11

Анонимен

преди 5 години

Това е част от спирането на всички сметки по света на държавната петролна компания на Венецуела. Купували храни и лекарства, за да избегнат ембаргото.

10

Анонимен

преди 5 години

Petja slavova sobstveniza na tasi bk milionerkata kak sabogatja interesno zvetelina borislavova zeza seksa milionerka bankerka kak se ssbogatjali v bg vs mutri mutresi koi gi proverava maduro putin ili tranp gotinia ot tosi zirk nischto nama da islese vs e ok 6

9

Анонимен

преди 5 години

Пак пълно с руски ***, отврат.Тоя сайт български ли е, или на Путин?!

8

Фалшива новина

преди 5 години

180 милиона не са стотици милиони ...

7

до 4 Наблюдаващ

преди 5 години

ДСБ са по зле и от ГЕРБ. Те са директно на заплата при Сорос. Трябва да покамима немска партия да ни управлява. От нашите освен наведени усвоители (крадци) нощо друго нестава.

6

Край

преди 5 години

Ако ги преведат в швейцарска банка - браво викат, тия швейцарци големи тарикати.Ако ги преведат в българска банка - българчетата почват да се самобичуват и да се изкарват най-черните хора на света.

5

Червен милионер

преди 5 години

Че какво нередно има, все едно на мен БДЖ да ми преведе на моя сметка в Америка 100 милиона зелени гущери, къде е проблема?

4

Наблюдаващ

преди 5 години

До Анонимен1 Прав си на половина. Никога за герп, но никога и за бсп. Само ДСБ! Там са хората които ще измъкнат България от блатото!

3

Анонимен

преди 5 години

То и с КТБ всичка продължава да си е точно. Присъди няма, значи няма и плестъпление!

2

до 1

преди 5 години

Не е обикновена сделка доставянето на храна в Венесуела, това е сделка против интересите на САЩ , по лошо е то това някой милионер да си пере парите.Защото засяга възможностите до най големите залежи на петрол.

1

Анонимен

преди 5 години

И какво излиза ! Обикновенна търговска сделка която е трън в очите на САЩ твърдящи , че е кражба на пари и нашите наведени управляващи застанахана страната на САЩ срещу България ! Е, гласувайте пак за ГЕРБ антибългарска клика