115

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

"въпрос към Тръмп и Помпео...защо след като сме съюзници ни задължавате да си купим от вашите трошки от миналия век ,при това на цена 2 пъти по-скъпа от реалната"Това не са трошки от миналия век, а са най-модерните самолети в света. F-35 все още е на ниво разработка, а F-16 блока който ние ще имаме го няма дори армията на САЩ защото тепърва почва да се произвежда. F-16 е най-модерния самолет в света доказал се милиони пъти. А ние ще имаме дори ъпгрейднат F-16. Точка.

114

Василев

преди 5 години

Трият ми най-важният въпрос отправян към Макаров , а той е много важен за България и за всички селяни прости, които веднага ще си отговорят на всички въпроси, без да питат и без посланика да им отговаря!!!Защо Президента на Русия и всички руски олигарси са евреи!!!???Агент Уолш Скайлър!ЦРУ!!!

113

Кратун

преди 5 години

Естествено, че Русия обича България! Затова и не пропуска да я "такова" при всеки удобен случай! И руският патриарх ни е взел под крилото си до такава степен, че мъмри президента ни пред журналисти на официална среща.

112

Анонимен

преди 5 години

въпрос към Тръмп и Помпео...защо след като сме съюзници ни задължавате да си купим от вашите трошки от миналия век ,при това на цена 2 пъти по-скъпа от реалната и защо не си плащате за военните бази тук...в същото време пенсионерите ровят в кофите...

111

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Какъв беше тоя цирк с тия двамата агенти "Скрипал" и защо им правехте някакви измислени интервюта където те се представяха като предприемачи?

110

Анонимен

преди 5 години

безнравствеността,деградацията в България е именно по американски модел...уж се откъснахме от братушките за добро,а то по-лошо стана...

109

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Защо Чингис хан превзема pycнaците и цялата територия на днешна Русия за няколко часа, а първата и единствена загуба в историята му е от Волжка България?

108

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Можете ли да кажете от къде е дошла славянската писменост при вас, след като Московията не я е имало на картата, когато в Киевска Рус векове преди това се е ползвала кирилицата ?

107

Анонимен

преди 5 години

руснаците навремето ни даваха нефт без пари ,а сега американците спряха южен поток,а сега искат да спрат и турския...що за съюзници са това...вместо да ни помогнат с нещо...те гледат да ни заробят...то и без това сме най-бедната страна в Европа и при правителството на Борисов отиваме и към най-бедната в света...

106

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Защо след като ви дадохме азбука и eзик и от неграмотни тeлeтa ви накарахме да си пишете поне имената правилно, правите провокации че македонците били измислили азбуката? Не мислите ли че това е жалко - да ингоpирате точно България - основния стълб на Балканската и източна цивилизация? Не мислите ли че сте жaлки?

105

не може да бъде!

преди 5 години

Чета и не вярвам на ушите си!?Много въпроси с IQ под 70,но въпросът дали нашият президент е на заплата към посолството избива рибата,това е черешката на тортата!Такъв въпрос може да зададе изключително комплексиран човек,параноик и нихилист!Уверявам ви,че след подобни въпроси,руският посланик /и не само той/ просто ще ни презира!Та това е падение-да не вярваш в себе си,в способността си да се бориш и да бъдеш достоен човек!Хора,които произвеждат само помия,стават само за чистачи на помията!

104

Петров

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Вярно ли е, че руснаците не плащат данъци за имоти по Черноморието?

103

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Можете ли да назовете поне един български евреин, който е спасен от съвецката армия ?

102

Василев

преди 5 години

Въпрос към Макаров!Вярно ли е, че Русия се управлява от световно правителство, което пък се управлява от тайни общества!!!

101

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Купували ли сте си хранителни добавки от фирмата на Чепига и Мишков ?

100

Анонимен

преди 5 години

Умен въпрос на русофил към Макаров: Братушка Макаров, кога най-сетне ще станеме съветска република, че нямам търпение ?

99

Eric Rubin

преди 5 години

ВЪН РУСКИТЕ ЧЕНГЕТА И ПОСЛАНИЦИ ОТ БАЛКАНИТЕ !В ГЪРЦИЯ ВИ БИХА ШУТА, 10 ЧЕНГЕТА БЯХА ИЗГОНЕНИ .

98

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на русофил към Макаров: Братушка Макаров, кога ще дойде пак съвецката армия да ни освободи от българите, както Путин освободи Асад от сирийския народ ?

97

Анонимен

преди 5 години

Днешните червени се гордеят с престъпленията и конгресите на родителите си.Мечтата им е пак да се върнат старите времена и пак да унижават народа, уж в името на народа. По-големи лицемери от тях няма.Уникална селекция наследствени престъпници.

96

Анонимен

преди 5 години

Стига сме им придавали излишна важност. Те не са някакъв фактор, целия свят ги игнopиpa, каква дискусия точно пък с руския посланик. С македонския няма ли да има по-интересно ще ми е?