47

КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО?

преди 5 години

Венецуелското правителство е привело едни милиони за закупуване на ХРАНА , които АМЕРИКАНЦИТЕ окрадоха , за да закупят ОРЪЖИЕ и го вкарат под формата на ПОМОЩИ в страната която при продажбата на петрол си ОТКАЗА ДА ПОЛЗВА ДОЛАРА КАТО ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО!!На никой не му прави впечатление, че ВЪПРОСНАТА СМЕТКА която бе блокирана в ИНВЕСТБАНК , не е в ДОЛАРИ , а в ЕВРО!!САЩ са бесни. Във Венецуела на ДОЛАРА Е ПОДПИСАНА ПРИСЪДАТА. И САМО ТАМ ЛИ? АМИ В РУСИЯ , ИРАН , ИРАК , КИТАЙ ......??

46

Пешо

преди 5 години

Че ДАНС е гола вода го знаят и децата. Там политиците си набутват свои послушни некадърници. Все пак банката е трябвало да алармира. Един адвокат получава едни огромни пари, които веднага изчезват нататък по веригата-това си е класически случай на пране на пари!

45

Анонимен

преди 5 години

Много трудно е да се сдобиеш с договор от държавна компания за изпълнение на определена услуга за някаква доставка с вид плащане предплата дори да е наясно даден бизнесмен как ще процедира нещата с организацията по закупуването,консултациите с плащанията по нататък,дори и по някаква линия да е разбрал,че въпросната компания има нужда и че търси вид изпълнител за тази услуга,само как влезе и се появи за предложението конкретно що предлага от което имат нужда с голяма любезност го приемат и до тук

44

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 46: Крим станал руски, ама друг път? *** се разходи до там с украинска виза, и ще видиш чий е.А по темата: Откъде накъде един паричен превод от държавната петролна компания на Венецуела да е "пране на пари" и какво престъпление ДАНС трябва да търси тук? Тръмп замрази банкови сметки на Венецуела за милиарди, банка във Великобритания не им връща злато за милиард и половина. И ние трябва да им помагаме да пречат на Венецуела да купува храни с парите на тяхна държавна фирма?

43

Кике

преди 5 години

В Данс чакат да се пенсионират на 45, а през останалото време се чудят как да убият времето - судоку, кафене, безсмислени доклади...

42

Анонимен

преди 5 години

До 44Крим стана руски...ама друг път !

41

Анонимен

преди 5 години

изглежда Венесуела си има слабо място и това е че са зависими от вноса на храна.От хилядолетия първата тактика е при подготовка за война е да спреш на противника доставките към него ,за да бъде изтощен за войната . Тактиката може да ви изглежда доста средновековна , но е ефективна и днешно време и не е отпаднала и е приложима.

40

Анонимен

преди 5 години

до АнонименА с Крим какво стана?

39

Име

преди 5 години

сичуейшън: сиям филия с мас, поръсена с червен пипер... (комунистически) и коментирам борисов. кое е подсъдно за цензурата на борисов?цацаров.правилен отговор!

38

Анонимен

преди 5 години

Турски поток ще мине през Гърция, САЩ намя да разрешат на българското правителство да прокара тръбата. Гърция ще касира парите за трансвер и после тръбата най-вероятно ще мине през Македония за Европа. България пак остава на сухо след като вендъж вече спря по нареждане на господарите от Вашингтон Южен Поток.

37

Име

преди 5 години

да, путин е тоя форум! забелязвал съм го, как от името на странджата цензурира! и всичко товаа.. през камерите на ми5 и гоце! но и плевенлиев е на една ръка разстояние! в спасяването на офшорките си...

36

Анонимен

преди 5 години

В Англия конфискуваха златото на Венецуеала което беше дадено на трезор.

35

Анонимен

преди 5 години

До 36 путински тролТипично по путински, но не забравяй че този които се смее последен се смее най добре! Я да видим какво стана с Черна гора, Македония, Южен поток, Северен поток, турски поток и т. н патоци. Какво стана с радостта с избора на Тръмп? Какво става с Беларус, която по всякакъв начин иска да избяга от Путин и Русия, така избягаха и Украйна, Грузия, Молдова и т, н.

34

ДАНС

преди 5 години

В Мензистерския съвет на Борисов всички са руски ***.

33

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Тоя сайт е пълен с руски ***, отврат.Не мога да разбера, български ли е, или на Путин?! Господин Борисов вземете сериозни мерки! Свобода на словото, ама ..........дървото!

32

Име

преди 5 години

планът ПАК не успя, а?шок , а?:-)))))

31

Име

преди 5 години

два минуса от агент гоце за уилкомена на американските бази на основа ***..! направо ме усмърти, агентино!a планът не успя, а?планът не успя, а?:-))))

30

Анонимен

преди 5 години

сички агенти на БАНДАТА Монтерей са актовирани да обясняват по медиите че всичко с венецуелската контрабанда е "законно".Банката на Монтерей отново е замесена в мега-престъпление.Ако не е каптрагон ще е нарушаване на ембарго.Само гледайте КОИ се изказват по темата.Всички са част от едно голямо ОПГ.

29

Анонимен

преди 5 години

Тоя сайт е пълен с руски ***, отврат.Не мога да разбера, български ли е, или на Путин?!

28

Име

преди 5 години

получил съм два минуса от привържениците на гоце. не е кой знае каква загуба в сравнение c американските бази... които гоце- подари на изтребителите на индианците, а в българия друго не остана, освен гоцевци..."индианци"