18

опетков

преди 5 години

Никой и никъде официално не е говорил, че Гърдев е тровен с "Новичок". Беше казано, че е вещество от групата на нещо си в която влиза и Новичок. А и това ли е най-важното в случая? Авторчето тук влиза в групата, хвърляща прах в очите на тълпата от всичкознайковци, която е готова дори да ти каже как се прави студен ядрен синтез, химикали като Новичок ги вари в кухнята си. Основното в този скандал е умишленото безхаберие и престъпна некадърност на нашите служби и правителство, неспособни да защитя

17

чарли

преди 5 години

Преди 5 месеца на 5 октомври сутринта повръщах сигурен признак за отравяне с / новичок /да се провери на тази дата имало ли е руски граждани в държавата.п.с. Сега се сещам,вечерта пихме от гроздовата,може да ни е дошло малко повече.

16

Мариела

преди 5 години

Абе май че някой друг а не руснаците разпространява близко по съдържание вещество с цел да ги компрометира. Последните имат най- голям достъп до всяка точка по света а и този от Дунарит го изтръскваха и поставяха на колене няколко пъти. В чии интерес???

15

Мая

преди 5 години

Какъв Новичок пестицидите в храната са бъкони със концентрация. Питайте тези които ги произвеждат. Гадни ГМО и пълни с пестициди и Е- та храни. Това са новите удоволствия.

14

сминдух енд чесън

преди 5 години

Твърде много подлeци се подвизават у нас,особено по коридорите на властта ,а това означава ,че отрови има всякакви.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Не е необходимо на ниво *** някой да се опитва да обяснява нещо на прости хора. Има си специалисти занимаващи се с това и не е за всеки. Толкова много литература има, че си нямаш и на идея.Не го вземай лично, но на твоето ниво дори и "Basic and Clinical Toxicology of Organophosphorus Compounds" - Mahdi Balali-Mood, Mohammad Abdollahi, 2014, ти е много, за да разбереш нещо.

12

Анонимен

преди 5 години

Руколата - най-новото и най-страшно оръжие на Путин! Демократи от всички страни борете се с руколата! Унищожавайте я!

11

Анонимен

преди 5 години

Където има жив руснак и русофил е равносилно на "Новичок" !

10

Анонимен

преди 5 години

По важно е кой прибра милиардите, които Мадуро преведе в България?Има съмнения, че вече са усвоени от ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 5 години

Никъде и никой не е описал състава и написал формулата на този Новичок,а и практическото му производство от производни вещества и методите им на обработка за да се гадае за строеж и сравнение това ли е Новичок или не,само се прибавят като на слуки разни съединения от разни групи,пък дано се вържат в това условно съединение като взаимодействие и се получи нещо като този продукт нов за пазара,че незнайно кой така го нарекъл,че преличащ на други по химически назования на реакции и последователност.

8

Щирлиц

преди 5 години

Новичок не е "вещество",а,ситема от вещества,по отделно безопасни,които са опасни когато се смесят.При това действието им е за кратко време.

7

Анонимен

преди 5 години

и вашата телевизия клекна последния месец пред властта.

6

Д

преди 5 години

Ха ха на кой му трябва този дядо измислиха новичок друга работа няма проблеми няма тук освен дядо

5

Анонимен

преди 5 години

Рассията ще тръгне да се занимава с ***, дето целокупното й населени, с черноработниците чистещи немски памперси не достига и 50% от населението само в столицата на Масква...Дето имаше една смешка "Ние само да ви намерим къде сте на картата и ще ви дадем да се рабзерете"... хахахахаха.

4

MEN

преди 5 години

TO IMETO MU E RUSKO-,,NOVI4OK,,!

3

Анонимен

преди 5 години

Гербев е третиран с Дурачок.

2

Анонимен

преди 5 години

"Експерт: Новичок се оказа доста разпространено вещество."---Да, бе! Кой ли вече не го произвежда ... и прилага, де! :)

1

Анонимен

преди 5 години

Започвам да вярвам, че НАИСТИНА има такова вещество, което поразява...........Като слушам изключителните безмислици и абсолютна нелогичност, догатки, които се поднасят като "факти"...........даааааа...вече вярвам, че на една част от нашия "елит" това вещество направо им е поразило мозъците и въобще функцията да разсъждават!!!!!!!!!!!!!