57

Ано имен

преди 5 години

Така е. Много от българските мъже (да ме прощават добрите българи, ьащото има и добри мъже все още) не поемат отжоворност и се държат като свободни гларуси. Не защитават нито жените (си), нито децата (си). Няма възпитание за ценността на семейството. Написах "си" в скоби, тъй като не само собствените жени и деца трябва да се защитават, а пък чуждите, видите ли, не трябва.

56

Димитрова

преди 5 години

Аз до колкото знам (от личен опит), деца без татко не се правят. А този къде е? Направил бебе на някаква, дето сама не може да се гледа и се покрил, после хората да помагат. Айде стига с тия мизерии. Да направиш дете не се иска мн мозък, но за да го отгледаш и възпиташ си трябват даже два. Личната отговорност е на първо място.

55

Браво!!!!!!

преди 5 години

Спомням си, че кюстендилските жени се озоваха да помогнат на майката с детето. "Майчина ласка" се казва организацията . Дано да има повече хора от този тип, иначе сме загинали. Сещам се за българските мадони на Майстора, браво на кюстендилки!!! (Не съм от Кюстендил, а само читател на новините!)

54

нонимен

преди 5 години

Точно така, помогнете, а не да мразите безпричинно!!! Какво грехопадение, Боже!!! А омразата стана модерно злодеяние и даже име си й измислиха: "хейтър" -аууу, колко модерно! Освен това, тия осемстотин лева за приемно семейство, да ги дадат на майката, детето да си гледа!!!!!!!Зъл народ!

53

Ахренин

преди 5 години

Софийски тарикатлъци дохадат в Смоленско и ги водят празни глави като Дора и Даниела !Що ни хми дадот по адна своя зарплата на сие жени ,а?Щото най ги боли га им са зоме от джебан , лафове са без пари! Смоленскине бюроклати борзат да хим сторят ихтибар и дърмадан правят хората!

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБедността не е порок.Ако си много загрижен(а),че в това село няма бъдеще детето, помогни на семейството със средства,вместо да храчиш по тях и майката!Купете им поне чувал ориз,туба олио и чувал брашно!И по една снимка вече определихте дали майката е нормална?!Хейтъри!Те не са виновни,че селата се опустошиха и живота там е труден!

51

Анонимен

преди 5 години

При нас на работа имахме едно момче общ работник - българче, без основно образование, с майка ненормална забегнала нанейде и баща алкохолик. Нямали пари го бяха пускали на училище до 7 ми клас само, дори в някво училище за бавноразвиващи го бяха пращали. В този ред на мисли нали се сещате какво бъдеще, възпитание и образование го чака в тази мизерия,в това село сред нищото, с майка, която имам изоставане и не знае кой е баща му и баба алкохоличка?!

50

шматка

преди 5 години

До 55Е точно тази "мама" така хубаво ще го отгледа че скоро пак ще четем за него.Под натиска на тълпата властите осигуриха "чудесно" бъдеще на това дете

49

ХХЛ

преди 5 години

Още от снимката й си личи че е неадекватна. Ама деца да прави може. Поредната селска драма, дори малко не ми потрепна сърцето

48

Анонимен

преди 5 години

Голямата част от отнеманията и връщанията на деца в България се прави по норвежки модел. Само че, скандинавците са увредени психически заради кръвосмешения. Другото е, че агенцията за закрила на децата прелива от пусто в празно за да си създава работа и да изнервя гражданите на републиката. Проекта за закон за закрила на детето казват хора които са го чели е преписан от норвежкия такъв закон, и е отчайващо притеснителен.

47

Анонимен

преди 5 години

Естествено е детето да расте при майка си, няма друг човек на света, който ще го гледа по добре от мама!

46

Анонимен

преди 5 години

Ami tova e nezakonno....tova e offshorno proizvodstvo...bez ushna marka...

45

Кой и кога първи е

преди 5 години

забелязал, че Симона е бременна?Късно ли е било вече за аборт или някой си е казал "Разгеле, сега ще потекат ежемесечни суми за това дете, дано е като майка си, та парите да са повече!"Жената, при която живее Симона (не разбрах дали е нейна майка или баба) не е ли разпознала признаците на бременност? Или е забелязала, но е решила да си мълчи. Защо ли? Но едно е ясно. Точна тази по-възрастна жена ще е отговорна за отглеждането на детето, защото е ясно, че Симона и за себе си не може да се грижи

44

Анонимен

преди 5 години

Най-виновен е този, който се е възползвал от това нещастно момиче, а сега се спотайва ни лук ял, ни лук мирисал. Освен ако не е и той на същото умствено дередже като нея.

43

анонимен

преди 5 години

а за пръстовите- чума и вируси убиици и блок да ми подарят не искам да стоя.

42

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 5 години

тук трябва да плащат за заселване- студ, мизерия, глад, престъпност, платени болници, скъпи лекарства, индианци, разбити улици, просто робско племе, граница с анадола, сибирски студ... - мин. 3 000 евро на човек + застраховка живот!!! както плащат в западна европа

41

С мама е най-добре

преди 5 години

Всички, които вярвате, че за детето ще бъде по-добре да бъде отглеждано от чужди хора, по същата логика и за вашите деца ще бъде по-добре да ги отгледат други хора. Колкото и да сте добри като родители, винаги ще се намерят други, които ще бъдат по-добри родители за детето ви. Ако детето е с дефицити, дали ще му е добре да го отглеждат амбициозни родители, които ще го тормозят да учи неща, които не са му на сърце.

40

Анонимен

преди 5 години

Детето не е ваше, а нейно. Ако го потурчи, проблема си е нейн.

39

Анонимен

преди 5 години

Детето е обречено като цяло... единствено имаше шанс да бъде осиновено, но ако не е здраво, едва ли има шанс... жалко за този живот и жалко, че се допускат такива бременности...

38

Анонимен

преди 5 години

преди 4 минути 0 1До тоя който Симона му се струва срамежлива и скромна ще му кажа че от толкова срамежливост и скромност правят тест за бащинство на цяло село пенсионери защото може да е всеки от тях.И ти си такава срамежлива и скромна нали?Жасъй са Митке!