9

Forca Portugal

преди 5 години

До Анонимик 1Комплексарите са испанците. Португалия почти винаги е побеждавала Испания и е предотвратявала опитите й да я анексира. Португалия е най-старата иберийска страна и първа завършва своята Реконкиста. За размерите си постига невероятни неща. Тя е първата глобална империя и най-дълго просъществувалата колониална сила с площ от 10 000 000km2 върху четири континента. Заради това сега над 270 милиона говорят португалски. И са европейски шампиони! Еузебио и Роналдо са най-великите. :)

8

Portugal

преди 5 години

Икономиката се подобрява с всяка година. Дълговете намаляват, инвестициите растът. През 2018г. беше отчетен най-ниския бюджетен дефицит в Португалия от 45г. насам - 0.5%. Очаква се през 2018г. той да стане 0.2%. Всичко това благодарение на социалистическото правителство на Антонио Коста, което се противопостави на "политиките на затегнати колани" на Меркел. Португалия показа, че има и друг път. Viva Portugal! Herois do mar!

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки социализън завършва с крах.Социализмът представлява най-обикновено изяждане на трупаните дълго богатства за кратко време.

6

панчо

преди 5 години

До Анонимен 6не схванах смисълът или логиката на изнесеното меню?искаш да покажеш че консумирамемного не здравословни храни ли?каква е връзката с годината 1930?

5

антикомунист

преди 5 години

Всички напреднаха. Само България под вещото ръководство на Лидерът на Балканите е твърдо на последно място, като разликата с предпоследния се увеличава всяка година.

4

Анонимен

преди 5 години

Някой държави за три години изплуват, а ние 30 копаме към дъното.

3

Додо

преди 5 години

Поредната индоктринираща в марксизъм публикация! Позор.

2

Анонимен

преди 5 години

Те и нашите се опитват да жулат бедните, но това ще гръмне. Винаги пари се вземат от богатите.

1

Анонимен

преди 5 години

На Португалия някой й налива яко кинти в последните години, както и на Полша.Но! Португалците винаги са били лу зъ ри и ком плек си ра ни от Испания. Не стават. Не са широко скроени!