9

UKisOK

преди 5 години

До Анонимен 9 имаш един минус от мен. Бивши британски колонии освен Гана, са също САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Кананда плюс куп други страни, които са доста по-добре от нас, нищо, че сме в ЕС. UK е пета икономика в света и ЕС не случайно се тресе от брекзита. Алчни са за парите на UK, но не си мърдат дебелите *** да използват времето за обсъждане на нови предложния, които идват от Острова. Арогантността на ЕС трябва да получи отпор и не се съмнявам, че англичаните знаят как да го дадат.

8

UKisOK

преди 5 години

До Анонимен 6,ЕС е виновен за тази агония! Когато започнаха преговорите след референдума, англичаните искаха успоредно със споразумение за напускане да се договарят и новите търговски отношения. -ВСИЧКИ СА ЗАБРАВИЛИ, но ЕС категорично ОТКАЗА. Ако ЕС се беше съгласил, нямаше да има нужда от предпазна мрежа за С. Ирландия (Backstop) и вече щяхме да сме забравили за Брекзит. Умниците от Брюксел искаха да накажат ОК, но си вкараха таралеж в гащите.

7

АнонимеН

преди 5 години

СЪЩАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС!!!!3 ГОДИНИ ПРЕГОВОРИ ИСКАЛА ОЩЕ 3 ГОДИНИ ПРЕГОВОРИ А СЛЕД ТЯХ ЩЕ ПОИСКА ОЩЕ 3 ГОДИНИ ПРЕГОВОРИ!!!ДА ДА АМА НЕ!

6

Анонимен

преди 5 години

Тази МЕЙ ходи като оверлог и всички се умориха в тази агония. Да идва 29 март и да се оправят! ЕС стана изкупителна жертва на вътрешната им бъркотия.

5

Анонимен

преди 5 години

пари под опашката на бритиш хомяците. ЕС е натоппорчен, едър, четвъртит и можещ :))

4

Кдкдкдк

преди 5 години

Вече ми писна от тия, аре да напускат по-бързо. Идея си нямат какво правят и какво искат. Аре уа.

3

Анонимен

преди 5 години

Нагли ингилизи. Нагли! Да може да не дават пари, но да ползват облаги! Я марш! Чито нанвсяка юкейска стока! Мита и такси до дупка!

2

Н

преди 5 години

Не сте интересни вече! Тази тема е глупава! А сега намерете още един агент отровил Скрипал и супата ще е готова!

1

ИНГИЛИЗИТЕ

преди 5 години

не може да седят на два стола. Хем американска маша в ЕВРОПА, хем без мита на континента. АРЕ ПЪТЯ и си стойте на острова, че взе да ни писва от вас