63

Шайката БСП

преди 5 години

Шайката е ясна - БСП ! Никой не може да им отнеме тази чест !

62

Пациент?

преди 5 години

Говори се, че голями художници, композитори музиканти статистически страдат от рак на мозъка. С това се обяснява че ориналните им и безсмъртни творби са създадени в резултата на мозъчни туморни нараствания и притискането им в специялните мозъчни центрове управляващи изкуството.Ако тоз е имал чревно-ректален канцер значи кво правиме. Много се люти и се сърди.Значи е виновен.

61

Само питам

преди 5 години

Кой беше космонафт?

60

Анонимен

преди 5 години

От много злоба рак хвана, но АКЪЛ не му дойде! Безнадежден случай!

59

Сеньор Галанте

преди 5 години

До Анонимен 59..може би искате да кажете че полицаите са богоизбрани, и могат да правят каквото си щат,така ли ?!

58

Анонимен

преди 5 години

преди години Рашидов счупи носа на полицай пред кметството ББ бе главен секретар преди няма и месец плаши журналист в народното събрание .Тоя е като "богоизбран" журналистите ги е страх от него и как точно си прихвана вземанията от КТБ Защо се мълчи ?

57

бай-Митко

преди 5 години

Младите да не се обаждат,че като ги гледам са пълно зиро,я наркомани,я невежи,постоянно в ПТП-та под въздействието на опиати и всякакви други криминални престъпления...дето още пишат все още буквата "ч" с 4 и "ш" със 6. Дано да си замина по-рано от тоя свят,че да не им гледам резилите след 20-30 години. Амин !

56

Чочо

преди 5 години

Веждито по татово време бил комсомолец.Абе мушмуроци ,тогава това беше задължително,а я си кажете кой сега ви задължава да помиярствате и да подкрепяте сдуханите *** ,та да се изясни случая веднъж за винаги ,че от фекалиите ,които пръскате се е овоняло по целия ефир

55

11

преди 5 години

До 1 Нека да се сърди на антон тодоров.

54

1

преди 5 години

веждюююю,младежа,никога не е бил комсомолец,а ти беше такъв,след това стана комунист,още беше и мултак,а сега си от шайката герб,точно вашия антон тодоров,писа,че сте такива,и не се сърди на младежа.

53

Владее чужди езици

преди 5 години

Беше млад и уменСега е само дърт и кудкудякащ

52

Вежда наказана

преди 5 години

уж такова а тва онова та църфулите му от сфинзка кожа и колкото да умива ноза, всевишния го наказва за веролъжатаОт каква болест и от коя банка го прецакаха.Това е финансовия и здравен отговор на Всевишния. Когато Всевишния посочи, проанализира и накаже няма измъкване.Ашкулсъм Джанъм- имало правда на тоя свят.А тва че може да дялка камъни е интересно с нула интензитет

51

Дедо

преди 5 години

До extremist 33Без кръв НЯМА ДА СТАНЕ!Нали пробвахме "безкръвно" 90-та и всичките видяхме и продължаваме да гледаме какво НЕ СТАНА!

50

ВЕЖДИ,ПРЕИГРАВАШ П.Ч

преди 5 години

ГЛАВНИЯТ МУЛТАК НА РЕПУБЛИКАТА,КАКТО С ГОРДОСТ СЕ ОПРЕДЕЛИ РАШИДОВ, ГОВОРИ ЗА МОРАЛ!!! ВЕЖДИТО, НАЙ-ДОБРАТА ОТБРАНА Е АТАКАТА, НО СИ ТОЛКОВА ПРОЗРАЧЕН С ТВОЕТО УЖ ЯДОСВАНЕ, ЧЕ ПРОСТО СИ СМЕШЕН И МНОГО, МНОГО ЖАЛЪК. ТОЯ *** ВИНАГИ СЕ УВЪРТА ОКОЛО ИМАЩИТЕ И РАЗПРЕДЕЛЯЩИТЕ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ. НАЙ-НАПРЕД ОКОЛО ИЛИЯ ПАВЛОВ И "МУЛТИГРУП", А СЕГА ОКОЛО ПРИЕМНИКА МУ- БАЙ Х *** ОТ БАНКЯ И ДРУГИЯ ОВЪРТОЛЕН В ПАРИ И ВЛАСТ,ТРЕТИЯТ ОТ ШИШКОВЦИТЕ-ДЕЛЯНЧО ПЕЕВСКИ.ВЕЖДИТО,ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА,АНАДЪНМУ?

49

Алоооооо!

преди 5 години

Ало, Банов съм... От Шайката на Веждичката, бе... Сети ли се? Обаждам се да ти кажа, как да не плащаш едни 700 000 лева. Вежди каза, че ще се разберем после. Нали... аз му имам вяра на Вежди. Той отдавна е в Шайката и е стабилен. Щом гарантира за вас, значи всичко ще е точно.

48

:)

преди 5 години

Вежди - агент на ДС, Мултак на годината, пиян удря полицай, който се опитва да си свърши работата. И това нещо се обижда от "шайка"????

47

До Рашидов

преди 5 години

Комсомолците /старша възраст/ са началниците ти --като не виждаш това язък ти за годините за БСП пък какво да говорим...то ако се гледа истината и се извадят досиетата всички са бивши партиици ,деца на партиини величия и агенти--- за да са чисти нещата трябва да се внесат 250 човека от бившата Западна Германия или от Австралия--континенталната част...не че имам проблем --ама той явно се прави на ударен..

46

Анонимен

преди 5 години

А Веждито е бил агент на ДС.

45

Анонимен

преди 5 години

Гледай си изкуството г.Рашидов,за какво ви е тази политика.Няма да ти помогне да си върнеш загубените милиони в КТБ...

44

Ха-ха

преди 5 години

Божанката е като Божинката. На всичко отгоре са и земляци :)