49

Анонимен

преди 5 години

България обича, уважава и помни Русия. Това е положението.

48

Анонимен

преди 5 години

Те американците са бели ангели с крила, нали...

47

зико

преди 5 години

Иха по времето на соца поляците бяха най долната нация и такива си остана

46

Анонимен

преди 5 години

Американската политика е политика на параноя

45

Kr

преди 5 години

Майк Пенс обвини Русия*******))))Много неочаквано!

44

марко

преди 5 години

Много силен тоя Путин ве , избра американския Президент , сега цепи НАТО , трови с новичок къде що завърне , извади Англия от Евро съюза , то америханците а свалят гащите и....

43

Анонимен

преди 5 години

Добре бе га беиме под руско одииме и на бригади на опашки за ляб завържеме лаф а ся европа модернизации цифровизации

42

Анонимен

преди 5 години

Той като че ли казва на Путин: досега само ние се месихме в изборите в цяла Европа и по света, а сега и вие. Ние имаме право, а на вас не сме давали разрешение.

41

Анонимен

преди 5 години

Явно американските политици вземат много силни психотропни вещества и са изветряли мозъците им ! Те не са скръндзи в това отношение и дават и на поляци и *** балтииските републики. Така де, да не са само те без мозъчни гънки.

40

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дни искахте сами да разрушавате и разпадате НАТО,сега пък друго говорите,уточнете се какво искате!

39

Поляците няма --

преди 5 години

--да забравят Катинската гора--по време на соца на наша територия такива гори и убииства нахлувания нямаше--всички соц страни бяха братски славянски народи с общо минало и бъдеще--като са ти го тъпкали това в главата през целия живот и сега като не искаш да видиш истината ще пишеш *** коментари. Поляците и прибалтииските държави са много наясно с руснаците и като спят даже се стряскат--сигурно има някаква причина,надали щеше да е така, ако по времето на СССР им е било добре.

38

Анонимен

преди 5 години

До ВиготураТи пък ако си мислиш,че Медведев и руснаци не работят за американците,жестоко се лъжеш.

37

Анонимен

преди 5 години

тия все повече заприличват на комсомолски секретарчета! навремето прогнилия запад беше лошия, а сега русия и китай станаха лошите! ха! "да живеят братските народи от сащ! да живей международното положение!"!

36

Анонимен

преди 5 години

"няма по-надвиснала заплаха над Полша от призрака на агресия от вашия съсед от изток".@@@@@@@@@@@@един *** умря (Маккейн) заместиха го много. Ту хакери им се привиждат, ту призраци.и като ги гледаш, всичките са по калъп правени.

35

Виготура

преди 5 години

Ахахаа - сайта е с краварска пропаганда, но се чете и коментира основно от русофилски трoлове.

34

НАТО се разпада

преди 5 години

само, по скоро се разлага!? НАТО е една сбирщина, създадена от краварите за да плаши СССР. В противовес Русия създаде Варшавският договор. След като вече го няма Варшавският, за какъв *** е НАТО? САЩ пилеят пари на вятъра, и затова изнудват мижави държави да членуват в НАТО, за да ги доят финансово и да ползват територията им. Какво НАТО е, щом Турция се перчи на американците и прави дослук с Русия!

33

хахахахаааа.....

преди 5 години

До Русия в ЕС ?Най демократично управление на страната---БГ!

32

Ха-ха

преди 5 години

Американците обвиняват Русия в неща,които самите те правят много отдавна!Нормално е да са ядосани,с всеки монополист е така,когато започне да губи контрол.Иначе за поляците е нормално да са сервилни-тия си мислят,че ще се оправят със съседите като се предложат на външна за региона сила.Не им е за първи път в исторически план-много бой са изяли по тая причина.Само че тоя път е по-лошо,слугинажа към САЩ може да доведе до пълно унищожение.Ама щом са мераклии за посмъртна слава-тяхна си работа...

31

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

30

Жоро

преди 5 години

Не е вярно. Руснаците са въздух под налягане. Нищо не могат да направят .