122

До Solar..

преди 5 години

Трябвало е като начало да изучищ как се пише 126 милиарда и 82милиарда,а то и с цифрите си зле и думите не правилно пишеш.То и Мексико е с тях,но виж как не е добре там както в Япония и Германия,та дори и Португалия която е в ЕС и била без "соца" не е живее както японците .... и колко други страни има които са със САЩ,но нямат техните резултати.А защо е тъй,то би ми било интересно да чуя твоето виждане за това.)

121

Solar Power

преди 5 години

До 145: Напълно си прав. Българина трябва да мисли като Тръмп. България преди всичко. После всякакви америка,русия и други. Трябва да мислим за собствения си интерес и независимост. Трябва да постигнем независимост от енергетиката и от долара. Можем да започнем с енергетиката и да си копаем шистак ! Точно както направиха американците и в момента от най-големия вносител се оказаха най-големия износител :) Така е, защото Америка преди всичко. А ние слагаме Русия или Америка преди всичко !

120

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане. Източноевропейците масово ненавиждат Русия заради червеното робство което им наложи. Китай е много различна цивилизация, базирана на деспотизъм и робство, освен това Китай вече е в икономическа криза защото стотици хиляди западни предприятия се връщат обратно или отиват в Индия, Виетнам, Бангладеш където работната ръка е по-евтина.Няколкото трола, които пишат в този сайт не са представителна извадка за мнението на българите. Българина иска в ЕС и имигрира на Запад,а не в Рус

119

Solar Power

преди 5 години

Явно и модера е фил защото трие числа които са истина и са извадени от статистиката :)Хах колко е смешно, но пак го казвам:Япония,Германия,България загубиха ВСВ. Първите са под американско "робство", България е все още под руско такова. БВП на Япония, 4.8 трилион при население 126 милиона, БВП на Германия - 3.7 трилиона при население 86 милиона, БВП на България 56 милярда при население 7 милиона. Кое робство е по добро ?

118

Solar Power

преди 5 години

Нека всякакви фили да ме оборят с други цифри за година 2017-та :)И не не си мислете,че обичам някакво робство. Не се кефя нито на американците нито на руснаците. България преди всичко останало както казва Тръмп !Но все пак живота ми е само един и предпочитам да го изживея 6.5 пъти по добре, а вие ?

117

Solar Power

преди 5 години

За руските *** и фили всякакви ще опростя сметката.Просто ще разделя на 10 цифрите за Япония и Германия.БВП Япония - 487 милярда при население 12.6 милионаБВП Германия - 367 милярда при население 8.2 милиона.Тоест за глупавите последователи на каквото и да е простичко: Ако България имаше 8.2 милиона население трябваше да има продукт от 367 милярда. Ние сме 7 милиона и имаме 56 милярда. Тоест ако бяхме под американско робство бихме живели 6.5 пъти по добре :)Всичко е математика и цифри.

116

Анонимен

преди 5 години

До САЩ вънСащ са добрите. Световно зло е Русия.

115

Анонимен

преди 5 години

А глобалното "госте" пък, цели да првърне Европа в Африка и Азия едновременно ?!

114

Мнение

преди 5 години

От днес заповам да купвам само и еднствено стоки от Китай и то от компании в които америкаските престъпници няма дял

113

До: Китай 141

преди 5 години

Филмът "Приятен ден" на Лю Цзян, в който се критикува капитализмът в съвременен Китай, участва през 2017 г. в Берлинале, е забранен, изтеглен е от програмата.От 2016 г. в Китай има закон за забрана на филми, чието съдържание се счита за уронващо "достойнството, престижа и интереса" на страната. Та до тук с критиката на Капитализмът.Американското "Министерство на истината" - в действие, и то в Китай.Но пак казвам: народите на Източна Европа - четат.

112

САЩ вън

преди 5 години

сащ са световно зло .Всеки опълчил се на престъпната империя е ГЕРОЙ

111

Анонимен

преди 5 години

140- КОЙ ПЛАЩА ТАЯ ЦЕНА- МИН ЗАПЛАТА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- ОКОЛО НАШАТА И НАЙ МНОГО МИЛИАРДЕРИ ХАРД КОМУНИСТИ. АБЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ И ТЕХНИТЕ КОМУНИСТИ ОБИЧАТ ПАРИТЕ КАТО НАШТЕ- Я ГИ ВИЖТЕ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТИ- ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ И КРАДАТ В ИМЕТО НА БЕДНИТЕ- СПРЯХА ИМ ЕВРОСУБСИДИИТЕ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ.

110

До Европейка

преди 5 години

Братът на Кабът е бивш президент на "Плодовата компания" - братята са заемали висши държавни постове в САЩ, Хил САЩ посланик става става член на упрв. съвет на компанията.Айк и Дълес решават да свалят законно избраният президент, 1954 наемници на ЦРУ нахлуват в Гватемала от Хондурас и Никарагуа.Арбенс вижда, че съпротивата е безсмислена и подава оставка.Операция "Успех" на ЦРУ води до смъртта на СТО ХИЛЯДИ.По същото време Че Гевара става свидетел на събитията, след което Че защитава Куба

109

Анонимен

преди 5 години

Пиндостан се смалява всекидневно пред могъщите си конкуренти Китай и Русия .

108

Един от Северозапада

преди 5 години

Айдееееееееееее.....Отиде хъбчето на Баце пак, отиде и рестарта на Белене.Трябва и да кротуваме, че току виж, НС му хрумне, че Ф16 са морално остарели и прегласуват "доброзорно" ,купуването на 16 броя Ф35, една космическа совалка за междузвездни войни, и един самолетоносач за Язовир Искър. Така я! трябва да сме стабилни и предвидими! А, за малко и да забравя-20-30 уснановки "пейтриът" , по Черноморското крайбрежие, че Русия се готви да го анексира, и води хибридна война, трови наред.Шизофрения.

107

Анонимен

преди 5 години

Голяма паника е обхванала фашингтон .Отива да подготвя майдан в Будапеща .

106

До: Европейка

преди 5 години

Понеже обичам да им показвам "белите ризи" на САЩ.Пъмпи кажи нещо за Гватемала: До 1944 Гватемала е управлявана от Диктаторът подкрепян от САЩ Хорхе Убико. 1950 са проведени първите честни избори, народът избира Гусман.Медиите в САЩ го наричат "тумор, и комунистически тиранин". Гусман иска да върне земята на народа 60% от земята е на 2% богати. Изправя се с/у "плодовата компания" lвладееща кораби, пристанища, железници, бананови плантации. Плодовата компания - основен акционер Джон Кабът!

105

extremist

преди 5 години

САЩ Е ВРАГ НА ЕВРОПА

104

Анонимен

преди 5 години

Нещата са представени огледално. Не е дали Русия и Китай искат, а дали Централна Европа иска. За държава изповядваща комунизъм е изненадващо толерантността на Китай към други форми на управление в другите държави. Дори в самият Китай се толерират 2 системи. От друга страна западните "демокрации" не толерират съществуването на други политически системи по света освен техният тесногръд прочит на "либерализма". Май пак ще има дебат за ценностите но истинските, а не фалшивите.

103

Европейка

преди 5 години

Обикаля да ни пробута техния шистов газ.Има ли още *** да мислят,че им пука за нас.Германия има 15 000 фирми в Русия.За тях парите,за нас санкциите.В Централна Европа не са примрели от любов към Русия,но тя е голям пазар.Всичко е икономика,защитават си интереса.Да не се женят за Путин,че да го обичат.Политиката е продължение на икономиката с други средства-Маркс