108

v.v.

преди 16 години

a be kato stane na vapros da e s1diat b1lgari za6toto prezirat *** i tiahnoto naglo povedenie prokuraturata e gotova da vkarva v zatvora. a koi 6te nakaje *** koito biha b1lgari v krasna poliana,nikoi i za6to za6toto,za6toto sa ni slabi angelite i vinagi sme predpo4itali na predadem na6i hora otkolkoto da nakajem 4ujdi.a be s dve dumi nii b1lgarite sme b1l1ci

107

Otgovoren

преди 16 години

На калпава дъжава *** и пречат,я се оправете *** няма да ви решат проблема,айде кът са толкоз загрижени хората на расате неговата гвардия да се справи с мафията която краде много повече от ***.

106

фък Ю

преди 16 години

Аман от ***! Долу ***! България над всичко!

105

Кубрат

преди 16 години

*** получавали много без да плащат и без да работят. Ами ще получават, като ти гласуваш за политици, които после им дават права и предимства пред теб. Затова не се оплаквай. Да живеят ***.

104

None

преди 16 години

Първо - Обръщение към швсички гурави *** - трепането ви е малко.Второ - Момчета от БНС които ще създадете или вече сте съзадали гвардията - Най - после някой се сети че имаме нужда от такава гвардия.трето - Момчета от гвардията - Без милост - *** ли е - Бой по канчето и изобщо никва МИЛОСТ.Четвърто - Край !

103

b0rislav

преди 16 години

твоето "неравностойно положение" приятелю е такова не защото *** са виновни, а защото твоите сънарадници са окрали парите за пенсиите на *** и бащати и са ти продали *** (с извинение) на тоз който им е дал повече джобни.*** просто си съществуват - ако не са те - ще са други. Те са просто инструмент. Но те са си такива. *** са си ***. А ние какво сме? Защо се държим като ***? Нали сме много умни, много сме печени - къде ние държавата? Нали е наша държава, не живеем в Циганория нали? Е що не се къпем тогава? Що не пазим чисто? Политиците, които са марионетки и проводник на интересите на масоните се грижат доста добре да се занимаваме с дребните неща и най-вече ***. Те сега са хита на деня. Идват избори - трябва пак тълпите да се отправят към урните, за да може да изберат подобия на предишните управляващи - едни и същи марионетки с различни имена. Да бъдем първо взискателни към себе си смятам аз... Какви сме. Какво даваме. Какво искаме да получим. Проблемите с *** няма да оправят нашите проблеми.

102

Завистник

преди 16 години

Да уточня: искам да съм ***, точно защото нямам прилика с тях. Ако имах прилика и отговарях на твоите условия, първо - нямаше да ти отговоря, щото нямаше да знам как да работя с комп, а щях да слушам маанета, второ - нямаше изобщо да им завиждам. Именно защото оценявам неравностойното си положение, се ядосвам, че, независимо от малцинственото им положение, ползват привилегии, недостъпни до обикновените граждани и то не само българи, а и представители на другите етноси - арменци, евреи и пр. Да си чувал за запазена квота в университетите за представители на други малцинства, освен за ***? Не, разбира се. Въпросите ти в края са по - скоро реторични, може и голяма част от българите да са ниско интелигентни, но да си видял държавата да ги толерира за това? Да им е опростила налозите, да им е дала безвъзмездно жилища? България не е цвете за мирисане, но аз работя, за да стане по - добра и много бих искал и другите да го правят, а не държавата да дискриминира по - голямата част от своето общество в името на малцинство, чието съществуване се ограничава до плюскане и размножаване. Ти може и да не си правил опит да социализираш ***, аз обаче съм и мога да ти кажа от опит - те не искат да се социализират, защото така им харесва, защото помощите, които получават, надвишават размера на заплатите, които получават учителите, които, вероятно ще признаеш, са прочели повече от две книги. Може и да не се вписвам в категорията ти некъпан и неучен българин, но затова не искам циганчетата /които въобще ходят на училище, разбира се/ да рецитират "АЗ съм българче" на майчин език.

101

lili

преди 16 години

По всички точки съм съгласна. Ако беше продължил до 50, сигурно и с тях щях да се съглася. Доста често се случва да ме обявяват за особнячка, защото ходя на опера и не понасям латиноамерикански сапунки. Освен това държа на правописа. Но скоро ми се случи да ме погледнат с такова съжаление в погледа като споменах за четене на книги. Все едно бях градския ***. Представете си, завършила съм училище вече, пък продължавам да чета книги. Да ми се чудиш на акъла. И на всичкото отгоре книгите не са нито любовни романчета, нито криминалета.

100

преди 16 години

agree, agree1. сутрин в градския траспорт забелязвам, че много от вас не са се къпали и миришат на смрад. - Първа прилика с ***:)2. гледам по телевизията понякога как българи по разни чалгатеки въртят кореми на кючеците и изглеждат доста щастливи:) - Втора прилика с ***.3. Тука са писали коментари доста хора които от образователна гледна точка знаят да събират, изваждат, умножение и деление и не са прочели повече от 2 книги през живота си. Още една прилика...4. *** нямат войска и държава. Ние също нямаме. Пак прилика.5. На почит и интерес сред така културните българи са Азис, Ивана, Драгана, петкана и др. светила на т.нар. фолк-музика.. *** също много ги тачат..

99

ven_chi@abv.bg

преди 16 години

изборите в българия се фалшифицират ТОТАЛНО.............ТАКА .ЧЕ .СА .ИЗЛИШНИ, .НАПЪЛНО .ИЗЛИШНИ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

98

Бугарин проЗд

преди 16 години

Не усещате ли приликата с възникването на разни националистически организация през миналия век в Германия и Италия с нашето положение-криза,държавата нехае за гражданите си,не се защищават правата и достойнството им,кланят се на разни измислени неправителствени организации,защищаващи една определена прослойка в обществото-***,полицията нехае за престъпността,защото е част от тях/ правителствени гардове пазят мутри/,спекулата се вихри ,медиите само си бърборят.Кой тогава ще защити обикновенните граждани?!Така,че всички политици с тяхното подмилкване на турци и *** са виновни за възникването на националсоциализма!А той си съществува и надига глава....мислете му..

97

преди 16 години

много моля да ми се отговори:1. от къде на къде *** не плащат НИЩО и ползват всичко. Това не става ли за сметка на данъкоплатците.2. защо никой от политиците не взима отношение по този въпрос

96

b0rislav

преди 16 години

уважаеми сънародници, някой от вас искат да са *** - мога да им кажа че са близо:)1. сутрин в градския траспорт забелязвам, че много от вас не са се къпали и миришат на смрад. - Първа прилика с ***:)2. гледам по телевизията понякога как българи по разни чалгатеки въртят кореми на кючеците и изглеждат доста щастливи:) - Втора прилика с ***.3. Тука са писали коментари доста хора които от образователна гледна точка знаят да събират, изваждат, умножение и деление и не са прочели повече от 2 книги през живота си. Още една прилика...4. *** нямат войска и държава. Ние също нямаме. Пак прилика.5. На почит и интерес сред така културните българи са Азис, Ивана, Драгана, петкана и др. светила на т.нар. фолк-музика.. *** също много ги тачат......от 6 до 50 мога да изброя още прилики, но няма да ви губя времето. Традиционно ние не гледаме самите себе си какво представляваме като личности и нация, а *** са ни виновни:) Нали така? Айде премахнете ги тогава и дано после заплатите се увеличат, пътищата се оправят, комшиите ви и вие самите може и да спрете да хвърляте фасове по улиците и вече няма да висят дамски превръзки по клоните на дърветата редом с полиетиленови пликчета:)

95

преди 16 години

Hora nima sa ni malko ne6tastiqta koito spoletqvat naroda i darjavata ni.O6te li iskate , za edin konflikt vinagi ima dvama vinovni.Nedeite vinagi da iskarvate *** vinovnite ,a poglednete i ot drugata strana nima nqma vinovni ot skinarite?malko li hora brebiha po spirkite i po ulicata?trqbva spravedlivosyda ima i zakoni koito da se spazvat ot vsi4ki.

94

Завистник

преди 16 години

Искам да съм циганини! Не искам вече да съм средностатистически българин, дето се скъсва от бачкане и му обират 1/ 3 от заплатата в данъци, които да се дават на ***, щото ги мързели да работят. Искам жена ми да е *** , да е накичена със злато, да не работи нито ден в живота си, пък да е накичена със злато като коледно дърво. Искам по цял ден да си седи в къщи и да пие кафета и да взима между 600 и 800лв. социални помощи /честно, толкова получават, лично видях един такъв фиш от Социалното/. Искам да си гледаме децата в къщи и да получаваме помощи за тях, вместо да ги хързулваме по градини /то пък там и места няма/. Искам си помощите за децата, щото като средностатистически българин една отстъпка от данъците имахме, че сме родили интелигентни български деца, пък те и нея ще ни вземат в полза на циганчетата. Искам да съм *** и да обикалям Европа, а не да заведа семейството си една седмица на почивка. Искам държавата да ме защитава, пък тва става само ако си ***. Искам аз да бъда привилегирован, а не да чакам като балък да се изредят всички *** от опашката, щото те били ***. Искам да не си плащам тока и водата с години и пак да си ги ползвам, а не да ме кръцват от раз за една неплатена сметка. Искам да не плащам данъци, осигуровки и пр., а само да получавам. Искам да съм ***!

93

fea

преди 16 години

nyama da spasi BG.Vmnogo strani otdavna ima privurzenisi na ***.koito postoyannosa presledvani i osven da ponabiyat nyakogo i da se ozovat v zatvora-nisto ne sa postignali.Ne sa napravili zivota v stranata si po-spokoen i normalen.NASETO KORUMPIRANO I SKAPANO PRAVITELSTVO E BEDATA NA BG.To tryabva da se mahne-a ne vie da vlizate po zatvorite ili da napuskate stranata 4e vi e pisnalo.Ako gi nyama siganite-ste dostignete li standarta na EU-OPREDELENO-NIKOGA STOTO UPRAVNISITE NE GI INTERESUVA NAROGNIA STANDART-A LI4NIA.TA PO-DOBRE IZGONETE STARITE KOMUNISTI.MUTRI -GERB.iISDS.RISKUVAITE- S,,ATAKA"I BEZ TOVA VE4E NYAMA KAKVO DA GUBIM!

92

lunnar

преди 16 години

posledniqt komentar e mnogo podhodq6ti kazan na mqsto(na bistra7), prosto polojenieto v dyrjavata moje da izglejda tragi4no, no nikoi nemoje da pozvoli naru6avaneto na 4ove6kite prava. vremeto 6te si kaje dumata...

91

преди 16 години

липсват ви човешки писъци и смърт ли ! ti mai ne pravi6 razlika mejdu hora i *** a tq e o4evidno ogromna nie ne iskame smurt a o4istvane na durjavata i ob6testvoto ot ***. qvno o6te ne sa iznasilili da6terq ti (da ne dava gospod) i ne sa obrali jena ti i zatova gi brani6

90

QSY

преди 16 години

Нас, българите, винаги са ни възпитавали във фашизъм.Спомнете си за историческия сноп стрели (пръчки) в ръцете на бащата на Аспарух - "фашио" на италиански.Нещо познато?Ред трябва да има. Сегашната полиция е менте.За това и някаква форма на гражданска защита трябва да има. Според мен.

89

Михай

преди 16 години

Не бе Бистре... писна ни от ***! Прекалено много права им дадоха, а отнеха от нашите права.Не може да ги пускат с каруците в центъра, не може да не си плащат тока, не може да им се дават помощи без да работят и т.н. и т.н.