20

Анонимен

преди 5 години

Като едно време:Той влязъл в затвораПопаднал на хораи станал човек.

19

АНОНИМЕН

преди 5 години

До ШибиРиби Краставиците само за таратор...

18

Анонимен

преди 5 години

Баневи - платете си лептата на бандюгата и ще бъдете о,кей!!

17

Solar Power

преди 5 години

А тези,че са мошеници е ясно. Аз ме интересува MY GROUND !

16

Solar Power

преди 5 години

До 11: Ами ще заобиколиш и ще се разходиш отпред ! Навсякъде по света като си купиш земя тя си е твоя. Казва се "My ground" !!! Дори бих казал,че нашия закон е СЛАБ ! Ако това е моята земя както е в Америка ... то ако открия злато, петрол, вода всичко е МОЕ. Заграждам си земята, слагам табелите и ти когато влезнеш вътре те ГЪРМЯ. Това е ! Нещо има ли неясно ? Работи и си купи земя и ти. За плажната ивица отпред ще заобиколиш от съседен имот или път.

15

анонимен

преди 5 години

БАНЕВА-ЕВРОДЕПУТАТ!!!! Ще гласувам за нея!!! Само тя ще ни оправи!!!! ХА ХА ХА ХА ЦИРКА ТРЯБВА ДА Е ПЪЛЕН!!! БЕЗ ТОВА СМЕ НА ДЪНОТО!!! ПОНЕ ДА СЕ НАСЛАДИМ НА ШОУТО!!!!!!!

14

Леле6677

преди 5 години

Тази особа сигурно си е мислела че има СПА процедури? Какво лицемерие и наглост.. Но при липса и слаба държава друго неможе да очакваме....

13

Anus shepti

преди 5 години

ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА ЕВРААЗКИ ДЕПУТАТИ .ШАМАНИТЕ ОТ КОНГО ЩЕ Я ОДОБРЯТ

12

ШибиРиби

преди 5 години

Давайте и по една краставица месечно ако иска да я яде ако иска да си я вре.

11

Анонимен

преди 5 години

Грозилището в затвора,децата и в приемно семейство с бюджет от по 230 лв колкото е пенсията на майка ми за 30г.стаж!

10

Анонимен

преди 5 години

Баневи окупирали плажната ивица на Русалка.Отидох с внучката ми извън сезона да се поразходим по брега на морето.Пазача на бариерата не ме пусна,защото било частна собственост?Обясних му,че трябва да имам достъп до брега,защото морето не е на тоя комунист.Пазачът се страхуваше,защото му оставало малко до пенсия.И така не видяхме морето от близо.

9

хм!

преди 5 години

До Д-р Хаус - Докато сме в Еврогея, престъпниците, особено много богатите са на почит!Интересно, как биха се отнасяли към престъпниците, особено много богатите, ако сме под крилцата на дядя Путин! Как смяташ?

8

Анонимен

преди 5 години

Правилно,да стои там и да си мъти запъртъците и да и се закисва оная работа!

7

Нагла е

преди 5 години

Обществото иска условията в арестите да са още по-лоши, но нали има БХК, КПИ и други "хуманитарни"организации, все повече престъпници предпочитат да си седят на топло. Нищо не ги притеснява, осигурено им е всичко. Защо като излязат да се притесняват и да ги е страх пак да влязат. Вътре условията са си екстра. Е, няма златни кранчета по смесителите, но ще го преглътнат.

6

ДИВАК

преди 5 години

До MEN - прав си , прилича ми на африканка или е от папоа нова гвинея

5

Анонимен

преди 5 години

Преди се искаше свидетелство за съдимост ,за да почнеш работа !Сега -ставаш Евродепутат от ...затвора !Модерна работа !Какво да му коментираш ?!?Трагикомедия !

4

Анонимен

преди 5 години

Това щастие ще става евродепутат, мислете Му!!!!!!!!!!!!!!!

3

Компас

преди 5 години

Извод?! Имаш акъл и/или пари - готово, няма затвор за теб.

2

Анонимен

преди 5 години

ех тия лоши условия в арестите и затворите бе! няма масажисти, гримьори, коафьори,......! лошо банева, лошо! чудя се тия баневи, как още не са се разболяли от нещо - например от самота!

1

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че ако съдът я пусне, тя ще си води кампанията от Сърбия или от ЮАР, откъдето няма да излага пред "избирателите" условията в клозетите в българските затвори. Достойна "патриотка"!