25

Аз знам

преди 5 години

СПИРАМ ДА ИГРАЯ И БЕЗ ТОВА НИЩО НЕ ДАВА )

24

Анонимен

преди 5 години

до СМО-ТАНЯКДа бе, разбрахме че ще точи вода на Герена...друго нямаПий една студена вода и се успокой!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21СМО-ТАНЯКЧЕРЕПА НИКОГА НЕ КУПУВА ЗА ДА ПОМАГА А ЗА ДА ПЕЧЕЛИ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ЩЕ ЗАМИНЕ И ТО!БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ ТОВА СА 3-ТЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИ СИМВОЛА НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!

22

Анонимен

преди 5 години

Изтъркай талонче спаси Левски 1914.

21

Анонимен

преди 5 години

Хаха, какво ще източи от Левски при 30 милиона дългове, бе умници? Ще продаде стадиона ли? Или двама трима за 2 милиона...Само проЗти тук са писали...

20

Анонимен

преди 5 години

Сега ще има талончета за търкане Левски 1914.

19

АнонимеН

преди 5 години

ТОЗИ КОЙТО РАЗОРИ ЦСКА И Я ИЗТОЧИ !ТОЗИ КОЙТО ИЗТОЧИ И ФАЛИРА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!ЖАЛКО ЗА ЛЕВСКИ!

18

Анускоп

преди 5 години

Само поискайте от журналята да изпишат,кои са били собствениците на Левски и ЦСК за последните 32 години,и ще разберете в каква ,,държава'' живеете.Едни и същи зад кулисите,само депутатите се подменят от време на време.А овцете седят и блеят,чакат заколение.Ама нямаме нито един смел журналист да напише такова нещо,както няма да се намери и журналист който да направи списък на хотелите по Черноморието,от граница до граница

17

Киро Х

преди 5 години

Tова е зверство и варварщина! Защо този кръволок е със статут на звезда? Кога ще плати за всичките си тежки престъпления? О, чакай! Този не беше ли партньор на Бойко???

16

Ангел

преди 5 години

От тук сега забележете от къде минават паричните потоци!!Тиквата с нашите данъци храни най-прос.тото население на БЪлгария.Черепа ,играейки с техните мечти им взима тези пари ,""" те и без това не ги заслужават""!!!Но крайната сметка е такава ,че нашите пари отиват при черепа и компания. Знаейки това Божков,(човека въобще не е глупав) решава да вземе Левски за да защити порочния си Бизнес които се прави на гърба на най-бедните хорица на България!

15

Ангел

преди 5 години

Тиквата и Черапа са имали среща преди около 3 месеца. Тиквун кратко и ясно, му е дал да се разбере ,че или ще поеме любимия му отбор , или ще забрани рекламите на хазартните игри на Божков по телевизията.Имайте на предвид, че от създаването на Националната Лотария през 2012 година, са реализирани над 5 млрд. лв Брутна печалба(около 2 млрд нетна). Тоест Божков и другите му двама партньори са прибрали милиарди от най-бедното ,респективно най-про.сто население на България !

14

Цска-Сф. за смях

преди 5 години

Попитали радио Ереван: Защо за оранжево-червените креетени от Цска-Сф. емблемата е толкова сладка? Оттам отговорили: Как защо? Купена е с откраднатите пари от ДеДеСето за захарта на Гришата!

13

Ха-ха

преди 5 години

Първо Божков,после Лупи и накрая Левски изчезва като ЦСКА....Левски -София,може би?Като цесекарското менте?

12

ЦСКА

преди 5 години

Ай честито, гувяда! "Щ" група ви очаква!!!

11

Додо

преди 5 години

В България мафията си има държава, а тежките криминални престъпници вместо да са в затвора, се разхождат на свобода, радват се на медийна популярност и за разнообразие си купуват футболни клубове! Надеждата на редовите Българи, че членството на България в Европейския Съюз ще донесе някаква законност, ред и спокойствие са мъртви! Защото ЕС има други планове - пълното разрушаване и заличаване на Християнската Цивилизация и Бялата Раса!

10

Анонимен

преди 5 години

Черепа и известен че източва други ФК и Лецки ще фалират

9

Анонимен

преди 5 години

Известен с прякора Черепа, в САЩ той е определян като най-печално известния бандит на България

8

House M.D.

преди 5 години

Значи човекът, който публично изказа пред медиите сквернословието "Само ЦДВ-Съдийско знаме" става собственик на "Лесни с ***". Сега е моментът господин Башар Асад да оглави ИДИЛ.

7

Анонимен

преди 5 години

Може аз да съм абсолютно зле, но това не е важно. Важното е Вуте да е зле.Важното е, че Цска не съществува !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Може аз да съм абсолютно зле, но това не е важно. Важното е Вуте да е зле!