15

Узуна

преди 5 години

Нещо им са грешни сметките на тая фондация, не може на немците да им трябва толкова ***!

14

Анонимен

преди 5 години

През 2060 ще преименуват Берлин на Багдат, за удобство на електората.

13

Проста сметка

преди 5 години

До 2060 са 42 години ако броим и сегашната. 260 хил. х 42 = 10 мил. 920 хил. почти 11 милиона чужденци. За тези 42 години коренното население на Германия ще е намаляло с поне толкова поради застаряването и ниската раждаемост, прибавете и високата популация на новоизпечените германски граждани с мюсюлманско вероизповедание и си направете сметката каква ще демографската картинка тогава в страната. За няма и половин човешки живот населението на Германия ще е подменено, а може би и името.

12

Анонимен

преди 5 години

Значи през 2060 германци в Германия няма да има - три пъти ура за либерастията.

11

Анонимен

преди 5 години

Те си избират кой да остане там и некачествения матр'ял по квотен принцип да се разпределя в периферията-по място на първоначална регистрация. А ние много съвестно регистрирахме всичко, дето мърда

10

Анонимен

преди 5 години

явно мъжете са на изчерпване в германия , ще си вкарват мъжки екземпляри за развъждане защото 80 процента са мреминали на другия бряг / ФАКТ

9

До 11

преди 5 години

Да, да! В провинцията чорбаджиите замерят младите с хилядарки, ама те не щат да работят!

8

Анонимен

преди 5 години

Да внасят, ако искат цяла Африка да заселят в Германия, но да не дават наклон на останалите страни в ЕС.

7

Анонимен

преди 5 години

А България от къде ще взема работници? Тука вече никой не иска работи. Младите масово отказват работа вече и на 1500 лева заплата.

6

Анонимен до 2

преди 5 години

Разликата от израел и другите държави, да вземем нашата например пак същата израел също плаща да се правят деца но не Български. Същото ще стане и у нас понеже тези деца които се раждат са непълноценни и необразовани. Абе не премахнем ли ционисткото и либерално управление в Европейския парламент ни ни очаква нищо добро.

5

Анонимен

преди 5 години

Германия ще си внесе емигранти, но бившия соц лагер да му мисли - хем реве, че ромите се множат, хем не съдава прираст, хем гони емигрантите, хем младите напускат !Остават само едни невежи, озлобени русофили, които нон стоп седят пред компа и погребват ту Америка, ту ЕС, ту НАТО !Радев бил им казвал истината !...а това което съм ви написал, да не би да не е вярно !?

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1, бизнеса (тамошния и нашия ) иска роби днес най-късно утре, не иска да чака 20/25год. и затова е полесно така и бъди сигурен,че има много силнпо лоби за това.

3

Анонимен

преди 5 години

Щом казвате, ок, но да внасят от Африка и Близкия Изток ... академици, магистри, техници и т.н. и т.н.В една статия се говори, че роботизацията и автоматизацията ще оставят много хора без работа, че дадени професии ще изчезнат, а в друга подобно изследване, която трябва да ни накара да се съгласим с вноса на ... ромуланци.

2

Анонимен

преди 5 години

Точно така, сринете Германия и Европа до основи.Можете да говорите каквото си искате за Израел, но там държавата буквално плаща на хората, за да правят деца и хората правят деца. А в Германия решението е внос на хора. Умно, много умно.

1

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се отстранят причините за ниската раждаемост, се разчита на внос на работна ръка. Това не е интензивен, а екстензивен начин за решаване на проблема.