6

Анонимен

преди 5 години

До lol до 3Глупости! В момента в който се заключи в кабината качва самолета на 45,000 фута, спира им кислорода и ония умират за секунди. То ако така се разбиваше врата Андреас Любиц нямаше да убие 150 човека.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе нищо не е скрила Малайзия. Капитан Захари Ахмад Шах тресна самолета в Южния Индийски океан. 100% самоубийство с послание: "А намерете къде е!"

4

lol до 3

преди 5 години

няма как да се случи подобно нещо, защото пилотите са 2-***. а и дори да успее да се заключи сам в кабината, самолетът е летял сума ти часове преди да изчезне...т.е. за това време все щяха да успеят да разбият вратата. самоубийство не се прави летейки 5 часа над океана, а се случва импулсивно като оня немец, който направо заби самолета надолу с главата.

3

САЩ СА ГО СВАЛИЛИ

преди 5 години

и както с боинга , свален от украинците над Донбас никога няма да признаят вината. Същото се случи и с уж либийския атентатнад океана. Осъдиха задочно либийски агенти, поискаха 10 млрд $ компенсации от Кадафи, накрая се оказа , че са замесени израелците и имали двоен агент при Кадафи....

2

lol

преди 5 години

още преди години стигнаха до заключението, че е най-вероятната причина за изчезването му е разхерметизация, вследствие, на което всички на борда са изпаднали в безсъзнание. до последно двигателите са връщали сигнали за разпознаване, което е показателно, че машината е летяла, докато е имало гориво, след това вече къде е паднала е друг въпрос...

1

бай ганю

преди 5 години

болните за конспиративни теории отново във вихъра си