27

хахаха

преди 5 години

До Зарежете лозите,комплексар си ти,христос по вашите земи ли е роден,промити мозъци,то бива да сте прости и ограничени,ама вашето минава всички граници,че и поне не си замълчите така поне може да минете за умни,вместо да се излагате с оригиналните си мненния

26

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми защо някой трябва да ви казва на кой ден се пие и прави секс. Конформизма ще ви убие.

25

Анонимен

преди 5 години

До ТиневИ защо си мислиш че всички в България са православни. Това е все едно да кажеш че всички в Турция са мюсюлмани.

24

Таню

преди 5 години

Ох, Шушии, сакам *** чьерпиш чьерен хайвьер и шемпаско у париш. Ако нье, имам си кои, но он вика на банско, а ас ни обичам на студьено, знайш. Айди...

23

Анонимен

преди 5 години

До noFreemanЗа българина всеки ден е трифон зарезан.

22

Тинев

преди 5 години

До На Иван брат муАльоооо, де виждаш да съм споменавал св. Трифон, бе?ТРИФОН Е: Това драги означава, че на този ден се зарязват лозятаааааа!Съкратено от ТРИФОН ЗАРЕЗАН!И на йо-та не съм споменавал попското чествуване.Това е народен обичай, обичай да се започва рязането на лозята. И той съществува мноооого от преди християнството.И за католическия празник съм прав: какъв е българина?Или както му е угодно?

21

Иван

преди 5 години

До На Иван брат муКъде видя да пише кога е празника ве кьорчо? Да са живи и здрави кръчмарите!

20

На Иван брат му

преди 5 години

21 До ТиневМи то днеска не е православен празник, виж православния календар като си толкова голям християнин. Св. Трифон беше на 01 Февруари.

19

Иван

преди 5 години

Няма да похарча и 1 ст. за Св. Валентин. Купил съм пържоли и ще си счупя главата от пиене на Зарезан!

18

noFreeman

преди 5 години

няма такъв празник... не заблуждавайте хората... днес е Трифон Зарезан... тия хамерикански простотии ги оставете на тамошната!

17

Тинев

преди 5 години

ТРИФОН е!Тачен ден за българина: На лозето ще отиде-пръчка ще отреже-лозата с руйно вино ще полее!С приятели ще се събере, деня да почете!П.П. А " уж " сме православни, а пак на католишки празник се кланяме!А сега, ЧЕСТНО ОТГОВОРЕТЕ: Какви сме българите? - Нагоре, православни - Надолу, *баш ли!

16

Анонимен

преди 5 години

Празника е добър и ако нямате приятелка. Излизате и сваляте жените без приятел и те ще са много доволни че не са самотни на празника

15

Анонимен

преди 5 години

До Зарежете лозитеЗа заведенията не е от значение какъв празник е а е от значение хората да хвърлят пари.

14

Анонимен

преди 5 години

"Дълъг любовен уикенд в чужбина би ни струвал поне 500 лева"КЪДЕ ?! В КОЛИБА КРАЙ НЯКОЯ МАГИСТРАЛА, ВЪТРЕ С МИШКИ И БЪЛХИ ??

13

Анонимен

преди 5 години

До Иван ПешевИ жените подаряват подарък на 14-ти февруари.

12

Зарежете лозите

преди 5 години

Трифон зарезан е. Честито на всички лозари и почитатели на виното. На другите които не се чувстват българи успешо избиване на комплекси.

11

Анонимен

преди 5 години

В долните коментари няколко "мъже" се изказали какво заслужава жената.Ами каквато жена сте си избрали, това и получавате.И не жената до вас е виновна, ако е използвачка и кръшкачка, щото не е луд, тоя дето яде зелника.Друг е въпроса, че за да имаш качествена, трябва и ти да си на нивото и.Никога не ме е вълнувало материалното което може да ми предложи един мъж, но пък има значение колко е възпитан, интелигентен и колко е склонен да отдели време и внимание за мен.Останалото са празни приказки.

10

Анонимен

преди 5 години

няма пари за Барселона,довечера ще има само секс

9

Абсурд

преди 5 години

Няма свети валентин в християнството. Това е създаване на мода, за търговски цели и у нас златки и николети са първи на редицата за харчене. А след тях и техните последователки. Очаквам да напишат за придобивките на гонзовица, мара и други бръмчалки влюбени в честни и умни бизнесмени.

8

Така е ..

преди 5 години

До Анонимен 5 И аз съм приготвил изненада за моята убавица.Тази нощ ще спи с комшията.Безплатно и запомнящо се.