44

Анонимен

преди 5 години

Доста гадна статия....

43

аз

преди 5 години

статията е написана в стил "Работническо дело", а и изводите са на стадният принцип. Първо обстреляна е полу разрушена нефункционираща болница от която е обстрелван израелски граничен патрул. Второ поста на ООН е обстрелян по съшата причина като преди това ООН е информирано и помолено да се вземат мерки, отговор не е получен и не остава нищо дуго освен да бъде унищожен. Мисля че все още ви промиват мозъците в тая държава....

42

читател

преди 5 години

Нищо чудно - и на двете места управляват евреи.

41

Анонимен

преди 5 години

На снимката -непобедимия Ф-15, кошмара на всички руски самальоти. 108:0

40

Трансатлснтически

преди 5 години

От цялата статия не можем да разберем всъщност Русия добре ли прави като възспира Иран и Израел или зле прави?

39

Въпросчо

преди 5 години

Знаем, че в Израел руснаците са повече от истинските евреи ,така че спокойно може да се каже Израелска социалистическа республика.

38

И друго

преди 5 години

Голяма част от израелските генерали са с руски еврейски корени и са също толкова луди колкото и Путин.

37

Анонимен

преди 5 години

Рашките се подмазват, но на израелците такива не им минават.

36

До Guido Scorzzo

преди 5 години

До ИзраелецЕй, ти да не си от сектата "Тракийската църква"? Те бръщолевят такива глупотевини! 1:1!Гледай да не дойдат едни исмаелтяни да те потрошат от бой, както вече се случи веднъж!

35

Какво

преди 5 години

...танков обстрел от Голанските възвишения, окупирани от израелците..Какво!? Окупация на суверенна територия!? Като в Украйна? А санкции от световната демократична общност на окупатора?

34

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с заканата евреите да си платят за сваления бомбандировач и загиналите момчета.----------------Платили са си. Както и Ердоган си плати за самолета, както и други си платиха за Курск според най-новите конспирации..... Така и те са си платили...... Всичко това е една игра. Гледат се големите неща, а не някакъв самолет, но все пак .... Израел не знам колко е виновен за самолета, а е грешка на Сирия, но Ердоган - със сигурност си е платил за гяволъка. Не го разбрах какво направи тогава

33

Анонимен

преди 5 години

Улучени бяха болница и наблюдателски пост на ООН------------------ Пфуууу! Тва все едно аз съм стрелял, бре! Щях да ги улуча от некадърство, но не и нарочно. Какво са правили? Да стреляш по военни бази, складове и прочие разбирам, ама по болница и пост на ООН?

32

Анонимен

преди 5 години

От написаното преди всичко става ясно, че по болници и наблюдателски постове на ООН стрелят не само пиндостанците, но и "ненадминатите хуманисти".

31

Н.танев

преди 5 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА ИЗБИВА ПАЛЕСТИНЦИТЕ И СИ БОМБАРДИРА СИРИЯ КОГАТО СИ ИСКА ПОЗНАЙТЕ КОЯ Е .....

30

Анонимен

преди 5 години

До ИзраелецСега вземи си лекарствата.

29

Анонимен

преди 5 години

И без помоща на Русия, Израел може да ушамари всичкото маймyн в региона. Вече го е правила и преди.

28

Анонимен

преди 5 години

Русия играе двойна игра. Хем иска вълка да е сит хем агнето цяло. Няма как да се получи затова още някой бомбардировач ще даде фира. Жалко за невинните момчета които загинаха. Какво стана с заканата евреите да си платят за сваления бомбандировач и загиналите момчета. Както се вижда нищо. Евреите продължават да обстрелват суверенни територии в Сирия и хич не мислят да се отказват. Тръмп е разбрал че руснаците за нищо не стават и ще им спре северен поток а руснаците ще гледат и ще мигат.

27

обективен ортодокс

преди 5 години

Ако не е Израел, който ще ни пази от арабите? Турция на Ердоган или Аллах милостивият? Добре, че е Израел и САЩ. Те спасяват Близкият Изток и нас, българите.

26

Пустиняк

преди 5 години

Алчните араби се пръснаха на десетки племенни държавици и ги пердаши който свари.

25

Поручик Балканец

преди 5 години

Преди около месец руската преса писа, че военни части на Асад, съвместно с руски войски са се степали с ирански части, които включвали сирийски войски, подкрепящи по-малкия брат на Асад.