25

XXX

преди 5 години

До ДодоГ лупак загубен, американците ли са виновни, че четвъртата по залежи на нефт страна в света тъне в мизерия, или червения *** и *** му.Сигурно и на тебе американците са ти виновни, че 45 години си вървял назад, а не мръсните, крадливи, негодни ***!!!

24

Анонимен

преди 5 години

А наши емигранти, стотици хиляди, не работят ли в плантациите на Великобритания и Испания???

23

Анонимен

преди 5 години

ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ НЕ ИДВАТ САМО ОТ РУСИЯ.

22

ЕМИГРАНТИТЕ

преди 5 години

ТЕ БЕРАТ КОКА, НАШИТЕ МИЯТ ТОАЛЕТНИ И БЪРШАТ Д,ЪРТИ З,АДНИЦИ.

21

Анонимен

преди 5 години

зАЩО ДОСЕГА НЯМАШЕ СТАТТИИ ЗА КОЛУМБИЙСКИТЕ БЕРАЧИ И ПОДУТИТЕ ИМ РЪЦЕ? Днешните медии лъжата, преиначаването на истината, вместо информирането пропагандните напъни, много повече лъжат от обикновените хора в интернет. ей заради такива статии сме на 111 о място по медийна свобода, впрочем претендиращите да са демократични щати са на ..40 място.Абе кво става върви ли страежа на магистрала Струма от тайната фирма без още да е почнала обществената поръчка?

20

ЗАПАДНИ ЛЪЖИ ОТНОВО

преди 5 години

да бе Мадуро е виновен, че загуб ените хора поддали се на западната пропаганда, че в Колумбия е рай и ще намерят работа се оказват роби на наркобароните, които поради съпорта на щатите БЕЗНАКАЗАНО СИ СЕЯТ КОКАТА. Както и в Афганистан, уж американците където отидат и се удря престъпността а то по случайност в страните техни сатеилити се поддържат 90 процента от наркосуровинния бизнес в света. Защо в Афганистан където е голо и маковите полета са ясни щатите не ги унищожанат??????офишълФЕЙКНЮЗ

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКойто се поддава на диверсионната пропаганда, вижда демокрацията на яве.------------Ааааа, много добре казано!!

18

Анонимен

преди 5 години

Който се поддава на диверсионната пропаганда, вижда демокрацията на яве.

17

ДртПрч

преди 5 години

Абе щом черната робия при наркотрафикантите е за предпочитане пред червената мизерия при Мъдуро, смятайте за какво става дума във Венецуела!

16

Франко Генерало

преди 5 години

До пецатаИ този път Сатанистите с носове като куки, които са се впили в смъртоносна хватка в световната политика с влиянието, заговорите и лобитата си, са напът да забъркат война, от която правят много пари. Не случайно 105 различни държави в историята на човечеството са ги гонили с твърда ръка от териториите си! Дано не успеят! Дано Тръмп им устои!

15

пецата

преди 5 години

Подобен род новини с цел подготвяне на общественото мнение бяха и за Ирак, Либия, Сирия преди сащ да отидат и да "спасят" народа(нефта) от местния "диктатор"

14

Додо

преди 5 години

"пише Франс прес"---------------------------Ясно - разбирай "поредната пропагандна статия в името на Новия Световен Юдейски Ред"! Ох, горките, венецуелци, Мадуро ги трови с отровен газ (оп, пардон, това беше от агитматериалите за Башар Ал Асад), бързо международна коалиция да ги избомби и да им вземе кладенците с петрол и да им донесе така жадуваната демокрация, даже не демокрация, ами Демокрация, защото тази убавинЯ е задължително да се напише с главна буква! Министър Захариева, нали така???

13

Анонимен

преди 5 години

До До 18Абе тя, неговата оставка, е оперетна, защото го връщат и го посаждат като в саксия, покровителите му. Но че опозицията е боkлюк си е чиста истина. И ежедневно го зоказва.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами "нещастните" емигранти да са си стояли във Венецуела, "ощастливена" хуманно и благородно от санкциите на САЩ срещу нея, да са се потрудили да и помогнат, а не да бягат, точно в период, когато тя има нужда от нея, срещу зловеща държава, на която иначе не лошият, макар и сбирщина, народ, не иска да разбере, че сравнително доброто му жизнено равнище се дължи на ограбването и мъките на други, по-малки и слаби народи.

11

V

преди 5 години

Вярно ли е че Бойко тиквата и Мадуро са братовчеди ??? Щото и от тиквата емигрираха милиони ;) А у Колумбия колко плащат ? А тва зеленото не вирее ли и у нас ???

10

Анонимен

преди 5 години

Един венецуелец каза по телевизията, че повече не иска да живее като в концлагер.

9

До 18

преди 5 години

Бойко 2 пъти си дава оставката и ви дава шанс да се изявите. Какво е виновен той че опозицията не става за нищо?

8

Анонимен

преди 5 години

Умните и красивите искат като нашите , да подгъзувaт на краварите.Намерили са начин-нали е за тях коката.Значи са щасливци.

7

ДртПрч

преди 5 години

Е, по-добре на черна служба при наркотрафиканти, отколкото в червената мизерия на Мадуро.

6

?

преди 5 години

Нали ги дъвчат тези листа колумбийците. Като го чета все едно коприва бере. А на езиците нищо им няма