142

Анонимен

преди 5 години

Вече и китайски *** ли има? Толкова сте ми смешни, не мога да си представя какви мизерници сте в истинския живот.

141

extremist

преди 5 години

САЩ се страхуват от нарастващото влияние на Русия и Китай - САЩ Е ОСНОВНИЯ РАЗРУШИТЕЛ НА ЕКОСФЕРАТА НА ТАЯ ПЛАНЕТА....СЛЕД 30 ГОДИНИ ФИЛМА ЩЕ БЪДЕ: ВСИЧКИ СРЕЩУ САЩ.....ДЪМБ ТОГАВА НЯМА ДА ОТГОВОРИ ЩО ИЗТЕГЛИ САЩ ОТ ПАРИЖКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА КЛИМАТА...ЩЕ ПИТАМЕ ДЪЩЕРЯ МУ

140

Анонимен

преди 5 години

Този Помпео както повечето американци, явно е бил слаб ученик по география!? Русия е в континента Европа

139

само констатирам

преди 5 години

Какво каза този търбух на Орбан, запътил се от 40 хил. километра, за да го наставлява, че бил много близък с Русия.Ами нали капиталистите ни учат , че "интереса клати феса".Защо трябва да се натрапва чужд, винаги интерес на американските корпорации, върху целия свят?Това е нагло и противно, от позицията на силата, звучи като мутренска заплаха.Това ли е цивилизационния избор?Може да ни накарат да лаем като кучета.Осъзнайте се за какво иде реч, демагогията, също като демокрацията са блъф.

138

extremist

преди 5 години

КАКЪВ Е БЕНЕФИТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ САЩ

137

Анонимен

преди 5 години

До преднияНемците дават 27% от париците с които Боко строи магистрали пречиствателни станции, стадиони, градинки, санира сгради и т.н. Така че айде не ни обяснявай какви егоисти са немците. Същото важи разбира се за магистралите в Полша, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и останалите източно европейски държави. На Гърците им опростиха заеми от 100 милиарда евро същите тези егоистични немци.

136

Анонимен

преди 5 години

До МишоЧрез Северен Поток 2 Германия подкопава сигурността на Източна Европа. СП2 е геополитическо оръжие чиято цел е руско влияние в Германия, газов монопол и разделение между европейците. Дефакто ако СП2 бъде реализиран Украйна ще остане без газ. Късоголедството на немците е пословично, а най-плашещото е, че за да угоди на концерните си, Меркел е напълно готова да продаде интересите на Източна Европа. Общ дом с егоисти като немците трудно се прави. Солидарност има, но само когато им изнася.

135

Анонимен

преди 5 години

А бе Тръмп нали искаше да закрива НАТО и ЕС, сега изведнъж се загрижили за НАТО и ЕС. Смех!

134

Анонимен

преди 5 години

Интересното е че и Пекин и Москва са влезли в световната политика благодарение на монголите. Пекин става столица на Китай след монголската окупация на Китай, както и Москва станала столица на велико княжество създадено от монголите.

133

Анонимен

преди 5 години

До МишоГермания дължи следвоенното си съществуване на САЩ, които спасиха западната й част от комунизъм, а по-късно съдействаха за създаването на капиталистическа ГФР. 10г. по-късно Германия се радваше на най-високите стандарти в ЦЯЛАТА си история. ГФР произвежда мерцедес, а ГДР - трабанче и до днес са зле. Друг пример е КНДР и Корея. Сдушването с Русия до нищо добро не води - вижте Беларус, Молдова или Казахстан. Германия нищо добро няма да види от алъш-вериш с руския олигархичен октопод.

132

...

преди 5 години

По добре роби на руснаците отколкото на джендърите от Европа ... нали много ни уважават защо ни плащат 2-3 пъти по малко от на останалите ? ? ?

131

Мишо

преди 5 години

До Анонимен 152 Сам го казваш, че България трябва да гони своя интерес и сам си противоречиш! Защо България да греда само на запад, за да стене като кон с капаци ли. Отвори си очите и виж какво правят държави като Австрия, Унгария и Германия и се събуди. Да отстояваш националните е да взимаш най-изгодните решения за страната. А не сляпо да следваш някаква посока!

130

Мишо

преди 5 години

Значи доста пари са почнали да губят! Господа просто-американци. Естествено е да се развива търговия със съседи и с тези които те привличат не със шантаж, а с добри оферти. Отдавна сте забравили какво означава думата Сделка - това е и двете страни да са доволни, а не само едната!

129

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerБългария трябва да гони своя интерес, а той е в ЕС и НАТО. Българите не мигрират в Русия, българите ходят на запад. Българите гласуват за проевропейски партии. Това ясно показва, че българския народ е прозападно настроен. В същото време руснаците бягат в България. Няма как да ни служи за пример страна която сравнена със Запада има мизерни заплати и пенсии, мизерна икономика (БВП колкото тази на Италия в криза), няма демократични или правови традиции. България - далеч от диваци.

128

123

преди 5 години

Пекин и Москва когато са започнали да правят политика вас ви е нямало на картата още дори сте нямали идеята да унищожете местното население да не говорим че прароднините на този сигурно са били на път за тръстиката политиката която водите вие в старите книжки се нарича завоевателна и всичко е защото сте беднИ на полезни изкопаеми затова се мотаете и във Венецуела заради нефта

127

мазепа

преди 5 години

До М даТова че 25% от българите ги няма е геноцид ли? И защо ги няма. Къде са? В някой лагер? Или по-добре да не обясняваме. Само шестокласник и *** може да се хване на болшевишките ти манипулации.

126

мазепа

преди 5 години

През 13 век земите на днешна Русия и Китай бяха обединени от Чингизидите. Те направиха доста погроми в Европа нападайки Киев, Полша, Унгария, България. Дори на българския престол в Търново за една-две години е сложен чингизида Радев, пардон Чака.

125

М да

преди 5 години

САЩ какво правяъ в България. Едиствено и само провалят всички изгодни за България проекти. ЮП,Белене...... Пречат на китайските инвестиции....Да не говорим че имат окупациони бази които пазят престръпният евроталнтически елит който извършва най-жестокият геноцид над Българите....... 25% от населението на България го няма..... България е превърната в държава от третият свят....

124

не може да бъде!

преди 5 години

Много специалисти вече говорят открито за какво става дума.Можем да се каже,че в историята на Русия има 4 типа държавно ръководство- този на Иван III/Грозний,/на династията Романови,болшевишкият Ленино-Сталинов и сега се очертава модела Путин.Проблемът се състои в това,че западният елит изпитва панически страх от този модел.В историята общо взето западните държави винаги са имали идея как да противодействат,а сега нямат,въпреки,че Русия не представлява нито голяма сила ,нито голяма заплаха!?

123

До 144

преди 5 години

до 144..... Защо даваш пример с Япония и Германия . Я дай пример за още дестки държави унищожени буквално от САЩ. Цяла ЮА е низ от войни и диктатури на САЩ България имаше по-развито общество индекс на човешко развитие беше много по-близо до Япония и Германия преди 89та отколкото сега.Разликата беше СССР хубав лош си плащаше за да бъдем в неговата сфера и рзвиваше нашата икономика с технологии .Имахме осигурен пазар .Как САЩ плащат за това в момента. Запада реално пазритира върху нас