151

карата

преди 5 години

идва края на края на краденето ви мръсни *** ще връщате откраднатите пари и имоти

150

Руския

преди 5 години

Надявам се никой не смята, че фашизма е нещо различно от чума!Всички знаем, че фашистите са скотове.Ако луков марш се разграничат остро от фашизма и фашистите то може би е приемливо. Но ако не се разграничават и не заклеймяват фашизма, то тогава е недопустимо да се разрешава!

149

Анонимен

преди 5 години

Войн, убил много врагове! Естествено, че ще се чества. Както гейовете не вървят срещо природата си, тла си българите, който са боици не го правят. На нас ни е в кръвта! Стига сме отричали!

148

Shark

преди 5 години

"негативни реакции не само от родните политици, но и от чужди представителства" - първо как си позволяват чужди представителства да се бъркат в това, какво се случва тук? Те са тук да представляват техните си страни, а не да се месят в нашите неща! Второ, такива негативни реакции защо няма за гей-парадите?? Значи за тях може, а за Луковмарш не може. Писна ми от двойни стандарти, затова на евроизборите няма да гласувам, или ако все пак реша, ще гласувам за крайни националисти. Ей така, напук!

147

Хюго Бос

преди 5 години

А защо за гейове може, а за родолюбци не? И аз не искам гейове по улиците...

146

До №160

преди 5 години

До ДО 159Щом казваш! Това е, защото съм велик! Само дето не знаеш как да си служиш с нея...

145

Анонимен

преди 5 години

До Смях, много смях!"Хвалете ме уста, за да не ви п.о.с.е.ра" - така казва народът за такива като теб. Сигурно наистина нещо много те боли, някъде в главата.

144

ДО 159

преди 5 години

И АЗ МЕЧТАЯ НО ДА Е СРЕЩУ ТЕБ ! ! ! ВЕЛИКА ЧЕСТ Е ДА Е СРЕЩУ ТЕБ ДА ЗНАЕШ !

143

Анонимен

преди 5 години

На немците им харесвам най-много MG-42. Размечтах се за такава...Feuer!

142

Анонимен

преди 5 години

До читателЧукча писатель, чукча не читатель!"Луков създаде армия...". Ти чуваш ли се бе гов...? Отвори поне веднаж в живота си една история, а защо не и повече от една. Виж кога е уволнен Луков! Как е върната Южна Добруджа, дали сме си върнали Македония и Тракия? И кой нареди нашите войски незабавно да се махнат от тези земи. Дрън-дрън, патриотарски звън!

141

просто човек

преди 5 години

За да оправдаят престъпленията си комунистите кепазят достойните хора.Така е било пред и, така е и сега.

140

Смях, много смях!

преди 5 години

До Анонимен 146Аз съм свободен ловец. Правя всичко това, за да просветя разни объркани главици, които даже не знаят що е туй патриотизъм и с какво се яде. Плащат на тези, които гнявя. Те са толкова ограничени и тъъъпи, че не могат да си представят, че някой може да реши да си губи времето само от лични подбуди, все търсят сухото! Е, бъркате - руското посолство не бута сухо! Русия дава парите си за интелигентна пропаганда и за модерно оръжие. Ние сме доброволци.Истината боли ли много?

139

Мошеник-далавераджия

преди 5 години

До Анонимен 148Интересно, защо не разкажеш това, което знаеш? Аз знам добре известното, че Луков е взел тлъсти комисиони за купуването на чешки зенитки "Шкода", изключително калпаво оръжие, годно за стрелба по нисколетящи самолети. Всъщност, това е една от причините за ефективността на англо-американските бомбардировки и многото жертви.Другото, пак известно, че немците са намерили много големи сметки на Луков в холандска банка. Но скотинките не искат и да знаят за всичко това! Няма що, герой!

138

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 5 години

До бай хЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ЛУКОВ ДОБРУДЖА Е РУМЪНСКА, МАЕДОНИЯ Е СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, БЕЛОМОРИЕТО Е В ГЪРЦИЯ И ЛОЗЕНГРАД Е КРЪККЛИСЕ ЦАРИБРОД ЕВ СЪРБИЯ И Т .Н..А АКО НЕ БЯХА КОМУНИСТИТЕ ПОРАДИ УСПЕШНАТА ИМЪДРА ПОЛИТИКА НА ЛУКОВЦИ И КОБУРГИТЕ ПЛОВДИВ ЩЕШЕ ДА Е ФИЛИППОПОЛ, А ВИЖ НАИСТИНА КЮСТЕНДИЛ МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ СРЪБСКИ. АМА ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ И МИСЛИ.

137

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 5 години

До читател: НЕ САМО КОМУНИСТИТЕ А И ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ ПРОПИЛЯХА ДОБРУДЖА, БЕЛОМОРИЕТО И МАКЕДОНИЯ. ЦЕЛИ ТРИ ВОЙНИ. АМАН ОТ ЛУКОВИ ГЛАВИ.ИМАРШАЛ ПЕТЕН БЕШЕ ГЕРОЙ НА ФРАНЦИЯ, НО ГО ОСЪДИХА НА СМЪРТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С ХИТЛЕРИСТИТЕ. А НАЦИСТА ЛУКОВ АКО НЕ ГО БЯХА УБИЛИ, ЩЕШЕ ДА ГО ОБЯВЯТ ЗА ВОЕННОПРЕСТЪПНИК СЪЮЗНИЦИТЕ. ПЪК И НЕ Е ЯСНО ДАЛИ ДВОРЕЦЪТ НЕ Е И ДАЛ НАВОДКАТА - ТРЯБВАЛО ДА ГО СЪДЯТ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И НЕУТРАЛИЗИРАТ НЯКАКСИ. дворецът Е ИМАЛ АГЕНТУРА НАВСЯКАДЕ И СИ Е ПАРТНИРАЛ С СССР

136

Анонимен

преди 5 години

Bg medii sa christianska mafia

135

Анонимен

преди 5 години

Корумпак по доставка на оръжие! В опита си да разкрие тази афера, мистериозно е убит НГЩ на армията генерал Йордан Пеев!

134

Анонимен

преди 5 години

В окаяна България на бедния, озлобен и комплексиран народ не остава нищо друго освен да се върне към фашизма/комунизма (две лица на една и съща монета, както правилно отбелязва господина от БСП). Там където се живее зле и положението се влошава, се появяват крайните политически течения. Така са дошли Хитлер и Ленин. А България.. България е страна без бъдеще. Няма икономика, няма армия, няма образование, култура или интелигенция. Топи се. Последния да загаси лампата и да затвори вратата.

133

Анонимен

преди 5 години

До Смях!Трольо, не ти ли свърши работното време или си на извънреден работен ден? Поне плащат ли ти добре?

132

Смях!

преди 5 години

Когато прочета, че Луков тичал сред четирите оръдия и някакви козари му подавали снарядите, с които той громял настъпващите сръбски войски и така спасил Кюстендил,ме напушва смях. Мучащите чифткопитни, огласяващи тази смешна измислица, със сигурност не са ходили в казармата. Не са виждали оръдия, нямат хал-хабер представа какво значи артилерийска стрелба. Какво значи пълнач, мерач, азимут, ъгъл на възвишение, коректировчик и т.н.Представям си как "героят" върти масивния си дирник между топовете