35

Анонимен

преди 5 години

Обича ли крайбрежието ни? Подарихме ли го?

34

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Макаров: Защо убивате ?

33

ген. Радев

преди 5 години

Долна и гнусна лъжа е, че съм на заплата към Кремъл... - на хонорар съм...

32

Истината е, че

преди 5 години

Тука някакъв ненормалник твърди, че Германия е изгубила ВСВ, защото нашата армия не е помогнала на германската, тоя е за лудницата

31

до БЪЛГАРСКИ ШОВИНИС

преди 5 години

на кого ще се зъбиш бе ***, я си погледни историята, от 1330 годишно съществуване 700 г си бил роб. А и сегашното ти самоопределение като българин в сибствена държава е по милостта на великите сили и техните игрички.

30

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Баце да не се кани да сдава поста,та гледа да отмести Радев?А на Цвъки му се иска май да стане премиер?Пази Боже!"Ако Баце ще се оттегля и става президент-моментът за това е изпуснат.Тоя 50+% вече посмъртно не може да получи!То и 40% не може,ама няма значение.Борисов не може да живее(дори физически) без премиерския пост и ще драпа до последно!Същото се отнася и за ГЕРБ-края на Борисов е край на ГЕРБ и обратното.Цецо само би ускорил това-страшна омраза има към него!

29

Анонимен

преди 5 години

"И в двете световни войни България е била на страната на Германия и против Русия, затова сме претърпели две национални катастрофи със загуба на територии, а третата нац. катастрофа предстои"Претърпяли сме ги двете национални катастрофи защото сме предали гepманците. Хитлер на два пъти - човека иска да си дадем eвpeите, тука разни бaлъцu излизат на протести с плюшени мечета! Втория път - Хитлер иска да му пратим подкрепление в русия.. и отново предателство от нашите политици!

28

Анонимен

преди 5 години

що си мислите че някой се интересува от обикновените руснаци от Бя. Че чак пък и да ни завиждат ...е за Слънчака и Златни може, щото Крим е камънак.

27

Истината е, че

преди 5 години

И в двете световни войни България е била на страната на Германия и против Русия, затова сме претърпели две национални катастрофи със загуба на територии, а третата нац. катастрофа предстои

26

31, не си реалист!

преди 5 години

Ако беше реалист, щеше да знаеш, че ако не е била Русия, сега нямаше да я има България, вероятно щеше да се нарича северна Турция. В 21 -ви век сме, а още има *** кратуни, които не си познават историята!

25

до 33 истерик

преди 5 години

Не зная дали си истерик, но при всички случаи си невеж. Основната причина да нападнем армията на Сърбия и Гърция,е...увереността на генералитета в БГ, че ще ги победим много лесно. Нещо повече, военните са нападнали двете държави , без да имат за това санкция от политическото ръководство на държавата ни. Др. Радев, твоят президент,преди време каза нещо подобно, но и той като теб, не е чел история, а повтаря само заучени клишета.

24

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименЗа отношенията със САЩ отговаря само и единствено Цецо!Никой да не е посмял да задава въпроси на патроните му!Не че ще отговорят,де....

23

истерик

преди 5 години

За беломорска Тракия се сърдете на Фердинандус,който тръгна на междусъюзническа война срещу всички съседи и не съумя да се възползва от успехите на балканската война.Винаги сме имали късмет с "политици".

22

Анонимен

преди 5 години

Франсетата са измислили комуната по време на Великата френска революция.Но тя е за духовно извисени и нематериални хора,което няма как да се случи в дяволското общество,в ,в което парица е царица.А ние всички тук не парлем ву франсе.Днес думата комунис е аргумент и опорна точка за крадците.Такова нещо не е имало и нема.

21

жалък народ

преди 5 години

"Министрите ми са англофили, генералите - германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил." цар Борис III

20

Анонимен

преди 5 години

РУСОФОБА ИМА К Р А С Т А, В Ъ Ш К И, Г Н И Д И, А Г Ъ З А СИ Г Е Й С К И-Г Л И С Т И. И ХЕМОРОИДИ

19

Анонимен

преди 5 години

РУСОФОБИТЕ ГЪЛТАТ С. П. Е. Р. М. А

18

НЯМА НИЩО ПО–ЛОШО

преди 5 години

от умствено недоразвит русофоб, с елементарни знания, но и той с претенции, че някой друг у е виновен, че не може да се докаже в обществото. Преди им пречеха комунистите, сега руснаците, утре ще са марсианците

17

Петров

преди 5 години

А Цветоний Цветанов и БоКУ обичат ли България или са основмо за Америка?

16

Анонимен

преди 5 години

РУСОФОБИТЕ СА Д У Х А Ч И, ГЪЛ ТАЧИ НА ***, ЯДАЧИ НА Л А Й НA