26

Додо

преди 5 години

*** Христова, пишеш с толкова много правописни грешки, че дори да иска, човек не може да приеме насериозно писанията ти. Жалко е, че хора с такава ниска грамотност, имат достъп до обществени публикации! Все едно си се качила да един стил в тълпата и си си свалила гащите! Жалко!

25

Народна Просвета

преди 5 години

До eeeот културно масовици толкоз. робите кликат коментари квото им кажат, тия мачкат през бултра чужди писания и строят комунизъма. читалищна работа.

24

eee

преди 5 години

до *** Христова,авторката демек...Използването на гугъл транслейт води до очевидно смешни резултати...:Portside на английски означава ЛЯВ Борд,а не ,,пристанището''!!!!Пак добре,че не сте превели Starboardside като ,,звездната страна'', а като десен борд,което е правилно.А английският е може би най-лесният език.Ала това е само за успокоение...хахахаааааа

23

АЛА БАЛА ПОРТУКАЛА

преди 5 години

Нелка - на това 'ала' да му намалиш котировката в следващите статии.

22

Анонимен

преди 5 години

До до 18Как какъв е смисълът? В единият случай баща им е масов убиец - когато го направи директно. В другият случай - "може да се е разхермитизирал самолета" - както ти вярваш. Жалко е, че успява да заблуди теб и толкова много народ един перфектен план за самоубийство и убийство. И не е конспирация, а следване на фактите. Откъдето и да погледнеш фактите го потвърждават - перфектно е измислил всичко. А теорията за разхермитизация или пожар на борда издиша отвсякъде.

21

До 19

преди 5 години

Любиц е имал история с психически проблеми. Правил е и други пъти опити да се самоубие. На отиване от Дюселдорф Към Барселона пак е искал да тресне самолета, просто не е издебнал момента. Какъв импулс?? Бил си е го е наумил и го е решил много преди това. Не е имало нужда да изключва транспондера в неговия случай. Но Захари Шах го е измислил по друг начин. Кое му е сложното да проумееш? Как така някой ще иска да се самоубие и да убие други ли? Ами виж Egypt Air 990, същата работа беше този полет.

20

до 18

преди 5 години

И какъв е смисълът да го приземява леко? От какъв зор да го крие? Разбере ли се, че той е виновен директно му махат застраховката живот и семейството му увисва. Да не говорим, че роднините на жертвите ще ги разкостят от тормоз. С две думи - никакъв смисъл няма от тоя филм, в който си се вкарал, също както повечето конспиративни теории.

19

Анонимен

преди 5 години

Не може да е разхермитизация, нито пък пожар на борда. Ако пилотите са изпаднали в безсъзнание веднага, нямаше да прави всички тия чупки и промени в маршрута. Нямаше да го има перфектното летене по границата между Тайланд и Малайзия, нямаше да го има завоят над Пенанг (капитана е от Пенанг), нямаше на личния му компютър да открият пробни кацания в Океана.От всякъде си е самоубийство - измислено, планирано и упражнявано. Всички авио експети го потвърждават - Лари Ванс, Джон Кокс, Саймън Харди.

18

до 17

преди 5 години

Съжалявам, но не ...самоубийствата не са добре планирани. В повечето случаи са напълно импулсивни и хората захапват пистолета или се хвърлят я от сграда, я от мост. Онзи немския пилот също се заключи и директно разби самолета вертикално, не е летял 5 часа над Европа, не е изключвал транспондери и кислород и т.н. Има клипче в интернет и на един китайски шофьор, който го напада жена и директно хвърля рейса през моста...Рядко някой се самоубива жертвайки други хора, какво остава да го планира така.

17

Анонимен

преди 5 години

....Фарик е вторият пилот. И много внимателно го е приземил, за да има максимално малки отломки. Боингът е на дъното на океана, в относително големи парчета, ако се види флаперонът дето намериха на Реюниън, точно е бил екстенднат, т.е. дръпнат и водата се е удряла в долната му част. Ако беше ghost flight, както някои експерти твърдят щеше да има много парчета, да е пълно с отломки и досега да го бяха намерили.

16

До 15

преди 5 години

До до 11 и 12Нищо подобно. Самоубийствата са много добре планирани, никой не решава просто хоп ей така да умре. Всеки самоубиец го е обмислил внимателно, как, къде и кога да сложи край на живота си. Обмислил го е и кап. Захари Ахмад Шах. На тренажора си в тях е разиграл различни тракетории до Южния Индийски Океан. Изключил е транспортера точно на границата между Малайзия и Виетнам. Внимателно после е минал по предварително зададения маршрут. Обмислил е как да се отърве от Фарук Абдул Хамид...

15

до 11 и 12

преди 5 години

4. ...освен това има маски и дори на пътниците да не им паднат, то екипажа си има собствени с много повече кислород - отново никакво съобщение или аларма не са изпратени.5. Значи, ако е неконтролируемо падането, ще има безброй отломки...еми че те какво са намерили? Да не го приземил някъде цял, с мъртвите хора на борда? Намериха някакви части и то не много, точно както би станало би катастрофа.

14

Анонимен

преди 5 години

До до 11 и 12Информацията за това мониторче идва от кокпита, който се контролира от пилотът. Гледаш това, което ти покаже. Ако иска може да ти покаже, че си над Антарктида, макар да не си там в дейсвителност. Въпросът е, че никой не е успял да види това, защото пилотът в пъкления си план го е предвидил много внимателно и всички отдавна са били в безсъзнание, включително и втория пилот.

13

до 11 и 12

преди 5 години

3. В голям филм си се вкарал с тоя кислород-това да не ти е игра, да натиснеш копчето и да изчезне и после пак да го пуснеш? Това е процес, точно както е моята версия-никой не е разбрал, че има разхерметизация и хората постепенно са изпаднали в безсъзнание.Те не умират-на 10км има кислород, но не достатъчно.4. Не съм психолог, но статистика си го сочи това - рядко самоубийството е планирано в рамките на часове, какво остава с други хора. Обикновено става за минути, в момент на умопомрачение.

12

до 11 и 12

преди 5 години

Твърденията ти са абсолютни спекулации и няма почти нищо вярно в тях.1. 300 човека за толкова време все някак щяха да я разбият..или поне някой щеше да изпрати смс или да се обади по телефона. Нищо такова няма регистрирано.2. На всяка седалка си има мониторче, на което си вижда на къде лети самолета и какъв му е курса.

11

До 9 и 10

преди 5 години

3. След като се спре кислородът, той се спира за секунди докато измрат пътниците, след което си го пуска и има достатъчно за целия полет.4. Ти психолог ли си, че да знаеш защо е тръгнал да се самоубива. И защо по тоя начин. 5. Причината да има толков малко остатъци от самолета е, че е имало Smooth Landing, т.е. самолетът е бил контролиран до последно. Лари Ванс защитава точно тая теза. Ако се беше разбил с огромна скорост (т.е. да е неконтролирано), щеше да е на над 2 милиона парчета.

10

До 9 и 10

преди 5 години

Tи не слушаш фактите, ами търсиш рационални причини в нерационалното.1. 300 човека не могат да разбият такава врата. Нямаш идея как са защитени и заключени. 300 човека няма как да я напънат просто, защото тя е малка като площ. С чукове и брадви ще почнат да я блъскат ли? 2. Тия 300 човека изобщо не са се усетили накъде е летял самолетът. В момента в който Захари се заключва в кабината, той е Царя на полета. Спира им кислорода и на такава височина всички са в състояние на хипоксия. Няма въздух

9

до 8

преди 5 години

Няма никаква логика да е искал да се самоубие. Пак казвам, това се случва импулсивно, а не летейки 5 часа с 300 невинни мъже, жени и деца зад теб. Единствената евентуална причина, която дадоха бяха дългове...е то хубаво, ама ако се докаже самоубийство застраховката му живот се изпарява и семейството му си наследява дълговете му. Тази версия е подкрепяна от компанията, защото така не носят отговорност, а ако докажат неизправност, може и да ги закрият.

8

до 7

преди 5 години

не се разбива лесно, за това и немецът успя да свали самолета, но няма как 300 човека да не могат да разбият вратата, след като самолетът 5 часа лети в грешната посока. А такова нещо като спиране на кислорода на пътниците не съществува. Ако се спре, той спира за целия самолет, вкл. и за пилотите, които имат маски за по 30-40 минути...а не за 5 часа летене...За това казах, че най-вероятната причина е разхерметизация - имаше подобен случай в Гърция - провери го: Хелиос полет 522.

7

Анонимен

преди 5 години

Първо изключва транспондера и то след като е на границата между Малайзия и Виетнам. И точно тогава свива на югозапад, после лети на границата между Тайланд и Малайзия, много хитро, после завой над Пенанг, 280 мили на запад и свива към Южния Индийски океан. Никакъв пожар, никакво случайно сваляне - пилотът е направил перфектното самоубийство!