в Сочи - Турция, Русия и Иран. За какво господина се изказва след като изтегля реднеците за да не попадне под турските шамари. Някои хора още живеят в 90-те, предимно в САЩ май. Светът е шарен, Тръмп, и скоро ще го усетиш.

22

Анонимен

преди 5 години

В следващия епизод:Венецуела...

21

Анонимен

преди 5 години

Тоест, ще обяви че руснаците разтуриха халифатския катун.

20

Анонимен

преди 5 години

Без вода асадистите ще изпукат.А водата в Източна Сирия я държат Кюрдите. Фактически САЩ им подариха напълно самостоятелна територия.

19

Анонимен

преди 5 години

60% от нефта е в кюрдската зона.Най-големият язовир с най-голямата ВЕЦ - също.САЩ остават в Ирак близо до сирийската граница, за да следят дали някой не си позволява непозволени неща.И ще има бой по тик вите.

18

Анонимен

преди 5 години

Тръмп обяви извънредно положение за да похарчи пари за стената на границата с Мексико, а Бойко може да си харчи колкото иска без да обявява нищо. В края на бюджетната година похарчиха почти толкова от излишъка за каквото си пожелаят и никой копче не може да им каже в България.

17

Анонимен

преди 5 години

Да си припомним хронологията: 1. Конгресът спря финансирането на правителството;2. Бай Дончо трябваше да говори пред Конгреса на 29 януари;3. Пелоси спря речта и му постави като условие да се споразумее с Конгреса;4. Бай Дончо спря туристическата обиколка на Пелоси до Брюксел, Египет и БИ;5. Нанси Пелоси покани президента Доналд, да произнесе на 5 февруари традиционната президентска реч;6. Конгресът отпусна пари на правителството;7. Тръмп взе цялата власт в свои ръце-извънредно положение.

16

да ге Ба

преди 5 години

Дедо Тръп да иде да озапти човекоядците ! Не знам що се мотае още! Но там освен комари... друго няма. Нефт - също...

15

Тео

преди 5 години

Истината е, че Тръмп единствен в последните десетилетия се опитва да разкара американския ботуш оттам, където не им е работа. Не си мислете, че това става за ден-два. За сега успя от Сирия, надявам се скоро от Афганистан и Ирак. Човека се концентрира върху проблемите на държавата си, а не върху проблема с разплода на японските панди. Защото както са я тръгнали САЩ, ще се сгромолясат по-зрелищно и от СССР. А екота ще се усеща поне още петдесет години!

14

Анонимен

преди 5 години

60% от нефта е в кюрдската зона.Най-големият язовир с най-голямата ВЕЦ - също. САЩ остават в Ирак близо до сирийската граница, за да следят дали някой не си позволява непозволени неща. И ще има бой по тик вите.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

САЩ създадоха Ислямска държава и САЩ искат да обявят нейната кончина.За нея заслугата на американците разбира се е незначителна ...

12

Анонимен

преди 5 години

Цялата територия на изток от Ефрат е свободна, благодарение на САЩ и коалицията (основно Франция).Това е 1/3 от Сирия и 80% от ИДИЛ. Руснаците воюваха със Свободната сирийска армия и то от въздуха. На земята работеха иранци и сирийци-асадисти.

11

Анонимен

преди 5 години

*** нищо не е разгромила.По-голямата част от териториите на ИДИЛ, заедно със столицата, я освободиха кюрдите, с помощта на САЩ.

10

българин

преди 5 години

Как можаха Да изберат Този болен мозък тия американци тоя за президент? Тоя заслужава.Да го затворят в лудницата! И ние търпяхме простотиите на предния години.Цял един мандат уви.Но избрахме на края,Правилната личност! -:) Да им е "честито " сега на американците! -:)

9

Анонимен

преди 5 години

Русия разгроми Идил. Заслугата на бай Дончо е призрачна. Голямата новина е в подзаглавието. Тръмп обяви режим на извънредно положение, като използва изпълнителните си правомощия, за да заобиколи Конгреса. Той вече подписа съответния документ.Днес е първият ден на режима на Тръмп.Конгресът не пее.В Пиндостан имаме цар.

8

Стамат

преди 5 години

Ех този "халифат", ех тези християни. Винаги са пречели на някои...