15

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че да л. а. п. а. ш кифтета се цензурира!

14

Анонимен

преди 5 години

Една от Черните вдовици.А те са много подготвени от мюсолманските братя.

13

чичо Митко

преди 5 години

Га ги *** кифтетата не рива а!?

12

турски мингянин

преди 5 години

Мазен поглед на поизмита мнгодетна от Столипиново.С турски отенък.

11

odpo

преди 5 години

ххахахаха Британците, в секундата в която напуснат ЕС, всички неканени (особено ***) ще си ги изпратят по домовете (тихо, тихо без никой да разбере) Никой няма да ги търпи тези, да си ходят в САЩ там да си търсят хранилка!

10

анонимен

преди 5 години

британците са си размножили достатъчно като ТАЯ.изтървала питомното.сега да гони дивото.

9

софиянец

преди 5 години

возят се гратис на вълната на толерастията .слободията ,криворазбраната толерантност.Безкрайно нагли.Някой ги учи,някой си крои планове за превземане и поробване чрез бебета отвътре.Време разделно.Исляма е далеч от цивилизацията.Той е още в 13-14 век-когато е измислен джихада--двама се карат-третия удря в гръб и печели. Размножаване.Това им е стратегията.

8

ОЧУДЕН

преди 5 години

Защо мюсюлманите които мразят християните мислят че последните са им длъжни с нещо?Християните да ги пускат в държавите си, мюслитата да парадират с претенции за безплатна храна,жилища,джамии и каквото се сетиш.Да се превръщат в машини за бебета,да се нахъсват с омраза и безкрайни претенции,да се капсулират във враждебни общности и да отхвърлят начина на живто на приемниците ,да налагат техния мироглед .Претенции,претенцииНе приемат цивилизацията но искат да я смучатЕй я Турция,Пакистан и др

7

анонимен

преди 5 години

не я приемат.и с право.болна ку*ч*ка

6

Фашистки-внук....

преди 5 години

Бездомниците,...- От, комунарйте,...До, грешен- вили,..Препълниха- света, със, болни- хора,...Не- годни, да- се- обръснат, дорй. .....

5

Анонимен

преди 5 години

Тази го играе Троянски кон

4

Анонимен

преди 5 години

Една съвременна модерна британка.

3

Анонимен

преди 5 години

"От другата страна стоят тези, които смятат, че Шамима е жертва. Молби за помощ да доведат дъщеря си у дома отправят най-вече родителите на момичето.Бащата на Шамима заяви, че тя е "направила грешка , но трябва да се прибере вкъщи."===Жертва? Грешка? Няма жертва и грешка, защото казва, че не съжалява и не се разкайва. Защо някой трябва да я съжалява? Направила е избора си и не съжалява. Следователно, да си носи последствията. Аз не я съжалявам, не й желая нито добро, нито лошо, просто нищо.

2

Интригант

преди 5 години

Приберете си я ве, после я съдете, да гние в затвора да прави френски целувки ежедневно и това е. Защо не си я приберат.

1

Анонимен

преди 5 години

Как така искат да се връщат, няма ли да бъдат съдени за тероризъм? WTF?!