6

БГ

преди 5 години

До БееЩе намериш богата, но ще е грозна и нагла. За това ли са ти парите, да търпиш някаква *** с претенции. И какъв милиардер си, щом разходите за живот ти тежат?

5

Анонимен

преди 5 години

"Пълно е със спретнати млади лъвчета за самотни милиардерки."Само дето обикновено милиардерите не са точно тип почитатели на отворените бракове и жена му да го прави на луд пред другите сноби. Често такива лъвчета не ги и намират после.Женска му логика - пипна чичко-паричко и си мисли - охаа, а в действителност живее в клетка и е постоянно унижавана с изневери и оргии.

4

бай ганю

преди 5 години

ако са си представяли преди това че попадат в свят на рози и цветя то малко по късно реалността им се представя в пълния си блясък по различна

3

до инч

преди 5 години

Пълно е със спретнати млади лъвчета за самотни милиардерки.

2

Бее

преди 5 години

Ти кажа честно няма да са щастливи като богаташа ги зареже за по младо и богато. Разбирам. Богаташа ако изкарва луди пари на година. Той трябва да прави кралско семейство. Само от богати жени. А не някакви фръцли бедни които нищо не могат да допринесат в семейството. Аз ако съм богат бих си намерил красавица от богато семейство. Което може да вкарва доход от няколко милиона. Бедни не ми трябват. Така е било и така трябва да бъде.

1

8 инча

преди 5 години

нека се занимават, в същото време мъжете им са с млади 18 годишни котенца!!