40

и те така

преди 5 години

Изобщо не вярвам на Василе Халил и Фатмегюл Каба.Децата сега са ***,пищят,врещят и се налагат за щяло и нещяло,защото нямат домашно възпитание.Съчуствам на жените избрали професията учител.

39

дулово

преди 5 години

в Дулово българите работят за турците и са слуги, това е реалността там, след Кърджали Дулово е другия бастион на ДПС за съжаление не само той целия регион е такъв, кметства общини, администрацията персонала в тях всичко е с особени имена рядкост е да срещнеш българско име от личен опит го знам. Етническите българи са изчезнали от тези региони и са останали такива само с български паспорти...

38

СС

преди 5 години

гризяло си ноктите, това е до възпитание не е от бой... вдигнали са и мерника за да сложат новозавършил кадър на дпс в Дулово всичко е ДПС. Дулово му казват долината на широките ***, сещайте се защо. Повечето завършват Български език и филология в Шуменския и им намират работа в региона а ако ги чуете как говорят, за писане незнам ама ми завършили с отличен, то няма родове няма членове не може да го разбереш на български ли ти говори, македонски ли с турско произношение......

37

фАТМЕ

преди 5 години

Баба ,Фатме да си гледа внуцит! На Гинка заплатата е от данъците на българите!Ако ,не им харесва ,кучетата са вързани и вратата отворена!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Тази новина от България ли е? Ахмедовци, Фатмета, Аишета.....

35

Край

преди 5 години

Горката жена.

34

КАТРИН ДЕНЬОВ

преди 5 години

МНОГО СТЕ ПРАВИ ДАМИ И ГОСПОДА. ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА,ЗАЩО ЩЕ Е ГИНКА,ТРЯБВА ДА Е АЙШЕ,ФАТМА, ГЮЛА И Т.Н. ТЕ ЩЕ ГОВОРЯТ НА ДЕЦАТА НА "МАЙЧИНИЯ ИМ ЕЗИК" ТОЙ Е ОФИЦИАЛНИЯ В ТОЗИ РАЙОН.ГИНКА НА КАКВО ЩЕ ГИ НАУЧИ НА БЪЛГАРСКИ ТОЙ НЕ ИМ Е НЕОБХОДИМ.ЗАТОВА И НЕ Я РАЗБИРАТ "ЗЛАТНИТЕ ИМ ДЕЧИЦА"

33

Анонимен

преди 5 години

Тези комунистически похвати не работят в 21-ви век, време е да го осъзнаят всички детски учители, възпитатели и т.н. Отделен е въпроса как държавата ще стимулира някой да се хване на такава нелека работа занапред.

32

1948

преди 5 години

Ами те и моите деца и внуци не щяха да ходят на детска градина в,,ония"години и ревяха до скъсване докато изляза.Като ги няма баба и дядо да ги глезкат как няма да реват,да не искат и да си ИЗМИСЛЯТ ПРИЧИНИ.Глезени и невъзпитани и след това остават с мозък като на 33-***!

31

Анонимен

преди 5 години

*** на мама..уууййй на мама.......

30

Анонимен

преди 5 години

Защо не сложат камери?

29

800-900 запалата

преди 5 години

Кво реват?По нова година взеха над 1000 лева бонуси тъпит6е даскаля!

28

Анонимен

преди 5 години

На мама златното джерндърче....

27

добруджанец

преди 5 години

В Дулово трябва да слугуват на Дпс,иначе те наблюдават и готвят учител с турско потекло.В Шуменския университет90%са турци и после им се намира работа.Така че сигурно има вече човек който искат да назначат.Моля, който не е живял при такива да не коментира.Спечелих учителско място там а се оказа че сложиха наш човек.Аз съм възмутена но е така-управляват Дпс и бсп

26

Анонимен

преди 5 години

Абе за 500 кирливи лева месечна заплата , няма качество в никоя услуга, не разбрахте ли! Вие не ги ли ломите из къщи тия деца, че пищите толкова! Нека да се съберат 25-30 деца на едно място, да се разбеснеят и да закрещят, да ви попитам как ще ги овладеете само с мили думи! Всеки ден.... Гледайте си ги в къщи, като не ви отърва! Там е работата, че и вие не можете да ги траете...

25

Местен

преди 5 години

Децата лъжат и това е доказвано много пъти.Нека се сложат камери и всичко ще си дойде на мястото. Не може на твърдение на дете да се отсъжда и да се взема за истина. Защо пък не да искат да си сложат българка от турски произход и да забравят да говорят на български,например.

24

Анонимен

преди 5 години

А защо се работи на парче, такава е цялата държава каквото горе такова и долу египтяните са го казали преди хиляди години.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Децата нетрябва да се бият защото са беззащитни.Абе зависи от случая.Един колега казва така: - Ако у дома няма шоколад, детето започва да раздава юмруци.Малеее, на мен това да ми е дете ... такива шамари ще яде, ще му се вземе акъла.

22

Анонимен

преди 5 години

Е това ще е, не свикнахте ли. Тука е това. Стига драми.

21

Анонимен

преди 5 години

Ужас, детето плаче като го водят на детска градина и си гризе ноктите!!!! Няма как учителката да не в виновна за това, това не го прави нито едно хлапе, само пребиваните в детските градини! Наиситина затворете всички детски грдинаи и родителите да си седят с отрочетата по цял ден и да им ги отнемат накрая за бедност!!!