381

Ати

преди 5 години

Да не би пък, въпросният бияч хомофоб да е някой гей, който е помислил жената за свой конкурент?! Трябва да се изследва профила на този човек и причините за агресията му! Нормален човек не би тръгнал да бие някого, щото не го кефи.

380

Не съм хомофоб но:

преди 5 години

Жена -гей? Някой може ли да ми обясни?

379

Анонимен

преди 5 години

До Пешо 384Хората правят такива предположения, защото се страхуват за децата си.Ти не знаеш ли, че много от тези хомосексуалните, си търсят партньор(к)и, като подмамват подрастващи. Не знам дали са и педофили, освен че са хомосексуални, но явно разчитат на това, че дете или пубертетче може по-лесно да бъде подлъгано.

378

Наблюдател

преди 5 години

Какво е това ново понятие "жената ге-й"? Една жена не може да е ге-й, а може да е е лесбийк@. Ако някой е ге-й, пък трябва да е мъж. Ако пък си смени пола е транссексуален(а). Стигам до извода, че жената ге-й е някакво безполово същество с два избити зъба.

377

Анонимен

преди 5 години

Може тая да е свалила или задявала жената или детето на някой нормален хетеросексуален.И той да я е бушонирал.Пак късмет можело е да я гръмне в тъмното никой нямаше да види.Те по принцип тия обратните се филмират много и може да лъже и да са и паднали зъбите от кофти наркотици.Щом Миролюба Бенатова и е душеприказчик значи е или ромка или лесбийка.Любовен тригълник?

376

Анонимен

преди 5 години

Щом Миролюба Бенатова е замесена всичко е ясно.

375

не е защото тя е гей

преди 5 години

А защо трябва да мислим,че е била ударена само защото е обратна? Никъде не пише този да й е казал,че е гей и че я удря поради тази причина. Не защитавам мъжът дето я е ударил,ама тя да си помисли на кой е направила мръсно,този може да отмъщава заради приятел или роднина. Никой не си върви просто тъй из улицата и без мотив му чупят зъби. Ако са искали да я оберат е друго,ама в случая не е обир.

374

Анонимен

преди 5 години

Това е Галя собственика на Бара за женски ласки ул. Солунска 65, 1000 Центъра, София има и още два бара в София. След ОТКАЗА НА истанбулската конвенция зачестиха такива "ШЕДЪОВРИ". Миролюба Бенат я интервюра сещате се оная журналистка дето защитаваше Цар Киро за убийството на българчето момче в Катуница 2011.От както се появи тази ИК заваляха пари от НПО-ТА за такива "нападения" да се отразяват !

373

Таня

преди 5 години

С подобни коментари не очаквайте нищо хубаво да се случи в България. Освен да се върнат сламените къщи и къпането два пъти в годината.

372

Анонимен

преди 5 години

Нашия квартален казва така:Ние сме цивилизована държава, ама и лютек си трябва в някой случаи.Каката си го е просила и си го намерила.И щом за всички е лека телесна повреда, защо за пед-али трябва да е средна?

371

Анонимен

преди 5 години

Смърди на постановка.

370

деутериус

преди 5 години

от дописката не се разбира по какъв начин нъсилника е разбрал, че е гей. И какво доказва, че е нападната заради половата си ориентация. Също така се опитват да ни внушат, че ако избият два зъба на който и да е друг българин присъдата ще е лека телесна повреда, но ако избитите зъби са на гей то присъдата трябва да е по-тежка. Това ми прилича на дискриминация.

369

NS

преди 5 години

Заваляха коментарите на извратеняците веднага. Мога да ви кажа отново.Влезте тайно в някой от тези барове и ще видите че е пълно с непълнолетни момичета натискащи се с подобни изчадия. Те се правят на затворено общество но постояно развращават нови и нови попълнения. При мъжките *** е още по страшно! Ние ги наблюдаваме и когато Черното слънце изгрее отново ще настъпи и техният час...

368

До 314 и 321

преди 5 години

Кобри и девствени и недевствени сте вие аз си поря жени не харесвам жени кофи с десетки и стотици това ви е проблема на вас,че сте такива грозни и злобни кобри спинозни

367

Анонимен

преди 5 години

Ок, не едобре че я е ударил, каквато ще да е, ама не ми се вярва да го е направил ей така без нищо. Или както казва тя обидил я, подминал, тя си замълчала, пък се върнал и и избил два зъба. Имало е някаква конфронтация 100%.

366

Анонимен

преди 5 години

Скоро в тая държава всеки ще ходи с някакво оръжие и дори и мутрите няма да смеят да нападнт някой слаб мъж по-улицата без да има причина

365

Анонимен

преди 5 години

И докато подаде сигнал такива *** като тая марула ще опипат набързо детето ти!

364

убеден Хомофоб

преди 5 години

Содом и Гомора - Европа и по-голямата част от "белия" свят - натикаха "основната градивна единица" на обществото - семейството - в ъгъла! То не бяха гейове , транссексуални, геронтофили , педофили, би и три сексуални...и каква ли не щеш ***! И тука - модерния и красив *** - и той ....."Барабар Петко с джендърите" ( да не е по-назад), пише ли пише за милата лесбийка - па после - що идвали араби , и афганци - ми господ си събира вересиите! Изовратените - нямат бъдеще!

363

Анонимен

преди 5 години

Кое точно не разбира средностатистическия българин? -че саморазправата, насилието, срещу хора по някакъв признак, е недопустима в едно цивилизовано общество. Ако тази жена е проявила "нездрав интерес към малолетни и непълнолетни" и това е забелязано от някой, следва да се подаде незабавно сигнал в полицията. Педофилията се преследва сериозно дори у нас. Дори да не ви се вярва.

362

бай ганю

преди 5 години

страната на ЕСНАФИТЕ -поредното диказателство за страхливите от по различното .всичко мога да преживея у нас но комуникация със еснафи(90%)и ходене по не функциониращи изостанали институции не могаако съм на тази кака ще направя така че този да не мине повече от там