12

Циник

преди 5 години

Много са прави колегите по-долу! Значи - защото рома е ром - му се полага общинско жилище ... а българина - да се оправя!Дискриминацията на изчезващия български етнос - продължава с гаври , като тази!Какво да кажа - ние българите - сме като брашнян чувал - колкото повече го изтръскваш с тоягата - повече пуска! А ромите ? Ами ромите "анексират" общинска земя - и вместо да ги съдят( както биха съдили българин позволил си такова нещо ) те им търсят - общински жилища! Горд, че съм българин - ирон

11

Анонимен

преди 5 години

Може ли да се самоопределя за ром?

10

Анонимен

преди 5 години

Евала, евала... Изгонихте ги от селото, докарахте ги в града, че и на аванта им намерете жилища. А българите цял живот изплащат заеми или наеми за да се сдобият с такова или с години отлежават по списъците за общинско жилище... Избори идат, да са ви честити гласовете, ГРОБ-аджии

9

Анонимен

преди 5 години

А защо не потърсят общински жилища на нуждаещите се българи. Или за държавата .. са по - важни? PS Въпроса за жалост е риторичен.

8

Анонимен

преди 5 години

Търся да си купя жилище на изплащане и да се заробя за 30 години на някоя банка. А на тия общински жилища им търсят. Аз не мога да се класирам за общинско, защото дохода ми е над минималната заплата... е ***. Обичам си Държавата!

7

Унуфри

преди 5 години

Давам пример със студентските общежития в Софийския квартал Гео Милев зад Зала Фестивална и Стадион Академик. Единия от входовете е Даден за общински жилища за социално слаби. Тези социално слаби 85% т...всяка седмица се обзавеждат с нови мебели , нови телевизори. Лично видях на 3 пъти да свалят минимум 50 инчови LCD-та. На преброяването тази година и аз ще се пиша ..., за да почна да взимам помощи и придобивки за всичко.

6

Дръжте

преди 5 години

се майни. Столипиново 2 се задава.

5

грозд

преди 5 години

и сигурно пак ще са на аванта и там. и от там ще ги изгонят хората !

4

..

преди 5 години

Здравейте, ние не сме роми но също сме бедни.Нямаме никаква собственост, а сме семейство.Може ли едно общинско жилище в Пловдив и за нас?Българи сме, но ако е нужно може да си сменим имената с ромски.

3

Анонимен

преди 5 години

А работа ще им намерят ли.

2

Анонимен

преди 5 години

О, ще ги правят граждани.

1

zeus

преди 5 години

Да бъдат намерени такива жилища и за всички българи, които нямат собствен дом. Не може на етнически принцип за едни да има, за други не!