19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе всичко, не всичко!Луксозните офиси на мутрите, както и луксозните им прогимназии в полите на Витоша няма как да се срутят!

18

Анонимен

преди 5 години

СПОКО, ЩЕ СЕ СРУТИ! ТЯ ОГРАДАТА НА ГРАНИЦАТА СЕ СРУТИ, ЧЕ КАКВО ОСТАВА ЗА ТАЗИ...ТО ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ Е ОТДАВНА СРУ.ТЕНО.

17

Цвента Ц

преди 5 години

Евала на гроб и фандъка-добре се грижите. "Ще гласуваме пак за вас"-АМА ДРУГ ПЪТ

16

Заклещени кучета

преди 5 години

До АнонименТи може и да ходиш на работа по цял ден, но това не означава, че си в положение да проявяваш капризи и да се правиш на господар на положението.

15

Запознат

преди 5 години

Бойко обеща да не закрива болници, ще ги остави сами да паднат!

14

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕНОЦИДЪТ продължава !

13

Мен

преди 5 години

Не, няма, ще изкара още поне 50 години. Ако се "санира" ще падне след месец.

12

Анонимен

преди 5 години

До Заклещени кучетакакво трябва ние готованците да направим освен да плащаме данъци и насреща да има порутени улици, огради, болници, аз ли да отида да построя оградата, нали ходя на работа цял ден.... аман от недоразбрали

11

Анонимен

преди 5 години

държавата е страхотен стопанин, *** в управлението се скъсват да работят

10

Стар

преди 5 години

Гошееее,ГошеРемонта на графа не включва само смяна на настилката ,а нови кабели, водопровод,канализация-със отклоненията по съседните преки,не сменяни от 30те години на миналият век,както на много,много места в центъра и релси не сменяни повече от 40 години.Аман от полуинформирани и полуграмотни,,разбирачи" и симпатизанти на гей дружинката ,,Спаси/смучи/ София" вперили поглед в две плочки и крадящи павета за да защитят интригата си.Хубав стана Графа и принадлежащите му.А за селяните........!?!?

9

Възрастен

преди 5 години

Тя и да се срути стената не е толкова страшно,ами като почнат панелките да се срутват какво правим? Пак ли Фандъкова,Борисов и Ив.Костов ще са виновни.Над 2 милиона и половина българи живеят в тях.

8

vlady

преди 5 години

До ГошоНа Графа имаше нужда от ремонт на трамвайното трасе - трябваше разбитите панели да се подменят с по-адекватна основа за да се намали шумът, да се избегнат рискове и евентуално в бъдеще да се вдигне скоростта на трамваите.

7

Заклещени кучета

преди 5 години

Много ви бива да снимате с телефоните си и да качвате снимките в нета. И постоянно изисквате "някой да направи нещо" или 'нещо да се направи". А вие, какво направихте, освен да изисквате и да се правите на много отворени? За съжаление с такива мързеливи, завистливи и примитивни готованци като вас, нищо не може да се направи.

6

Италянеца

преди 5 години

Helpbook: Ще се срути ли държавата на мутрите, крадците и убийците и управлението на Мафиотите.

5

Чиновник

преди 5 години

Щом има паркирани автомобили по цялото протежение на стената, значи няма да се срути. Простолюдието сте големи тарикати и няма да си паркирате колата накъде, където може да бъде увредена. Пък и самото място е ОБЕЗОПАСЕНО. Обезопасяването стана много важно за простолюдието, през последните години. През 5 мин. ревете, че нещо, някъде си, трябвало да се обезопаси. Ето, ОБЕЗОПАСЕНО е!

4

Kuala

преди 5 години

Ами че то цялата територия на Медицинска академия е опасна за разхождане по нея. Масово изоставени строежи и стари рушащи се сгради, тук таме обезопасени, тук таме заблатени.

3

ай сиктир

преди 5 години

Много има да чакате докато падне това не е като строежите на гербавите. По-скоро си е удобна тема за разтягане на локуми и съвсем друг въпрос, че е необходим немного скъп ремонт (може би и заради това не го правят) и ще стане като нова.

2

Гошо

преди 5 години

Да се срути, но върху Фандъкова или някой общински чиновник. Проблемът с тази ограда и строежът 100ина метра по - нагоре е от години, не от днес. За ненужният и напълно *** ремонт на графа се изхарчиха сумати грешни пари. Некъдрни са изпълнители на поръчката, некадърни са и отговорните лица за финансирането на този ремонт.

1

Анонимен

преди 5 години

Като падне оградата, ще тръгнат Walking deads!