16

татул

преди 5 години

Като гледам еврозелевите институциикак ни защитават,предпочитам зануляване.Така ни изиграха, че истори-та няма да стигне, да ни инкрустира.Дет се вика ,усвоих видовете лъжи идотам.Нека има хаус,някак, като идвами става по - леко.

15

Анонимен

преди 5 години

ЕС не е идеален,има доста неуредици и недостатъци,но можем да го реформираме в полза на гражданите,да станва по-добър,а не да го разтурваме,по-добре е за всички - държавите от ЕС да са заедно!Ако се разтури ЕС,ще настане хаос,няма да има правила и норми,ще настане дори екологична катастрофа,защото няма да има ограничения за частните грабещи или унищожаващи природата и водата хиени!

14

дилема

преди 5 години

.....ще се раздели и държавата им,струва ми се,че това не е в тяхна полза.А ако излязат, трябва да запазят добри отношения със всички европейски държави, включително и с Русия,защото английските бизнесмени са на загуба от санкциите срещу Русия,на форума в Петербург английските бинезмени се извиняваха на руснаците за английската политика и казваха,че не искат бизнеса им да бъде повлиян от тази политика.Добре е първо да помислят за гражданите си,а не за лобистите!

13

дилема

преди 5 години

Тяхна работа е дали искат да излизат или да останат в ЕС,но моето мнение е,че няма да са по-добре ако излязат от ЕС,вижте в Тубата по време на управлението на Тачър как възниква масова безработица и хаос в Англия,няма кой да защити гражданите, семействата им, а в ЕС има всякакви институции,които подпомагат населението и хората могат да си намерят работа в ЕС,ще се радели и държавата им,струва ми се,че това не е в тяхна полза.А ако излязат трябва да запазят добри отношения със всички европейски д

12

MEN

преди 5 години

MEI-ZASHTO VLJAZOHTE TAM,OTKADETO SEGA IZLIZANETO SHTE VI BADE KATO RAZDANE-,,EVROPA,,SHTE VI OTMASTI,LEKO NJAMA DA MINETE....

11

Анонимен

преди 5 години

Някои хора 45 години чакаха да загние капитализма. Та и с Евросъюза така.

10

Анонимен

преди 5 години

Май ще си прекараш целия живот в писане как ще се срути ЕС.

9

Анонимен

преди 5 години

Абе аз от 2004 година пиша че ЕС е вавилонска кула която ще се срути с гръм и трясък. Тогавашните седесари ми цакаха минуси. Е като ми цакахте минуси нещо променихте ли. Освен това че двата пръста дето ги вирехте ви ги завряха на едно тъмно й *** място друго не променихте.

8

баба Змей бълва огън

преди 5 години

Баба Змей бълва огън и жупел. Някой дето е чел книгата ,, Да дресираш дракон" да помага". Сега или никога.

7

баби вещици и още нщ

преди 5 години

Тази бабичка според мен спокойно могат да я вземат да играе ло*шата вещица в Хензел и Гретел. Наистина изглежда страховито. Баба Меркел може да вземе ролята на ло*шата вещица от приказката Рапунцел. Макрон би бил идеален за приказката Принцът Жабок. А Тръмп великанът с 3-те златни косъма,дето ще му ги оскуби Путин докато той спи...

6

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е статия на безсилие.

5

Skk

преди 5 години

Тия не разбраха, вие не можете да отложите нищо. Европа трябва да се съгласи да го отложи. Вие каквото и да гласувате, ако европа не се съгласи няма да стане. На 29 европа ви изключва, а вие гласувайте за отлагане. Тази година има избори за евродепутати и ако европа се съгласи на отлагане ще е с много условия, защото не може да се избират евродепутати от отложената за излизане великобритания. Ще настане хаус, а и Вликите не искат и да си плащат. Така, ще поживеем и ще видим!

4

House M.D.

преди 5 години

Баронеса Тачър, калкулаторке, баронеса! А сега да видим дали баронеса Змей ще следва правилния път на лейди Маргарет.

3

Анонимен

преди 5 години

И те като нас, от вътрешни борби кой е по-по-най не могат да се концентрират върху глвните приоритети.

2

123

преди 5 години

Слабите създават ред, силните управляват в Хаоса.

1

Анонимен

преди 5 години

спасяването на давещия се е грижа на самия давещ се. Я края на март остава да се опитат да отплават сами. Явно стана така, всеки за себе си!