40

Анонимен

преди 5 години

До VictimizedТи може и да живееш добре, тея дето лапат еврофондове може да живеят добре, но не ми говори за всички, понеже хората се самоубиват с темпове нечувани преди.Другарю Пинокио, само напиши: Самоубийствата у нас намаляват и чети.Има статия във вестник Труд със статистически данни, които казват, че самоубийствата намаляват и , че България е на последните места и по този показатал в Европа :-)Тъпите хибридки не вървят!

39

Анонимен

преди 5 години

На кого да вярвам ?На братски СССР и БКП ?Които си замълчаха за Чернобил и осакатиха толкова много хора в България ?!

38

Доктор

преди 5 години

До VictimizedСлушай бе, ръбест комуноид , всички живеем днес нормално ,защото се отървахме от руската паяжина ! Бяхме си умрели въшки по времето на "развития социализъм" !

37

Факт

преди 5 години

Как няма българите да вярват повече на Европейския парламент ,отколкото на родния парламент! Че в Европейският парламент комунисти и социалисти са едва 15 -на души (почти ги няма) , а в България цоциалистите създават хаос и злобно противопоставяне ежечасно !!! Докато не изритаме цоциалистите от събранието , нито ще имаме ред в държавата,нито спокойствие! Където има цоциалисти там няма прогрес , а само деградация на общество и държава!!!

36

Анонимен

преди 5 години

толкова вярват и на европа, виждайки и там накъде вървят нещата... по-скоро на никой и на нищо не вярва .

35

Анонимен

преди 5 години

Да разбирам,че Франция,Германия,Дания,Австрия и т.н. са с погрешен модел на развитие,а Русия и Китай са раят под небето ,така ли ?

34

Victimized

преди 5 години

Няма какво да сравнявам, виж само колко хора си отидоха от БГ, няма значение какво е ЕС. Факт, е, че това е причината за много от Източно Европейските страни да се обезличат. Какво остана от културата ни, какво остана въобще? Не можеш да вкараш неразвита индустрия без капитал, на големия пазар и да кажеш, ето имате равен шанс, понеже капитализма гарантира пазарна икономика. Но всички знаем, че не става така. Сега сме просто работна ръка и потребители, всичко се спасява по отделно. Това е ЕС.

33

До 52

преди 5 години

Защо си мислиш,че при настоящата парадигма на цивилизацията има места на света,където алчността и грабежите ги няма ? При тази безсъвестност и меркантилност не е възможно съвършенство ! Просто сравни 90те години със сега и си отговори на въпроса защо ЕС е най-хубавото нещо случило се на клета България от 100 години насам !!

32

Анонимен

преди 5 години

При тази мафия и манталитет в Бг,ако не е ЕС,такива като Ковачки,Вальо Танев и т.н ще ви стопят лагерите за без пари,структори като СИК и ВИС,ще ви стряскат и на сън,ще имате мито на всичко,което ползвате в момента,а политиците ни ще бъдат контролирани от мафията !Но тогава няма да можете да мръднете от тук,защото трябва ВИЗА ! И ще заискате бежанци,само и само да не сте като бежанци в собствената си страна !

31

Анонимен

преди 5 години

Неграмотните и неадекватни "лузъри", които една думичка на чужд език не знаят, мразят най-много ЕС, защото не им харесва че не могат просто да национализират и вземат на хората изкаранот с честен труд и почтен бизнес. Хубавото е че сте толкова неадекватни, че никога няма да надраснете ролята си на драскачи в треторазрядни сайтове. Щом има пари за евтина водчица и ММ ДЪЛЪГ, вие сте царе. А ние тихичко стоим от страни и ви се смеем на тъжното съществуване.

30

Анонимен

преди 5 години

Много съм оптимист, че Тиквата и Цвък Бездомника ще поумнеят и вече няма да са алчни престъпници!Силна вяра имам!Ха ха ха ха ха ха ха...

29

Име

преди 5 години

"Българите не вярват на депутатите си, но оптимисти за Европа". да допълним накратко безобразията натворени от пропагандата и агитацията на "силните на деня":Българите не вярват на депутатите си, но (са) оптимисти за Европа, където пръдат по столовете същите депутати... просто кръгът се затваря. а сега накъде?

28

Така е ..

преди 5 години

До Гнусни лъжи! 35 Прав си. Виждаме ползата от ЕС. България е коренно променена.Без ЕС щяхме да сме си мизерна , изостанала страна.Така ли е ?Така е ...

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44оптимисти за европа щото си мислят че ше почнат да взимат заплати като в германия! ако знаят обаче кво ги чака.......Какво ги чака бе червен професор?Ще взимат руски заплати ли?Хах!?

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Я думай кво е положителното влияние на Европа върху България по-конкретно ?Навсякъде във всичко бе, как да ти го обясня по друг начин?

25

Анонимен

преди 5 години

Най-изодзаде сме заради БКП и ганьовщината !!!Не ти е виновен ЕС,че си беден !

24

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да е неграмотен човек,за да оспори положителното влияние на ЕС върху България!? Нямам думи какъв пр()ст народ има.И след хипотетичното излизане от съюза запада си тръгва,няма пазари,няма производство,енергетиката,транспорта,горивата,селското стопанство се поема от олигарсите,пред които ЕС ще ви се стори Светия светих.Ще сме като Армения и Грузия..

23

noFreeman

преди 5 години

53% глупаво стадо... европа ще ни затрие... вече нищо не може да се направи...

22

Ето го ЕС!

преди 5 години

Вазов ни го е показвал, но прости глави ни водят " Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Етова е, вкараха ни във вълчият капан, превърнаха ни в овце!

21

Анонимен

преди 5 години

Песимисти е вярното! Хората си виждат ежедневно портфейлите и растящите цени.