25

Анонимен

преди 5 години

Несе подигравайте-и я като мина покрай шишенцето с ракийката и хоп-глътна една едра глътка-не осъзнат автоматизъм някакъв ?? Не лъжа !! Жизнена автоматика азглежда-а и без мезе даже !!

24

Сократис

преди 5 години

При подобни случаи, се дава думата на лекарите а не на пациентите!Вместо да слушате тези невероятни обяснения, трябва да се чуят невролозите и психиатрите.Но...те няма да са интересни за читателите и няма да правят фантастични съчинения, а ще обяснят нещата точно с по едно изречение...Иначе, аз бих попитал, какъв е прехода между седенето и ставането и протяга ли се преди да стане, защото след цял ден седене и здрав човек не може веднага да скочи от стола...Това беше ирония.

23

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Този феномен се нарича ТЕЛК.У наше село всички "*** арийци" страдат от същият феномен - през деня са слепи, глухи, обездвижени, астматици и диабетици, обаче вечерта - О, ЧУДО! Рипват като новородени и цяла нощ ядене, пиене и кючеци!

22

ined

преди 5 години

Нощем вместо да ми се разхожда, да легне да спи, че да има сили през деня да ходи.

21

az

преди 5 години

Продължавай да ходиш по лекари и ще те "оправят" веднъж завинаги.

20

Да

преди 5 години

Имаше един който три години лежал от тежко заболяване на паркинсон и един ден станал облякъл се и изчезнал, намерили го в другия град да се разхожда ,като се прибрал на втория ден починал. Последни сили на живота.

19

Анонимен

преди 5 години

То и аз сутрин като ставам за работа съм същият,даже залитам докато се наканя да изляза.После пък след работа,уж съм уморен а не ми се преспива и седя до късно.изглежда това са някакви психически нагласи.

18

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, че нощем не си и полетяла, иначе денем трябва да паднеш с количката, да си удариш *** и ще се оправиш . Главата трябва да си оправиш най-вече... .

17

Анонимен

преди 5 години

До АнгелСпоред мен състоянието се е породило поради някакъв страх, че може да се спъне и да падне. Този страх я спира да ходи през деня.

16

Анонимен

преди 5 години

Може да е на психологическа основа.Може би трябва да се насочи към психолог.

15

Анонимен

преди 5 години

Нощем ТЕЛК не те вижда!

14

Ангел

преди 5 години

Това състояние е напълно абсурдно.Или говорим за напълно ново необяснимо заболяване или за една обикновена измама !

13

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно! Щом нощем може да ходи, значи може и да се разкрачва!Какво повече искате! :)

12

АнонимеН

преди 5 години

ХОРАТА ПРИДОБИВАТ ВСЯКАКВИ МОЗЪЧНИ СЪСТОЯНИЯ СЛЕД ПРЕКАРАНА ТРАВМА!ЕДНА СТАНАЛА СВИДЕТЕЛ КАК ДЯДО И ГО УБИЛА РЕЗАЧКАТА ЗА ДЪРВА И ЦЯЛ ЖИВОТ ЧУВА В ГЛАВАТА СИ РЕЗАЧКАТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НИКАКВИ ШУМОВЕ ОКОЛО НЕЯ НЯМА!!

11

Анонимен

преди 5 години

Няма как да ходи нощем, а денем да не може, случая е за психиатър

10

Анонимен

преди 5 години

Ако трябва чисто и просто да гадая, вероятно е на психическа основа, симптомите са истински, но само имитират тези на болестта. Състоянията й сутрин и вечер са силен сигнал за това.

9

Наблюдател

преди 5 години

Това е истерия. Такива зорлем ослепяват, парализират и т.н. докато не им мине зорът, демек докато не им се угоди.Тия лекари дали наистина незнаят?

8

до Totenkopf

преди 5 години

едва ли Първо тя самата казва че не и е правилно поставена диагноза.Източването става чрез определяне на най платените диагнози.Второ нямаше да вдига шум ,привличането на интерес не е добре ако искаш да източваш здравната каса.Не се тревожи има други в сянка които се грижат за източването по други случай .Така че няма да остане неизточена здравната каса.

7

Totenkopf

преди 5 години

Феноменално източване на Здравната каса.

6

ВЪПРОС

преди 5 години

Дали тази жена не се разследва от специализираната Прокуратура за Фалшива Инвалидна Пенсия ?Дано да не съм Прав за парите .