11

futurehealth

преди 5 години

Ужасно!

10

До М.Е.

преди 5 години

на 100 000 град примерно ако има един не е ваксиниран не е проблем.10 не ваксинирани лека вероятност за разпространение100 не ваксинирани голяма вероятност за разпространение.250 не ваксинирани ако се появи на място заразата 100 % разпространение на заразата по не ваксинираните.Всеки знае какво е логаритмична функция.Учи се в средното училище , добре де всеки които има средно образование.

9

Анонимен

преди 5 години

Може би под странични ефекти разбирате лека температура ,слаб обрив или стомашно разтройство.Дъщеря ми е почти на 16 и са и поставени всички задължителни ваксини даже и за папилома и понеже живеем в чужбина в страна където напрактика няма туберкулоза настоях да и се направи такава.

8

М.Е.

преди 5 години

До АнонименНаписаното от Вас е безпочвено и повърхностно, колкото знанията по тема "Имунизация" на един антиваксър. Според проучването, за което съм дал по-долу линк, при масова имунизационна кампания са били докладвани общо 981 случаи на странични ефекти след използването на MMR ваксина при общ брой 1 600 000 получили я. Това, според Вас, ли са тези "стотици пъти повече увредени от неваксинираните" хора? Ето и линкът:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4447805/

7

Анонимен

преди 5 години

Приоритет е здравето на нацията. Да, ваксините не са панацея, но щетите от нежелани реакции са статистически минимални на фона на възможните епидемии и епидемични взривове.

6

Анонимен

преди 5 години

С тая мода напоследък сред кифлите, да не си ваксинират децата, очаквам скоро да чуя и за плъзнала чу.***...

5

Анонимен

преди 5 години

А колко деца са увредени вследствие на ваксината срещу морбили, защото тя е много реактогенна ? Стотици пъти повече от заболелите неваксинирани. Къде е статистиката ? В САЩ се води статистика за увредените и починалите от всеки вид ваксина.

4

Хохо

преди 5 години

Хохохохох, при последната епидемия 2010 - над 1/3 от случаите развиват пневмония след инфекция от морбили. Айде, чакаме антиваксърите да ни обяснят колко леко заболяване е пневмонията. Антиваксърите = Био-терористи.

3

Анонимен

преди 5 години

Има ли болни, които са ваксинирани? Има ли неваксинирани, които не са болни?

2

Анонимен

преди 5 години

Айде сега родителите които не са ваксинирали децата си да си плащат леченоето.

1

Анонимен

преди 5 години

Айдеее, след грипа само това липсваше.