12

Анонимен

преди 5 години

Ами откъде да вземе тия 10 % за да ги даде за увеличение на заплатите на лежачите в администрацията. Нали предизборно им обеща един другар. Няма от офшорката да ги вади да не е луд.

11

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКасови апарати въобще не са нужни има банки има и банкови карти..

9

сминдух енд чесън

преди 5 години

Всичко е заради едни протежета на хранилка да продължат с нищоправене,това са всички приходни агенции ,здравна каса и един куп незнайни герои в партиините централи.Крайната цел е у нас никога да няма свободна конкуренция и нормален пазар.

8

магазинер

преди 5 години

Така е заради некадърните български програмисти.2 години не могат да сътворят един читав софтуер за касови апарати.А лапат заплати ,като невидели.

7

Анонимен

преди 5 години

Помните ли в края на 90-те и началото на 2000 как гледахте "Техно" ходехте на Метрополис и си мислехте че като отече това и онова поколение и просто с времето България ще стане поне средностатистически хай-тек.. поне базовите неща ще са в крак със времето, нали. 2005, 2010 със сигурност си казвахте.. как е сега 2020 едва имаме ел. правителство все още ахахахха Батак кънтри!

6

Анонимен

преди 5 години

Отчетох хиляди платен данък ДДС. И никой от НАП едно браво не каза за тия 30г.

5

Номер 4

преди 5 години

Недей да лъжеш и да дрънкаш глупости!И аз си бих пръта и аз си пия нещата когато му е времето и на плажа и в бара,но не казвам,че това се дължи на разюздана финансова политика в държавата в която живея,а напротив благодарение на свирепата фискална политика!Така,че мили сънародници,не си мислете,че западът е рай а вие сте извън него!Напротив,има много неща за които западняците биха ви завиждали!Нужна е скромност със сериозен опит за добър резултат И нещата ще ви се получат и в България!

4

Тони макарони

преди 5 години

Един лек опит да се постави ред в палатката и всички крадци,пардон бизнесмени нададоха вой до небесата?! То не бе софтуер,не бе чудо,та чак ще бягат на запад?! Скъпи другари,аз живея на запад и ви съветвам да не бягате насам,а да бягате към СССР!Само в любимата ви матушка Рус няма да ви искат касови апарати и отчетност!Тук на запад дисциплината е още по свирепа,а и вкарват в затвора за неплатени данъци!Тази слободия в Бито можете само да я сънувате след време!

3

Анонимен

преди 5 години

Хора бягайте от това блато. Аз го направих преди 20г и сега си седя на плажа и пиша по разни форуми долато си пия коктейла.Няма да се оправи никога и примера от последните 30г го видяхте.БГ ще стане Сомалия в Европа.

2

Анонимен

преди 5 години

Държавната администрация и бизнеса отдавна работят на различни скоростти или даже в два различни века, това е едното място, където е нужна спешна реформа и електронно управление. Срамота е модерните държави вече са на блокчейн.

1

Анонимен

преди 5 години

Бизнес ту бизнес помага държавата. Да има търговия, да плащат на ИТ фирмите.