8

Анонимен

преди 5 години

Хаха те май всички началници се правят на изненадани... Сигурно не знае, че хората му взимат такива заплати и че работят под стрес и напрежение. Затова сме на този хал и едва ли ще се оправим някога.

7

Анелия Владимирова

преди 5 години

Недопустимо е висококвалифицирани специалисти, грижещи се за болни хора да получават такива ниски заплати. Нали всеки един от нас опира до техните грижи и помощ;А то видеото съм възмутена от отношението на началникът им и че по никакъв начин не ги подкрепя. а дори напротив. Много жалко за момичетата. че нямат подкрепа. Дано да ги чуе някой от който зависи и да се подобри заплащането им.

6

сестра

преди 5 години

До ;-) Ами най-вероятно управниците ни мислят за неграмотни,нищо че сме учили 4 години.

5

Сестра

преди 5 години

Не само там е така!Обещаните пари за заплати ги няма.В МБАЛ гр.Горна Оряховица заплатите на мед.сестри са 540-.590 лв.И оправданието е "Пари няма-действайте!"

4

Анонимен

преди 5 години

Вие няма да се научите, че в държавния сектор заплатите се определят от това, колко врява вдигате. Учителите, полицаите и военните са ви чудесен пример, как да си увеличите заплатите. Просто вдигайте врява до небесата и държавата ще-неще ще трябва да ви изрови от на някой данъците пари в повече... е за разлика от доста държавни служители тези в статията ще ги заслужават тези пари.

3

Тръба

преди 5 години

Докато протестирате символично и заплатите ви ще са символични.

2

;-)

преди 5 години

Ама чакайте сега, нали средната заплата беше 1200 лъва? Само неграмотните били вземали по-малко.

1

Милен Илиев Минков

преди 5 години

трябва да има заплащане за даването на кръв независимо дали желае да получи пари или не дали днеска желае да получи пари или в друг ден трябва да се дават пари по личната карта и да имат лихва даже България не е място за терористи