58

Щерю

преди 5 години

По зли дела еврео-САЩизмът няма равен на световната сцена...

57

Анонимен

преди 5 години

Боже, пази ...Америка! От такива мм...многоумници! Откъде ги намират само! Някога имаха реакционри, но с ум, речовити, говорещи смислено. Пълна деградация!Абе човече, Иран не ти е лесна хапка! Страна с огромен потенциал, природен и човешки! С младо население и 100% грамотност! 22 студента/10000 души (Израел -13/10000!). Високи технологии, правят сериозни ракети, противокорабни, крилати, самолети, бойни дронове и др. Имат много F-14 - най-скоростния американски самолет. Имат боен опит!

56

Гост+

преди 5 години

Трябва да се изправим с "рогата напред". Няма ли кой да им каже, че колкото повече натискат и заплашват съюзници и неутрални, толкова повече държави ще се привързват към Русия и Китай. Това, че направиха съюзници от Русия и Китай с политиката си "на дървене" вече е в миналото.........................Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2019/02/14/sasht-nastoiavat-iran-e-nai-goliamata-zaplaha-v-blizkiia-iztok.402113

55

шепот

преди 5 години

Преди беше Ирак,след това,да неизброявам.Захапахте Венецуела,не виотърва Унгария,нещо друго,или мислите,че сте само вие на този свят.Могерининедойде. Нещо приятно да ви пожелая.

54

Анонимен

преди 5 години

Кисинджър го няма за жалост *** и какво очакваш от държава дето я управлява психичноболен като Тръмп че и си го избра.А на такъв призив даже с пръст да отговориш е признак на прекалено голямо уважение.На такъв призив се отговаря с лайноме.т и точен огън с него директно в кратуната или като Гъмов в биг брадър с решетъчна лъжица в главата.

53

Анонимен

преди 5 години

Къде са дипломати като Кисинджър?Тези са някакви маргинали.

52

SS

преди 5 години

на такъв призив, както е в заглавието, може да се отговори най-добре с пръст. Кой пръст? - Среден, рабира се!

51

1

преди 5 години

А не е ли време да се изправиме срещу сащ?

50

SS

преди 5 години

а, сега се сетих защо се е активизирал тоа на снимката. Тази година стават точно 40 години от голямото хамер.ик.ейско оси.рание в Техеран.Сигурно някои от янките още се напикават от страх като си спомнят рязярените тълпи с голи сопи, и сънуват кошмари с падащи въртолети...Е, спокойно може да има втори дъбъл на това, само че вместо сопи тоз път ще има малки тънки ракетки-персийки на дрончета - пак персийско производство (с китайски части)

49

Сал Иран ви е кусура

преди 5 години

Вий дип че се оправихте с Афганистан, та сега и с Иран! Иран ще затвори Ормузкия пролив, нефта ще скочи до 300$ за барел и накрая ще ви набият всички...

48

SS

преди 5 години

САЩ и Полша може колкото си искат да си "изправят срещу Иран" (ако им стиска).Ама на таквиз като нас каква им е файдата? Ние ще сме пак вътре. Аз специално много държа да не би да ми липсват фурмите - внос от Иран

47

б

преди 5 години

Най-добре е да се изправим срещу САЩ. Така ще настъпи мир и разбирателство по света.

46

баба мара

преди 5 години

аз мишена на иран заради израел няма да ставам махаите се от тук и ни оставетеда живеем в мир и дружба

45

Сащисаните

преди 5 години

На американците не им стиска, те водят войни само в коалиции от минимум 20 страни срещу една държава :) Между другото "американец" е грешен термин. Американец може да се отнася за мексиканец или венецуелец (човек, който живее в Северна или Южна Америка). Дори името на два континента са си присвоили кравите. Правилния термин е САЩисани!

44

Анонимен

преди 5 години

Само празни приказки. Искаме действия. Ще стане много интересно в Близкия Изток. Нямат воля, нямат сили за Иран. Само ще лаят..

43

Анонимен

преди 5 години

САЩ се изправят срещу Венецуела и Иран, защото и двете са големи производители на петрол. Малко известен факт е,че Русия има договор с Иран от времето на Ленин. В него тя има право да окупира Иран, ако бъде застрашена от негова страна. Русия до сега е използвала даговора 1 път по времето на втората световна война. Иран има много ракети и доста обогатен до 10% уран. Ако се използва с ракетите / дори да ги свалят/ се получава т.н. *** бомба, опасна колкото атомната.

42

Додо

преди 5 години

Помпей е ясен - той е говорител дефакто. Още щом Тръмп назначи Джон Болт (неокон близък до кръга Чейни- Улфовиц) ми стана ясно, че е клекнал на юдеоционистите. Веднага беше поведена масова медийна атака срещу Иран (знаете чия собственост са над 99% от медиите). Шанса на Иран е да се съюзява с Путин и безумия сунит Ердоган, но като цяло е доста малък. Изглежда, поне на този етап, че Иран ще бъде поредната страна ощастливена с юдеоционистка демокрация. Дано не съм прав!

41

джо

преди 5 години

Първоначално смятах, че ще се справим с един Батальон, но после се замислих и тъй като желаещите ще са повече предлагам ДВА . Може би Плевнелиев ще е сред първите доброволци, извинете ,но не мога да изброя всички .

40

Анонимен

преди 5 години

Щатите събраха васалите си от И. Европа, обаче големите европейски страни + Русия, които имат национален суверенитет, НЕ УЧАСТВАХА. Американофобията по света е достигнала връхна точка. НА СВЕТА МУ ПИСНА ОТ КРАВАРСКИ ПРОИЗВОЛ.

39

Анонимен

преди 5 години

До джоЕ може ли левента Плювньo да го слагаш в числото на другите?