7

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАз лично не одобрявам да се влиза във ВУЗ само според дипломата от средно образование , без да се полага кандидат студентски изпит !--естествено!

6

Добро място

преди 5 години

Защото ( въпреки плюенето на троловете ) България е едно добро място за живеене!

5

привет от Германия

преди 5 години

Това е лошото в немското образование ,че за да влезеш във ВУЗ не полагаш изпити ,а ти гледат оценките от дипломата за средно образование ! А ако си връзкар ,ако *** е учителка в тази гимназия в която учиш ,естествено е ,че другите колеги на *** ще ти пишат високи оценки ! Аз лично не одобрявам да се влиза във ВУЗ само според дипломата от средно образование , без да се полага кандидат студентски изпит !

4

Да

преди 5 години

Университетите продават образованието ни евтино на всякакви *** ,подхвърлящи жълти стотинки ,за справка в Унгария ,обучението в медицинските университети е 17 хиляди евро!!!

3

ан

преди 5 години

а пък колко наши студенти приеха в германия стоматология само с тестовете за владеене на езикнеправда има навсякъде по светатова еполитика

2

..

преди 5 години

Защото е по-евтино и по-лесно.При тях е много по-трудно щото трябва да се учи.

1

Анонимен

преди 5 години

Защото ще останат после тука ще бъдат уважавани и високо ценени специалисти, с прекрасна перспектива за професионално развитие...