11

Анонимен

преди 5 години

Ухапала ги бълхата за 145 лв. - за всяко от тях им броят поне по 200 лв. ТЕЛК и какви ли не още целеви, енергийни, храни и прочие "помощи".

10

Бай Иван

преди 5 години

Пълни глупости ,грантаджийските НПО-та към американското посолство веднага ще обжалват тези решения ,все пак сме евроатлантизъм ;) !!!

9

Време

преди 5 години

е да бъдат въведени СТИПЕНДИИ за децата, които ходят на училище и се представят отлично, а родителите им получават повече от 500 лв. месечно. Така ТАЗИ ДЪРЖАВА ще покаже, че поощрява не само ПОСРЕДСТВЕНОСТТА, НО И УЧЕНОЛЮБИЕТО И ТРУДА. Тези неща се учат в деска възраст.

8

Да

преди 5 години

И да ходят и да не ходят, нищо не искат да научат. Ако ходят, то само ходят и преминават от клас в клас.Изводът е ясен - като пораснат и да работят и да не работят, пари пак ще получават!

7

Анонимен

преди 5 години

Фейк нюз...Замазват положението...

6

Анонимен

преди 5 години

ТЕЛК-овете няма да им ги спрат. Всички са с ТЕЛК още от раждането...

5

разликата

преди 5 години

Когато дъщеря ми беше малка , от социалните винаги намираха проблеми в документите и не получавах детски.За ромите всичко беше изрядно и те безпрепятствено си вземаха парите.Нямало дискриминация.....Питайте потърпевшите.

4

Анонимен

преди 5 години

Е то никой работещ "на светло" няма да ги вземе тия "детски". Аз ако имам дете или дори две, като ми делнат брутото пак ще съм над чертата,пък не се чувствам изобщо заминала се. С ромите хавата е друга. Те взимат помощи, повечето работят "на надница", жените им са все без един ден трудов стаж, но затова пък самотни майки.

3

Анонимен

преди 5 години

Щяха да са тройно повече окастрените от помощи, които не ги заслужават, ако в училищата не се водят мъртви души в дневниците.

2

Да

преди 5 години

Пак ромски работи!Аман!

1

Анонимен

преди 5 години

314мил./390 хил./12 месеца=67 лева на месец на дете.Нещо не излиза сметката?!?!Това е абсолютна дискриминация над децата.Учил съм 17 години,има квалификация и месечното ми възнаграждение не позволява на децата ми да получават такива надбавки.Нямаме нужда от това,но ако тази "икономия"отиваше за разумни неща няма ше да има мизерстващи деца.Защо някой не пусне инфо колко от правоимащите деца като възраст не получават надбавки ,за да видим как се управлява бюджета за сметка и на нашите деца.