18

Наблюдател

преди 5 години

По-добре да се дават малко пари и ще има резултати!

17

Анонимен

преди 5 години

Що бе интегрират се ама в затвора

16

Мира

преди 5 години

Реални действия липсват за интеграцията им.Чрез една работеща концепция и реално приложима,ще се решат поне част от наболелите проблеми.Подкрепа за концепцията на Каракачанов.Отнемане на прекалено излишни придобивки от това население.Повече ред и отговорност от тяхна страна,за да не са толерирани за сметка на българите.

15

анонимен

преди 5 години

Може би предложенията на Каракачанов щяха да имат по-голяма тежест, ако беше СОЦИАЛЕН министър, а не ВОЕНЕН министър. Хубаво е всеки да си гледа ресора.

14

анонимен

преди 5 години

Общините доплащат за ясли и градини около 100 лева, но за тези извън тях от всички етноси - нищо.Жилищата, строени преди 89 г. се раздаваха ( познайте предимно на кой етнос ) от общини, предприятия, държавата и малко са строени по стопански начин.Когато няма контрол и наказания, ще има и престъпления. Законите са за всички и държавата трябва да се вземе в ръце и да прилага еднакво законите.

13

anonimen

преди 5 години

Ех, идват избори. Интеграция - щом в Германия може, защо не и тук? Но трябва политическа воля и желание. Строеж на общински жилища, но да НЕ СЕ дават на специалисти и държавни служители, които ги купуват след 5 год., а на СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ, независимо от етноса. Да има ясли,градини на държавна издръжка за тях, а за неграмотните вечерни, летни училища, професионални курсове и др.

12

На КАРАКАЧАНОВ--

преди 5 години

ще кажа---искаш ромите да строят като българите нали ????----- ами те строят точно като българите на морето и навсякъде , а именно незаконно ! До оня ден слушах и гледах по-всички телевизии как едни хора от една партия продавали гражданство и добри пари изкарали---що на всички заподозрени директно не им взехте къщите до 9-то коляно--то е ясно ,че парите от кражбите няма да седят на масата ,че да идете да ги намерите и да си ги върнете на държавата---усвойтели бол--вие с картонените къщи оправи

11

На КАРАКАЧАНОВ--

преди 5 години

--- Лафовете са ; Мизия,,,Тракия,,,Македония ---Българи Юнаци --НАпреееееддд--след това започваме война на три фронта всичко младо изтрепано и с наведени глави подписваме поредната капитулация.....А той остава жив и казва ,че не е виновен ! От патриотарски каши нямам нужда---той политик 30г спал --проспал всички кражби и интеграции и изведнъж се събужда усетил ,че е твърдо зад борда за новите избори отново повежда българите в измислена битка --НЕ те да са добре ,а ромите да са още по-зле....

10

V

преди 5 години

А що някой ,,журналист,, не покаже резултатите да речем от секцията във Столипиново ? Например през последните 5 години ??? То това не че не се вижда .Ама да няма спекулации по темата :)))

9

Правописна грешка

преди 5 години

17% от ромите гласуват за БСП

8

Анонимен

преди 5 години

До VПрез 2014 г.:44% от гласувалите роми дават своя вот за ДПС.17% от ромските гласове отиват за БДП,а за ГЕРБ гласуват 8% от тях.Останалите гласове на тази малцинствена група са разпилени за различни други партии.

7

Лесно е

преди 5 години

По своя воля се интегрира онзи, който иска. него няма нужда да го агитираш.Останалите - строго налагане на правилото, че и за тях са задължителни всички закони, които спазват останалите български граждани. Това е достатъчно, за да бъдат интегрирани. Ако не желаят да живеят според законите, значи не нашата държава им подхожда. Тогава нека да се възползват от това, че границите са отворени и никой не задържа никого тук насила.

6

V

преди 5 години

Ромовете гласуват за герб и дпс .Докато те са във властта няма нищо да се промени ;)

5

bolbov

преди 5 години

Цялата анти ром ска пушилка е дебелунгера да си покрие о..ния с подкупи за паспорти ***.

4

Бат Аф(В)ганец

преди 5 години

Всяка велика,по-малко велика или нищожна нация си троши зъбите,когато търси интереси в ареали(общности),където няма НИЩО.Липсата на природни,културни и мисловни(душевни) богатства направи за смях две нации-Русия и Америка в Афганистан.Не може да победиш/приобщиш оня,който не притежава нищо в материален и духовен план,а е роден с вродена зависимост от опиума(помощите).ПАРАЛЕЛА:Парите отидоха в талибаните (римските барони).Там убиват за слушане на радио,а тук за 5 лева!Решение:ИЗВЕРГВАНЕ !

3

Анонимен

преди 5 години

истината е, че държавата не може да измести ромските барони в главите на ромките.

2

Една добра идея

преди 5 години

Вятър работа е концепцията на Каракачанката...Законът за бездомните кучета би свършил по-добра работа с минимална преработка-улавяне ,обезпаразитяване,кастриране и пускане.

1

Милица

преди 5 години

ВМРО то се храни с тези проблеми...Каракачанов е политик от 25 години, сега ли се сети?