11

Анонимен

преди 5 години

Е какво беше че зад всичко ненормално случващо се стои евреин а зад евреина българин а зад българина за вбъдеще ще се окаже руснак и после германец и после тири ритам. Пръц.бг Тиквониус Медии из Балканикус и отвъд океанилус.

10

Биг Бляк Кок

преди 5 години

Голяма работа...и какво от това...Те като продават оръжия на Ислямска Държава...

9

ШершеЛаБулгар

преди 5 години

Винаги търсете българина. В дъното на всяка сфера стои той.

8

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Партия ГРОБ е против машинното гласуване. Естествено!!!

7

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

IBM Watson не спи, а дири престъпници по определени математически модели. В Англия си купиха софтуера и полицията го ползва. Тук в България Тиквун не иска да даде пари за такъв софтуер. Защо ли? IBM AI CRIMINAL BOT има достъп до банкови сметки, кадастри, регистри, егн-та, списъци, камери, фейсбук... абе не може да избягаш. Е, пък имаш ли питбул ... Засича и следи в реално време дори телефонни разговори. Последно засече престъпник , който ползваше предплатен ваучер на чуждо има с гласово разп

6

Aнонимен

преди 5 години

Преписано от "bbc.co.uk" от вчера Някой явно следи постоянно този сайт за да ни информира какво става в GB .

5

Панама пейпърс

преди 5 години

Ако се изнасилват групово деца от пакистански банди в продължение на 10 години би би си ( биг бляк кок)абсолютно нищо не разследва.

4

шматка

преди 5 години

Горе долу нещата станаха такаАко не беше българина в британия нямаше да има кучешки боеве.Да ви имам манипулативните медии

3

Анонимен

преди 5 години

Ми Стоичков и Ивайло прославят България.Е,единият с добри новини,а другият с отрицателни,важното е че ни за белязват от време навреме!

2

Анонимен

преди 5 години

Около 70 британци се занимавали с тази дейност, ама нищо... Един българин има в схемата и дай него да го разпънем. Просто не е честно, иначе всичките са за бой!

1

Анонимен

преди 5 години

Винаги сме начело в световните новини.Това е добре,да се чува по често за България.