35

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 5 години

ЗАЩО ТЕЗИ КОИТО СИМПАТИЗИРАТ ТОЛКОВА МНОГО ТУКА НА МАДУРО НЕ СЕ ИЗНЕСАТ ДА СИ ПОЖИВЕЯТ С НЕГО?МНОГО Е ЛЕСНО ДА СИ АНОНИМЕН И ДА ЛАЙКАШ В НЕГОВА ПОДКРЕПА, МИЛИ КОМУНИСТЧЕТА. ТО ВИ Е В КРЪВЧИЦАТА ДА БЪДЕТЕ ПОДМОЛНИ ДУШИЦИ.РАДВАМ СЕ, ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОМИРИШЕТЕ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ!!!!

34

Song for Che

преди 5 години

Ами Гайдо вече се спихна. Венецуела ще преориентира паричните потоци. Имат злато за залог. Китай ще търгува. САЩ си вкарват нов голям автогол защото подкопават доверието в Долара.

33

V

преди 5 години

Който и да дойде петрола е ефтинн ;) Тез цял живот живеят от петрол ,сега да бачкат. Избягали държавните служители ;) дето са на бюджета на врата .Дано и при нас стане така ;)

32

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

31

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

30

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на Мадуро е окопаването му около военните, на които е дал цялата власт. В резултат Венецуела няма никаква промишленост, чака на всичко от чужбина. При толкова пари от петрол военните не могат да изградят работеща икономика. При наличните санкции не могат да разчитат на никакво задоволяване на пазара отвътре и затова народът издиша. Има всичко във Венецуела, но на стократни цени от официалните в магазините. За да не се редят на опашки, евтините стоки се развозват с камиони по кварталите

29

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 28И НА МАДУРО И НА БАШАР АСАД ИМ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЗА КОНСТИТУЦИЯТА ВАЖНОТО Е ДА СА НА ВЛАСТ СЪС ИЗМАМА И СИЛА!

28

Анонимен

преди 5 години

Изборите, проведени от Мадуро, не са били според Конституцията, затова не ги признават

27

Отвращение

преди 5 години

Какво падение това на Гуайдо - да искаш чужди наемници да проливат кръвта на народа ти само и само да те сложат на власт! Верно си е за съд предателя.

26

Анонимен

преди 5 години

всичко около венецуела е ТОТАЛНА КРАВАРСКА МАНИПУЛАЦИЯ.мадуро е законния президент поддържан от 70 процента от народа си а за трудностите на венецуелския народ и всички останали по света ВИНАТА ЕСАМО И ЕДИНСТВЕННО НА САЩ И ЗАПАДА

25

Хм

преди 5 години

Изобщо в света се води война за световно господство и никой не се съобразява с международното право,разчитайки,че ще е победител,а победителите не ги съдят,независимо какво са направили!Естествено американската наглост надминава всички останали взети заедно.При това положение,не е ли по-добре да започва горещата война,та да се свърши веднъж завинаги?Впрочем тогава страните от Южното полукълбо печелят-ще се отърват с радиация от порядъка на чернобилската,т.е. допустима за живот.

24

Хм

преди 5 години

Формално погледнато Мадуро е съвсем прав-Гуайдо нарушава закона.От друга страна самия Мадуро управлява лошо.От трета страна,в Латинска Америка добро управление няма никъде,без значение дали е проамериканско или анти.В крайна сметка САЩ решават кой е демократичен и кой не,а от ЕС пригласят.И не двойни стандарти,ами тройни и четворни!Изобщо....Впрочем двойните стандарти виреят чудесно и в Европа-примерно македонският референдум бе легитимен при 30% участие,а унгарския(за мигрантите)-не при 48%!!

23

Анонимен

преди 5 години

Поредният провал за САЩ.

22

Симон Боливар

преди 5 години

Лесно можеше да се редвиди това катастрофално развитие на Венецуела под ръководството на таксиметровия шоьор на Уго Чавес,така наречения Мадурко.

21

АнонимеН

преди 5 години

ТОЗИ КОЙТО Е ЗА ЗАДЪРЖАНЕ, АРЕСТ И СЪД Е ФАЛШИФИКАТОРА ДИКТАТОР МАДУРО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО НА ВЛАСТ В МОМЕНТА!ЗАПЛАХИТЕ КОИТО ОТПРАВЯ МАДУРО НЕ СА САМО КЪМ ГУАЙДО! ТОЙ ЯСНО И ОТКРИТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ АКО СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА СЪС ВСИЧКИ ОПЪЛЧИЛИ СЕ НА НЕЛЕГИТИМНАТА МУ ВЛАСТ Е СВЪРШЕНО !

20

АнонимеН

преди 5 години

НЕЩАТА СА НА ЖИВОТ И СМЪРТ И ЗА ДВАМАТА :DНИТО НА МАДУРО НИТО НА ГУАЙДО ИМ Е ЛЕСНО В МОМЕНТАЦЕЛТА Е МНОГО ГОЛЯМА! ВЛАСТТА НАД ВЕНЕЦУЕЛА НО МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА САМО 1!

19

Анонимен

преди 5 години

До 1И как по точно ? С теории и хипотези от страна на медиите или защото американците така казват ?

18

На къде

преди 5 години

е тръгнал този свят - за Венесуела - демокрация може се налага от ЕС , за Каталуния не може. После разправят че в ЕС било демокрация.

17

Седесето

преди 5 години

Сутринта по BTV A.Aгов разказваше как са давали акъл на млад венецуелец , приятел на сина му.Всичко това за връзките с български банки намирисва на седесарска партенки.Такива седесарите ги разправяха на времето и у нас,а те гепиха парите и предприятията в т.ч. и "Техноимпекс "

16

Въпрос

преди 5 години

До 1И как е фалшифицирал изборите като там гласуването е електронно и имаше наблюдатели от цял свят? Това да не ти е нашата ЦИК доминирана от ГЕРБ да носи чували насам натам, да обявява невалидни бюлетини и да включва мъртъвци във вота.