19

Анонимен

преди 5 години

Шорошопитеците дума не могат да обелят и наблягат на минусоването в стройни комсомолски редици.

18

Анонимен

преди 5 години

Егати "новичока" до сега никого не отрови.Егати шпионите неможаха ли прокто да ги гръмнат.Този Гебрев стар ,мазен комунист-капиталист,защо ще го тровят?

17

русофил=предател

преди 5 години

Русoфилиcтиците изпълзяха от дупките си. Ако бяха в лагер Белене събрани както народната власт събираше инакомислещите нямаше да имат интернет и да пишат спуснати глупости по форумите.

16

Ала_Бала

преди 5 години

Когато има проблеми с Брекзит - Скрипалите. Има проблеми с ГЕРБ - вадят Федотов. Смешни политици!

15

Анонимен

преди 5 години

Заприлича на схемата по поръчката за предателя Георги Марков. И двамата са имали смъртни присъди.

14

Анонимен

преди 5 години

Шорошките взеха да се изпускат и замириса. Като едни видни демократи смятат никой не може да има друго мнение освен тяхното. И ако мнението на някой се различава от тяхното то той е "червен" и "комунист" и т.н. Нормално държане около 30 години вече. Тоест съвсем не е нормално. Явно не им е дадено да могат да разсъждават.

13

Голем смех

преди 5 години

Сега, за да доразвием сценария, нашите смешни служби трябва да намерят за тези дати трима отровени. В краен случай някой припаднал наркоман или алкохолик.

12

Анонимен

преди 5 години

Баща на две деца от Разград се заля с бензин и се запали, отчаян от мизерията в която живеело семейството му.

11

Анонимен

преди 5 години

Да ме извиняват нашите "разузнавачи" и ингилизките ама да ми разправят на мен, който съм лаик, че ще се разхождат разни тайни агенти навсякъде по света изпълнявайки различни задачи под един и същ "псевдоним" е доста комично и несериозно твърдение. Още по-смехотворно твърдение е, че един и същ аген участва в "отравянето" на различни хора в различни държави. Просто е несериозно.

10

НАТО ОТАН

преди 5 години

Санкции до дупка и военни бази в Украйна и Прибалтика, както и американски самолетоносачи патрулиращи в Черно море и нагия руснак ще се научи къде му е мястото.

9

Анонимен

преди 5 години

Темата още е в зародиш, а рушкоговорящите веднага се идентифицирахаЛистчетата са раздадени, 50 репортнати публикации трябват.

8

Калеко Алеко

преди 5 години

Темата още е в зародиш, а рушкоговорящите веднага се идентифицираха ... "Спящите клетки" във форума веднага се събудиха и матросовците заеха немедлено местата си на амбразурата ... !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Тази притоплена манджа около случая Скрипал е една жалка комедия.Търсят тука под вола теле по един странно невъзмутим и нагъл начин.

6

И кво праим сега?

преди 5 години

Няма данни бизнесменът Емилиян Гебрев да е бил отровен като Скрипал. В кръвта и урината му не са открити следи от т.нар. "новичок". Изследванията са на независима частна финландска лаборатория и на българската съдебно-медицинска експертиза.Това стана ясно от изнесената фактология по случая от главния прокурор Сотир Цацаров, който заедно с посланичката на Великобритания Ема Хопкинс се срещна с премиера Бойко Борисов.Тоест поредната лъжа на Англия не мина.

5

Анонимен

преди 5 години

Според откраднати от хакери документи на английското разузнаване, публикувани в Интернет, така наречения "случай Скрипал" е бил планиран преди 3 години.Ден след ден са провеждани различни дейности според плана, давани са държавни пари и накрая се случиха нещата, с които се опитват да ни будалкаат вече толкова дълго време.Интересно, от какъв зор се заигравате все още с тази провокация на английските специални служби?Керванът отдавна отмина, а кучетата лаят ли лаят...

4

Анонимен

преди 5 години

Българските разузнавателни служби и ДАНС са подразделение на КГБ и там продължава да командват кадри клели се във вярност на комунизма и КГБ!И всичко това е под покровителството на гербавите лично на Боко, които иначе се прави на десен и проевропеец, но всички вече в Европа го разбраха какъв лъжец и *** е!Жалко за България.

3

До 1

преди 5 години

Мутрите защитават мутрата и покрай това оказват услуга на господарите си като ни замесят с издъхналия "случай Скрипал" на когото май никой не вярва.

2

Анонимен

преди 5 години

Че е влизАл - влизАл е, ама откъде е придошъл тоя свръхагент на когото явно в пашапорта пише "руски разузнавач" не се разбира особено. Ай стига се излагахте, че работата опира на повръщане от глупостите ви.

1

Анонимен

преди 5 години

Бутайте се на английските еврейчета, ама е турски поток няма да видите прадажна Тикво! Нали тоа мафиот Гербев е жив, какво продължавате да се бутате у шамарите, предателиииии