64

Анонимен

преди 5 години

От известно време в нашите медии непрекъснато ни обработват, че сега вече всичко се нарежда идеално и не ни остава нищо друго освен да се радваме.И гърците не го искаха името и македонците, ама нали искат да ги набутат у НАТО, загърбиха и референдум и протести и решиха, че всичко е прекрасно. А само доведоха до ново още по-голямо напрежение. Решили са, че народите са ***.оти и могат да си правят каквото си искат с тях.

63

Анонимен

преди 5 години

Абе сърбите нищо не завземат. Като са я завзели сега защо не я владеят?

62

Анонимен

преди 5 години

Северно-македонците говорят на югозападно-български, а в столицата си имат статуя-паметник на баш централен грък. Има нещо сбъркано там.

61

Анонимен

преди 5 години

Е през 1944 г. влизат в състава на Югославия като югославска република. Разбира се Коминтерна ги създава изкуствено. Нация създадена със заповед от Коминтерна.

60

Анонимен

преди 5 години

Сърбия напада България в гръб през 1330 г. при Кюстендил и Благоевград, когато България се бие с Турция и така завземат Македония.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Не е през 1944 г. Още през 1844 г. гърците ги лъжат, че са македонци като използват , че Гърция и Српска се освобождават и искат да заграбят бг територия.

58

Анонимен

преди 5 години

Влязох в македонската укипедия да видя какво пишат те самите за езика си. И какво се оказа? Първата граматика на съвременният македонски език е издадена през 1880 г. познайте в кой град?В македонският град София... Сега столица на България.

57

Анонимен

преди 5 години

Ще трябва да сменят и валутата на северен македонски долар.

56

БJРМ

преди 5 години

Все тая как се зоват.

55

Анонимен

преди 5 години

Ачо се е именувал Македонски, *** такава нация като македонци е немало. И до днес се спори какви точно са били "македонците" на Ачо.Ачо е израснал под гръцко влияние, и затова после навсякъде в завладените територии е налагал гръцката култура характерна за онова време.Не е бил славянин и не е говорил славянски език, който сега говорят "македонците".Изведнъж през 1944 г. се появява от нищото някаква държава, която дотогава не я е имало с някакво население, което се именува "македонци".

54

Александрос Филиппос

преди 5 години

Метро+скоп, Телескопос, КалейдоСкопика / Скопос, МетеорологСкопос, МетеоСкопика ++ МетеоритоСкопика/Скопиа !

53

Анонимен

преди 5 години

На новите табели да разпечатат само "Република_________" и всеки да си пише каквото си иска на празното място. И без това тази смешна и измислена държава няма никаква идентичност.

52

Анонимен

преди 5 години

Най-правилното решение на проблемите в Балканите е изкуствено създадените държави като България да се разфасоват и поделят между съседните народи, които имат традиции в управлението на държави. Руснаците миналата сряда им подариха държава на българите, и виждаме крайния резултат за една седмица - кенеффистан, океннзан до върха на комина!

51

Анонимен

преди 5 години

В български вариант тази табела е "Никога Република Македония. Винаги област Македония в България".

50

Смехурко

преди 5 години

Явно някои предпочитат републиката да е Бивша...

49

Анонимен

преди 5 години

Това на герба им Еверест ли трябва да е?

48

gunyu

преди 5 години

Кой си кръщава държавата с географски посоки. Македония с това име може да има претенции към Гърция само. Южна македония е в Гърция. И Гърците претенции към Северна маке. Към БГ претенции никой не може да има

47

extremist

преди 5 години

НЕ ПОДКРЕПЯМ МАКЕДОНЦИ ЗА ЕС

46

Анонимен

преди 5 години

Потомците на истинските българи, които са най-близо до българите на хан Аспарух като език, традиции и обичаи са турското население по Делиормана. Всички други, които говорят на източния диалект на македонския език са славянизирани турци.

45

extremist

преди 5 години

ИСТОРИЯ В МАКЕДОНСКИ СТИЛ:ВСИЧКИ МАКЕДОНЦИ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ ПРАБЪЛГАРИТЕ.................................................НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО МАКЕДОНИЯ.АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ И ТОЙ Е ЧИСТ БЪЛГАРИН