17

Баща и дядо-до 20

преди 5 години

Ти анонимен татко,къде е раждала жена ти бе родителю,в къщи ли?.На децата не е правено БЦЖ в родилният дом и Манту???Преди имунизациите туберколозата е била смъртоносен бич,а вече не е. В кой век живееш и на колко години си? Ако не си имунизиран ,нищо чудно морбилито да те споходи и над 40...Тези ваксини нямат нищо общо с противогрипните/с незначителни ползи/ и са задължителни от десетки години като животоспасяващи. Не знаел той, ами ограмоти се,животът го е показал многократно.

16

Анонимен

преди 5 години

И аз и двете ми деца сме боледували. Нямам спомен за точно такива ваксини, нито зная за смъртни случаи. Дори един от редовните въпроси беше: Боледувал ли си от едра и дребна шарка? И масовият отговор беше - Да. Знаеше се, че при децата преминава леко и е по-добре да ги преболедуват в ранна възраст, тъй като при възрастните има усложнения. Та, откога са задължителни ваксините и защо е тази психоза?

15

Татко

преди 5 години

Не виждам защо трябва да се прави цяла кампания срещу ваксините. Всеки родител може да подпише декларация и да откаже да ваксинира детето си. Моля ви не налагайте вашият избор върху другите, само защото си мислите, че вашата позиция е най-правдива. Всеки има глава на раменете си и сам преценява какво е най-добро за детето му. И вземете се борете срещу тютюнопушенето. Вижте колко пари и средства отиват за лечение на болести свързани с този порок !

14

ДО 11

преди 5 години

Вие продължавайте да не си имунизирате децата,, пък после ,реформата ти виновна.И не говори глупости,имунизации ,реимунизации се извършваха в поликлиниките и бяха задължителни Сега ,,новите майки"протестират срещу ,,Наредба 15,член 2-за задължителните ваксини /вкл. морбили/ ,правата им се накърнявали!?!?.Жена ми беше сестра в училище и сега пенсията и е 230лева.Имало било.....ами то за това сега няма ,заради онова,,имане"Ние ги лъжем че работим,те ни лъжат че ни плащат"-така беше!

13

хм

преди 5 години

До Анонимен 11ще се съглася веднага с теб само ми кажи на каква цена беше това всичко което споменаваш? зашото забравяме спомняйки се за тези неща преди че съшо са стрували пари и са трупали дългове...няма безплатен обяд!

12

Анонимен

преди 5 години

А защо разболелите се от морбили не потърсят хомеопат да ги лекува сега?

11

Анонимен

преди 5 години

Много е заразна тази шарка и от нея се умира,грипът пред нея нищо не е!

10

Анонимен

преди 5 години

Сега изумените майки роптаещи срещу ваксините треперят....

9

Бай Ганьо знае за

преди 5 години

Който ходи на хомеопат трябва да има безплатен абонамент за опело от поп.Много ще е изгодно.

8

Анонимен

преди 5 години

Реформата в здравеопазването ни докара болести отдавна забравени в миналото да плъзнат отново.При лошият комунизъм всяка детска градина и училище имаха лекар, стоматолог и медицинска сестра. Цялото здравно обслужване на децата включително и ваксинациите се извършваше от тях.

7

Анонимен

преди 5 години

Чудно.А Ебола кога ще ни внесат ?

6

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да не си ваксинирате децата защото ваксините са опасни. После не ходете на лекар ами отидете на хопеопат. Просссс народ....

5

Анонимен

преди 5 години

На времето в плана РанЪт беше спусната директива България да се сведе до пет милиона,тъй като по тяхно пресмятани не е нужно населението да повече от пет милиона.

4

Анонимен

преди 5 години

Не вярвайте антиваксъри, смело напред, лекарите лъжат, така четох в бгмама!

3

Анонимен

преди 5 години

Всички заразени не са имунизирани или реимунизирани.

2

Анонимен

преди 5 години

Демократоични, евроатлантически смъртоносни болести. Защо по времето на соца нямаше такива ? Защото неможеха да правят свободно и законно като сега американските биологични лаборатории.

1

Анонимен

преди 5 години

КАЖИ ЧЕСТНО!ПРАВИ МЕ "ВНОС" НА БОЛЕСТИ. НЕ Е СМЕШНО И Е ПО ЗЛЕ ОТ ТРАГИЧНО!!!!