7

баба мара

преди 5 години

боикот на изборите

6

бай ганю

преди 5 години

кви магазини пак бе хора?магазини и кафета едно до друго а хора за тях няма нито работештите в магазините са на добра заплата нито собствениците са доволни от оборот спрете тази пренаситеност от тези безмисленни бизнеси

5

гербисто-патриот

преди 5 години

Тези протестъри да си налягат парцалките, че ще им пратим умните и красивите. Столицата е столица, тук трябва да я караме столично, все пак сме столичани. Имаме столична община, столична агенция на НАП и т.н., все столични неща.

4

Анонимен

преди 5 години

Скроиха шапката на Деси Иванчева и сега могат да си правят каквото си искат. Това е реалността в БГ - ако си честен, почтен и работиш в интерес на обикновения човек - ти организират 4-часово показно и те мятат в ареста. Да си знаят другите - много много да не вдигат глава. Я всички долу ничком в блатото! Съсипаха живота на Иванчева, тя е и със сериозно заболяване. За убийци и изнасилвачи не са прилагани такива крути мерки, както за тая крехка женица. Господ да ги съди насилниците й.

3

Шок

преди 5 години

Стига с този Младост! Има квартали без улици, канализация, комуникация, а ни занимават само с Младост. Като се инвестираха пари в метро, водопроводи, булеварди не протестираха, а само смятаха как им поскъпват жилищата.Като не им харесва да продават на високите цени и да купят на друго място.Какво да правят хората, чиито квартали са превърнати на гета от липса на инвестиции на Столична община?

2

Анонимен

преди 5 години

Работниците свикнаха да почиват, да имат права, градинки им построиха. Това е вредно за производителностт на труда. Едно прекъсване за 16 часа почивка разстройва производствения процес на работонаемателите.

1

Анонимен

преди 5 години

Откакто тиквата и малоyмника с апартаментите сготвиха кметицата на младост, нерези с бетонпомпи вилнеят навсякъде денонощно.