12

БСП=ДПС=Евророма

преди 5 години

*** нали ни убеждаваха в обратното? Още една "истина" отляво май...

11

Българче

преди 5 години

САЩ са велика и силна държава. Ще продължат да са най-могъщата държава най-вече защото там има ИСТИНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ и социализма не е заразил икономиката и обществото какъвто е случая с Европа например. Освен това американците си гонят интересите и са истински патриоти, за тях САЩ са на първо място. Имат ресурси, имат огромна територия, хора от цял свят мигрират там, имат 330м. население, имат най-голямата икономика, топ университети, правова държава, имат си ВСИЧКО и затова са номер едно.

10

Анонимен

преди 5 години

Берлин увеличи вноските, скоро и България ще плаща 2 процента от бвп. На краварите ин трябват много пари ама много.

9

САЩ

преди 5 години

САЩ наложиха цензура за атомните бомби, в японските учебници пише само: "съюзниците пуснаха бомбите"!Иран: Масадек, най-обичаният човек в Иран се противопоставя на "Бритиш петролийм". 51% от акциите са на Британия - третият най-голям производител на суров нефт в света.Англичаните отклоняват 84% от печалбите, за Иран остават 16%.Плаща данъци във А-я (напомня ли ли ЧЕЗ). Иранците получават 50 ЦЕНТА на ден.Иранският парламент гласува за национализация на нефта. Мосадек е с докторска титла от

8

САЩ

преди 5 години

Няма по-мразена държава от САЩ, наскоро се наложи да контактувам с колеги от Азия и Л. Америка, Европа, Африка.В цял свят успяха силово да наложат марионетни режими в: Мексико, Бразилия, Аржентина и др.С цената на милиони животи, атомни бомби, подкрепа на психопати убий$ци президенти подкрепяни от САЩ.Тази държава е създадена да сее смърт и разруха.Няма да забравя, плаках като учех за преврата в Иран и зверствата на Британия и САЩ - нефт.САЩ умря с Рузвелт и Хенри Уолос .

7

Анонимен

преди 5 години

През цялата си история в САЩ само се налива, сега дойде моментът в който и САЩ като Русия, могат да бъдат самодостатъчни.

6

Solar Power

преди 5 години

До хаха: Искам САЩ да ни окупират така както са окупирали Япония и Германия. За жалост руската окупация трябваше да ни вкара в топ 5, но сме далеко от там и все още сме под руския ботуш. (поне енергийно) със сигурност.

5

Фашистки-внук....

преди 5 години

САЩ, е, многонационален,...-Съвременен,....И, доларът,...Ще- бъде, винаги,.. Номер: 1...Големият - срам, на, Китай,..И, Индия,...Не- стой, на- дневен- ред,..За, Северна - Курея.....

4

Паметлив

преди 5 години

До АнонименОстава да кажеш,че САЩ са нужни на Света,тъй,както слънцето и въздуха за всяко живо същество и ти връзваме пионерската връзка!Незаменими НЯМА и скоро на Америка и предстои да го разбере.По мъчния начин.

3

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименНе им искаме глобалната сигурност на САЩ,нито долара!Голяма полза видяхме от американската сигурност-десетки разбити(демократизирани) страни,цели региони опустошени или превърнати в зони на престъпност и ислямизъм(примерно Балканите).За долара какво да кажем-той е и си остава засега основното средство за изсмукване на ресурс от целия свят.Естествено,че може без всички тия американски "блага",животът няма да спре без тях!И хората работят по въпроса,напредъкът е голям!

2

Анонимен

преди 5 години

Америка произвежда и има едни неща, които приемаме за даденост като въздуха - глобална сигурност като защитава доста държави и региони плюс изнася услугата - долар, в който всички вярват и го искат. Тия неща до скоро бяха безплатни като фейсбук съвсем в началото, ама сега са платени и всички, които ги потребяват ще си плащат- нищо скандално няма.

1

Анонимен

преди 5 години

засега е така! после света ще отговори подобаващо, в сащ производството ще поскъпне , цените ще скочат, печалбите ще намалеят! възможно е света да намали, или премахне митата помежду си!